Jump to content

orengreen

  • הודעות

    132
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי orengreen

  1. שלום לכולם, ברשיון הרכב שלי (יונדאי I10 אינסטייל 2014) רשום צמיגי 86T. דיברתי עם טיירדיל והנציג אמר לי שכנראה מדובר באיזה טריק של יונדאי לגרום לאנשים לקנות 86 שהם נדירים ויקרים יותר מ-82. מישהו יודע משהו על זה? באמת יש פה עקיצה? ומבחינת החוק וחברות הביטוח - האם אני יכול להרכיב 82? האם יכשילו אותי בטסט \ שוטר יכול לקנוס אותי \ חברת הביטוח תעשה לי בעיות במקרה של תאונה? תודה!
  2. זה היה בטלפון. ביקשתי פירוט מלא של הטיפול וזה מה שאמרו לי.
  3. חברים לא לזלזל במילוי נוזל שמשות
  4. בדקתי - החלפת מסננים, שמן מנוע, נוזל בלמים, "ריקון אגן שמן", ו....נוזל שמשות! 1700 שקל.
  5. עדכון - גולדמוביל (עובדים עם יונדאי) - 1005 ש"ח. יקבלו את הקופון שלי - 505 ש"ח.
  6. אין לי הצעה מפורטת כי פשוט התקשרתי ושאלתי על טיפול 35K סטנדרטי. שאלתי אותו "אז אתה אומר לי שאם אני קונה שמן פרסטון או מוטול לפי דרישות יונדאי אני מסכן את המנוע, לעומת שמן יונדאי? יונדאי מייצרת שמן מנוע??" - "כן".
  7. בוקר טוב, הגיע הזמן לטיפול 35K ליונדאי I10 שלי. קיבלתי כמה הצעות מחיר ממוסכים בסביבות 850-900 שקל. התקשרתי לאוטווויק (כי יש לי קופון של 500 שקל), המוסך המורשה של יונדאי בירושלים, וקיבלתי הצעה 1700 שקל "כי אנחנו משתמשים בחלקים מקוריים של יונדאי ובשמן מנוע של יונדאי". עם כל הכבוד לחלקים מקוריים, זה נשמע לי הזוי. אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם - שווה לי לשלם 400 שקל אקסטרה (כי 1200 כולל קופון)? תודה!
  8. שלום לכולם, מהם הסימנים המעידים על צמיג שחוק בצדדים במידה שתפסול אותו בטסט ו\או מבחינה בטיחותית? אני יודע איך בודקים את החריצים של הצמיג, אבל מה לגבי הצדדים שלו? תודה!
  9. שלום לכולם, אני רוצה לעשות חיטוי למערכת מיזוג האוויר ברכב ואשמח להמלצות בנוגע לספריי המומלץ ביותר. כמו כן, אני רואה שיש יצרנים שממליצים לשים את הספריי מאחורי כיסא הנהג, ויש שממליצים לשים אותו מתחת לחלל שמול מושב הנוסע הקדמי - בגלל ששם נמצא פתח יניקת האוויר של המערכת. מה דעתכם?
  10. תודה רבה לכולכם
  11. ומה לגבי התקנים השונים? SM? SN? 507? 506? אין לי מושג מה צריך
  12. שלום לכולם, האמת שחיפשתי פה אינפורמציה ורק התבלבלתי יותר ויותר... אז אשאל: איזה שמן מנוע אני צריך בשביל מילוי שוטף (כשחסר) ליונדאי I10 ידנית, שנת 2014 (בנזין)? ספר הרכב אומר 5W30 אבל הבנתי שפה בישראל בגלל הקיץ אולי כדאי משהו אחר. כמו כן, הבנתי שאם זה סינטטי או חצי-סינטטי משנה - אז מה כדאי? וגם יש משהו שקשור לדרגות?? בבקשה שיענה רק מי שבאמת מבין כי אני כבר מבולבל... תודה!
  13. צדקת - תודה
  14. אכן כן
  15. לאחרונה קניתי יונדאי I10 2014 וגיליתי שבכל פעם שאני מדליק את מערכת האוורור, גם במצב קירור וגם במצב חימום, המזגן נדלק אוטומטית. לרכב אין מערכת בקרת אקלים. ממה שאני יודע, הדלקת מזגן מגבירה את צריכת הדלק של הרכב ולכן אם לא צריך מזגן, עדיף לכבותו. אני גם לא מבין למה המזגן צריך לדלוק אם אני רוצה לחמם את הרכב. אני לא מבין למה המערכת שלי מתנהגת ככה. האם הדבר הזה הוא ברירת מחדל ברכבים האלה, או שאולי זו "תקלה"? האם יש דרך לשנות את הבעיה המעצבנת הזאת? תודה
