Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלו על הראש במשרד הרישוי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילמתי טסט באינטרנט, מחכה שבוע\שבועיים\חודש לטופס אישור תשלום בשביל ללכת לעבור טסט, אין כלום.

מתקשר אליהם, אומרים לי תוך שבוע יגיע מחדש... ומה מגיע ? טופס לתשלום מחדש (כתוב "שולם ...") ובנוסף סכום חדש לתשלום :twisted:

מתקשר אליהם שוב פעם, אומרים לי "לנו במוקד יש אפשרות לשלוח רק טופס לתשלום מחדש, אבל אם אתה רוצה העתק של מה שכבר שילמת, אתה צריך ללכת למשרד הרישוי..."

מי אוכל חינם הזה במשרד הרישוי שהוציא את הנוהל הזה ?....

נשבר כבר מהדבילים שיושבים בממשלה.

פורסם

מוזר, אני שילמתי גם טסט דרך האינטרנט, הטופס המשולם הגיע אלי תוך כמה ימים בדואר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

כנס למשרד הרישוי או עדיף בסופר פארם כמו שכבר רשמו, רק תבדוק באתר איזה סניף קרוב אליך כי יש רק איזה 40 סניפיפ עם מכונות. מדינת חלם:evil:

פורסם

הבעיה שאם החשבונית הראשונה ששילמת הולכת לאיבוד בדואר, אז במשוחזרת הסכום הקודם כבר מופיע כחלק מסכום גדול יותר...

פורסם

סיפור מוזר. לפני מספר שנים היתה לי תקלה דומה. פניתי לשירות הטלפוני ומיד נשלח אלי העתק הרשיון, כמובן "שולם" בלי סכום נוסף. הקטע היה שהגיעו שני רשיונות, כנרה שאחד שהיה בדרך שבועיים והאחר יומיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...