Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nissan GTR

oskar5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג במה אתה נוהג, אבל בד"כ אנשים שבאמת יודעים ועושים, לא מדברים ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני לא מאשים אותך, פשוט הבנת הנקרא בקרב הגולשים היא לא כתמול שלשום..

אני מעולם לא הזכרתי את המושג מהירות סופית, אבל בכל זאת איכשהו טענו שאמרתי זאת, והוסיפו את הווירון (אין לי מושג איך הגענו לזה).

כשטענתי שהGTR לא אווירודינמית כמו ה458 (לאלו שלא מבינים: פחות אווירודינמית מהפרארי), ישר קפצו כאן עם מקדם דראג (בפועל אומרים גרר אבל לא משנה) שמורכב מכוח הצמדה ומעוד גורמים.

לGTR יכולת הצמדה גבוה משל ה458 אבל בפועל ההתנגדות לאוויר גבוהה משל ה458, אז ככה שבמהירויות גבוהות יש לה חסרון מול ה458.

זהו.

עריכה אחרונה על ידי נתנאל
פורסם (נערך)
"כי כמו כל סקייליין "

תיקון קטן GT-R זה לא skyline זה נפסק ב R-34 ועבר ל Infinity

ה-GT-R עדיין משתמשת בקוד הדגם R (במקרה שלה R35) וממשיכה לעשות שימוש באותה פלטפורמה של הסקייליינים לדורותיהם.

הסיבה שהיא לא נקראת סקייליין באופן רשמי זה עניין שיווקי נטו- בניגוד לדגמים הקודמים בהם עיצוב הסקייליין הספורטיבית היה זהה לזה של המשפחתית (למעט ניפוחים מתבקשים) הפעם מדובר בדגם שמעוצב שונה מגרסאות הסקייליין שאכן עכשיו עברה שדרוג שיווקי והפכה להיות דגם בחטיבת היוקרה.

על אותו רעיון כללי ובביצוע שונה אתה יכול לראות את הסדרות החדשות שנולדו ב-BMW, פתאום יש סדרה 2 וסדרה 4 כאשר בתכל׳ס אין שונה תחת השמש.

עדיין יש M3 סדאן, עדיין יש M3 קופה רק שהפעם היא נקראת M4.

אותה גברת בשינוי אדרת.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מי דיבר על מהירות סופית?? בורות?? אני יכול ללמד אותך איך בונים רכב... אם היית יודע במה אני נוהג, לא היית מדבר...

בסה"כ הסברתי שלפרארי יש יתרונות שלGTR אין..

לכל מי שחושב שמקדם גרר זה הכל..

"Air management is the design imperative. Aerodynamically the sleekest Ferrari, the 458 has a Cd drag coefficient of 0.330, but it's what it does with air that's really clever. Like the engine and transmission coolers that employ the airflow to increase efficiency through the matrices and then jet it out of the tail to improve the overall aerodynamics.Or the deformable winglets at the front that bend at speed to direct air under the car. Or, the engine-bay vents that use the high-pressure air in the wheel arches to increase cooling and prevent pumping at very high speeds. Downforce at the top speed of 202mph is equal to 794lb, almost a third of the weight of the car."

:lol::lol::lol:

מזמן לא צחקתי ככה.

פורסם
+1. תקנו סיאט מיי. גם מותג נחשק עם מסורת וגם אי אפשר באמת לנצל יותר מזה בארץ.

עכשיו ניתן לרכוש גם את הפולסווגן UP- יותר פוזה בעקבות הסמל

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן, אבל על המיי אפשר להדביק מדבקת FR!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין ספק שניסאן נותנת פייט לפרארי אבל הצרכנים יעדיפו ללכת יותר על פרארי.

כי זה מותג,עבודות יד ובולשיט כזה או אחר.

דרך אגב מה הצריכת דלק של GTR ופרארי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...