  16. סוכנות מצוינת - רכבים יד ראשונה עם קילומטרז' נמוך ובמצב מצויין. מחירי סגירה נמוכים משמעותית מהמחיר באתר. יש להם עוד מגרשים ברחבי הארץ. אחריות מטעם כלמוביל. ממליץ במיוחד על ויטלי, מנהל צוות המכירות - אדם מקצועי, אדיב, לא מלחיץ, קשוב, וזמין בטלפון לשאלות והתייעצויות. יש באזור גם מלא מכוני בדיקה - אני ממליץ על מבדק שהיו יסודיים ואיכותיים. הייתה לי חווית קניה מצויינת שחסכה לי הרבה התעסקויות וחששות שבאות כשקונים מאדם פרטי - ובסופו של דבר המחיר ששילמתי לא היה גבוה בהרבה ממה שהייתי מוצא בשוק. https://www.colmobil-tradein.co.il/cars/
  17. כן, בוודאי שאני מתכוון לקחת את האוטו למכון בדיקה. השאלה האם עמידה ממושכת של אוטו יכולה לגרום לנזק שלא עולים עליו בבדיקה רגילה, והאם בכלל לטרוח לבדוק אותו או לחפש אחר
  18. אני לא יודע בדיוק - זו התחייבות של הסוכנות שדרכה אני אקנה (כלמוביל)
  19. אני שוקל לקנות רכב עם קילומטרז' נמוך באופן קיצוני. יונדאי I10, שנת 2014, ידני, 8500 ק"מ. לא עברה תאונות וטופלה כמו שצריך. השאלה האם קילומטרז' כזה נמוך מעיד על כך שהרכב עמד בלי לזוז תקופות ארוכות או נסע נסיעות קצרות בתוך העיר. אני יודע שזה לא טוב לאוטו לעמוד בלי לזוז הרבה זמן. האם לרכב עם קילומטרז' כל כך נמוך יכול להיות בלאי\נזק יותר גבוה מרכב שנסע בצורה נורמלית?
  20. שלום לכולם, בדקתי היום יונדאי I10, שנת 2014, 22,000 ק"מ בכלמוביל פ"ת (היבואן). במכון בדיקה נמצא שהמכונית במצב מצויין חוץ מחלודה וקורוזיה נירחבת בתחתית הרכב, בג'נטים, ועל המון ברגים, חבקים, ומלא מקומות באזור המנוע. הרכב שייך למישהו שגר קרוב לים, וזו התוצאה. המחיר הסופי שהציעו לי היה 38,000. מצד אחד, נאמר לי שזה לא ביג דיל ושאפשר לעשות ניקוי מיוחד שיוריד את כל המלח והחול וכו'. מצד שני המוסכניק שלי אמר בצורה החלטית לא לקנות את האוטו. דעתכם? תודה!
  21. השרשורים הכי עדכניים שמצאתי הם מלפני הרבה שנים וגם לא ספציפים לאזור פ"ת - לכן פתחתי פוסט חדש. תודה על ההמלצה
  22. ביום שישי אני נוסע לפ"ת (רחוב הסיבים) לבדוק אוטו יד ראשונה לקראת רכישה - אשמח להמלצות על מכוני בדיקה באזור פ"ת\בני ברק והאזור. מחפש אמינות, קפדנות, ואם אין תורים ארוכים - גם טוב. תודה!
  23. אני יודע שלא נדע בוודאות עד שלא נבדוק - אני שואל מה ההסתברות שנסיעה של 200 מטר תהרוס צמיג ללא אוויר. אתה אומר שכמעט בטוח שכן?
  24. שלום לכולם, נהגתי היום כ-200 מטר, מהירות עד כ-40 קמ"ש (יצאתי מהחניה ועוד קצת), עד ששמתי לב שמשהו לא בסדר וגיליתי שאחד הצמיגים הקדמיים תקור וללא אוויר. החלפתי לספייר וחזרתי הביתה. כדי להיערך למחר מבחינת פנצ'ריה וכו' - מה לדעתכם הסיכוי שהצמיג נטחן מבפנים במהלך הנסיעה הקצרה הזו? תודה!
  25. שלום לכולם, איזה שמן מנוע הכי מומלץ לפולו 2001 (1.4 קומפורטליין)? סינטטי\ חצי סינטטי? איזה סוג? וכו' תודה רבה!
×
×
  • תוכן חדש...