Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1.0? זבל של דבר פשוט. עם כל הכובד והמשקל של הרכב הוא יגמור אחרי 150 אלף ק''מ.

לפיאסטה המנוע הזה יותר נורמאלי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דלק מתנהגים כמצופה - שיווק הST בישראל יופסק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4491973,00.html

הריטואל הקבוע של למכור את המכונית במחיר מנופח ב25% -> אין קונים -> הצהרות ש"אין שוק למכוניות האלו" -> הפסקת המכירה עד הפוקוס הבאה.

מקווה שאיילון ירימו את הכפפה וישווקו אותה באגרסיביות. יש התעוררות סביב הST בזמן האחרון, וטוב שכך.

לפחות עבר תקינה, עד ה-ST הבאה איילון יוכלו להמשיך לייבא בלי להעביר תקינה בעצמם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכונית יפה מאוד לטעמי, הן בפנים והן בחוץ ועל פניו, יופי של מנועים עם שידוכים אופציונליים רבים לסוג תיבת ההילוכים.

אבללל....

אני מאמין שתמחור לגרסאות המעניינות, ככל שיגיעו בכלל, יהיה בשמיים (ואני מחזיק אצבעות שלא) ומעבר לכך, שוקי הליסינג יוצפו, כך שיהיה מאוד קשה למכור בשוק המשומשות.

משכך, אני, ואני מאמין, שגם כל יתר בני משפחתי, לא נבקר בסוכנות פורד. וחבל.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חבר'ה, נחייה ונראה. המכוניות הראשונות ינחתו כאן לקראת סוף השנה, אז נדע בדיוק מה קורה.

לגבי ה-1.6EB, מזה מספר חודשים שהרכב מופיע בהיצע של "דלק", אך לא מגיעים רכבים לארץ. האם ניתן להזמין במיוחד? לא. לא ניתן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שאלת השאלות חוץ מהמנועים.

האם דלק ישכילו להביא את הרכב עם השטיחונים המקוריים ויפסיקו עם השטיחונים העזתיים.

האם תהיה גם בפוקוס מערכת מולטימדיה מקורית, כמו בקורולה ובמאזדה 3 (בנוכחית יש מערכת בהתקנה מקומית)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באמת כל הכבוד לאהרונוביץ, לא פעם ולא פעמיים הוא עושה דברים ישירות מול היצרנים ומברר דברים כאלו ואחרים. בהחלט משקיע.

בכל מקרה, מכל התלונות כאן בפורום ובמקומות אחרים (לי אין נסיון עם הפוקוס, ככה שזו רק השערה) כנראה לא מדובר באבדה גדולה (הגיר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

הייתי מעתיק את מה שכתוב שם אבל לא בטוח אם האתר שלנו מרשה זאת.

בגדול - עבור ארה"ב תיבה רובוטית לא מספיק מעודנת בפעולתה. לכן עם מנועי האקו-בוסט העדיפו את הגיר האוטומטי הרגיל. באירופה מנועי הדיזל מסתדרים טוב עם הרובוטית.

הפיאסטה (עם האקובוסט!, אז מה לגבי הבנזין?) לעומת זאת פשוט קלה יותר מהפוקוס ולכן מסתדרת עם הרובוטית.

מומלץ מאוד לקרוא את מלוא הכתבה באתר נטקאר שהובא כמה הודעות למעלה.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
הייתי מעתיק את מה שכתוב שם אבל לא בטוח אם האתר שלנו מרשה זאת.

בגדול - עבור ארה"ב תיבה רובוטית לא מספיק מעודנת בפעולתה. לכן עם מנועי האקו-בוסט העדיפו את הגיר האוטומטי הרגיל. באירופה מנועי הדיזל מסתדרים טוב עם הרובוטית.

הפיאסטה (עם האקובוסט!, אז מה לגבי הבנזין?) לעומת זאת פשוט קלה יותר מהפוקוס ולכן מסתדרת עם הרובוטית.

מומלץ מאוד לקרוא את מלוא הכתבה באתר נטקאר שהובא כמה הודעות למעלה.

אקובוסט = בנזין. לא הבנתי את הערה "אז מה לגבי הבנזין"...

נו שויין, אני רק מקווה שהתיבה הזאת תעבוד טוב, הרי בקוגה 1.6EB זה פשוט לא עובד טוב. מוכן לסבול את השהייה האופיינית של הרובוטית - לטובת ביצועים משודרגים וחסכון נוסף בצריכת הדלק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן טעות באמת, מן הסתם התכוונתי למנוע האטמוספרי 1600 המוכר לנו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...