Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק שאי אפשר ,גם צריך להיות אידיוט מושלם (וסלח לי שאני עדין איתך ) כדי לנהוג ברכב ללא ביטוח חובה בתוקף!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא רק שאי אפשר ,גם צריך להיות אידיוט מושלם (וסלח לי שאני עדין איתך ) כדי לנהוג ברכב ללא ביטוח חובה בתוקף!!!

יש לי ביטוח חובה+צד ג' תמיד כבר 6 שנים, ונהג צעיר 4500אלף כל שנה, לפעמים גם הביטוח היה עולה לי יותר מהרכב, ועשיתי. עכשיו חידשתי ביטוח, ועד שיגיע בדואר ייקח כמה ימים, אז אני שואל אם אפשר לגשת לטסט ללא התעודה?

פורסם

בקש מחברת הביטוח לקבל העתק בפקס או במייל, זה מקובל מאוד עד שהתעודה תגיע בדואר.

אסור לך לנהוג ברכב בלי תעודת ביטוח חובה בתוקף.

פורסם

הכותרת שפתחת דיברה על רכב ללא ביטוח בתוקף עכשיו אתה כותב שחידשת וטרם קיבלת את התעודה!! השאלה האם גם שילמת אותו או רק ביקשת שישלחו לך? כי אם לא שולם אז אין לך ביטוח בתוקף!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשאני קונה רכב חדש אני מתקשר לחברת הביטוח , הם עושים לי ביטוח חובה חדש , משלמים אותו , שולחים לי אותו בדואר ואת צילומו שולחים לי בפקס .

כך אני מכוסה .

נסיעה ללא ביטוח היא חמורה ביותר ואין לך אפשרות לעבור טסט בלעדיו .

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1832:mivhan-snati&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

תבדוק רק אם במשרד הרישוי אפשר להציג צילום של תעודת הביטוח היות והחוק דורש תעודה מקורית .

פורסם
הכותרת שפתחת דיברה על רכב ללא ביטוח בתוקף עכשיו אתה כותב שחידשת וטרם קיבלת את התעודה!! השאלה האם גם שילמת אותו או רק ביקשת שישלחו לך? כי אם לא שולם אז אין לך ביטוח בתוקף!!

הלכתי בכותרת הכי רחוק בסוף לא ביקשו תעודה הרכב עבר טסט.

פורסם

לא זכור לי שאי פעם, בטסט, לא שידכו את רשיון הרכב לביטוח ולטפסים של הטסט.

יצא לי כבר לעשות טסט במגוון מקומות בארץ.

הרווחת.

• תוכן חדש...