Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעות פקקים ירושלים - דרום ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לנסוע מירושלים לדרום ת"א ביום חמישי ולהגיע מתישהו בין השעות 8:00-11:00.

מה השעה הכי כדאית לצאת מירושלים כדי להימנע מפקקים?

כמו כן, אני צריך לחזור מאזור ת"א-ר"ג לירושלים בשעות הצהריים-אחה"צ (לא ספציפי) - באילו שעות יש פקקים לכיוון ירושלים (כביש 1 וגם 443)?

תודה!

פורסם

עם יציאה ב-9 עדיין יהיה פקקון בסביבות גנות / כניסה לת״א. עוד חצי שעה והדרך פנויה לגמרי.

שעת החזרה - בול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במשך השבוע קשה לדעת,

ביום חמישי - קצת לפני ארבע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם.

אשמח אם תעזרו לי גם בשאלה כללית:

בכל ימי השבוע, באילו שעות יש פקקים ביציאה ובכניסה לירושלים, גם כביש 1 וגם 443?

ובכל ימי השבוע, באילו שעות יש פקקים באזור המרכז ובת"א?

אני יודע שזו שאלה גדולה - אני ממש לא מתמצא במפות הפקקים של הארץ ואשמח לעזרה.

פורסם

באיזור המרכז יש לך את כביש 1 לכיוון ת"א, לפעמים יש קצת פקק באיזור כביש 6 (מחלף דניאל, בין 7 וחצי ל-9 בבוקר) ופקק גדול מייד לאחר מכן עד נתיבי איילון בין 8 ל-9 בבוקר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...