רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כל פעם שאני חושב על זה, זה אחד הדברים שהכי מדאיג אותי שאני לא מוצא סיבה איך זה קרה! וזה קורה לי בממוצע פעם אחת בשנה. הפעם אני מתקרב לכיכר רואה מונית שמתקרב לכיכר מהכניסה ממול ואני יותר קרוב והכיכר פנויה אז הזדרזתי קצת ולהפתעתי ברגע שנכנסתי לכיכר ראיתי מול העיניים קטנוע בתוך הכיכר שאני לא מבין מאיפה הוא צץ ואיך לא ראיתי אותו קודם!! במזל יצאנו בשלום אני מנסה לנתח למה לא ראיתי אותו חוץ מזה שאני עם שפעת יש לי הסבר אחד אולי הראש שלי היה מתוכנת לחפש רכבים ושכחתי רק ולכן קטנוע לא ראיתי אם זה נכון אז בבקשה מכל הנהגים ובמיוחד שעייפים לרענן את הראש לחפש על הכביש כל דבר ולא רק מכוניות. (הפורום לא נותן לי לעשות אינטר שורה חדשה!)
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 801 צפיות
היי כולם. אז ירדתי לנסוע לאן שהוא עם הרכב וגיליתי שבחניה מתחת לבית נגנבה המראה השמאלית, לא נמצאת בשום מקום. הוציאו את הכל, הזכוכית, הידית הכל. כל מה שנשאר זה הכבל החשמלי. לא נגעו בשום דבר אחר. השאלה שלי, בערך, כמה יעלה מראה חדשה עד הבית\משומשת חשמלית? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 2 תגובות
- 748 צפיות
שלום, קיבלנו רכב חדש בטרייד- אין אבל יש בעיה עם המפתחות-בעלת הרכב (לשעבר)לא מוצאת את המפתחות, וכרגע יש לנו רק מפתח אחד. מה אפשר לעשות במקרה כזה-האםאפשרי לשכפל את המפתח?
הודעה אחרונה מאת פארמנ, -
הרבה אנשים חושבים לעיתים שהם נעקצים בתחנת הדלק, אבל קשה מאוד להוכיח. היום, באופן חסר תקדים אולי, יש לי הוכחה נחרצת לכך שתחנת "פז" גנבה אותי במספר ליטרים. כדי שתבינו עד כמה ההוכחה נחרצת, פשוט קיראו: בתאריך 25.11.2013 הרכב שלי נתקע באמצע העיר, לאחר שנגמר לי הדלק. באותו התדלוק (שאפשר לקרוא לו התדלוק הכי גדול שאפשרי במכונית שלי - פיאט פנדה) מילאתי 37.7 ליטרים. זה אומנם היה המילוי הכי גדול שלי אי פעם ברכב הזה, אבל אני זוכר שהתפלאתי שנכנסו רק 37.7 ליטרים, ולא 40 ליטרים (כי לפי חוברת היצרן, כתוב שמכל הדלק מכיל 35 ליטר + עתודה של 5 ליטרים). בקיצור, נריץ קדימה להיום: נורית הדלק נדלקה לי אתמול, היום בבוקר שקלתי אם לסוע ככה לעבודה, או למלא קודם דלק, המד עוד היה רחוק מאוד…
הודעה אחרונה מאת noam23, -
התאהבתי.
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות ניגרר 500 ק"ג לפיזו פרטנר. הבנתי שיש אפשרות לנגרר מאלומניום או מפלדהת האם השלדה של הנגרר גם מאלומניום? מה עדיף מבניהם?
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בעוד 3 שבועות אטוס ללונדון, וארצה לבקר בתערוכות מכוניות , אך אני לא מכיר שום תערוכה מוכרת .. אז אם אפשר לקבל עזרה בשמות התצוגה, אשמח מאוד.. תודה רבה רבה !
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאחר וראיתי שטרם נפתח שרשור כזה פה חשבתי שיש מקום . מאחר ואני נוסע ביו"ש הרבה יוצא לי לנסוע לא פעם אחרי רכבים בעלי לוחיות פלסטיניות החשודים כגנובים מסיבות שונות. היום אח"צ נסעתי באזור עלי זהב אחרי רכב מסוג מרצדס ויטו מסחרי בצבע לבן עם מספר פלסטיני , ובצד מדבקה של "שגריר" ועוד מדבקה של מוסך "מרכז הרכב" .מאחר ולי אישית זה נראה מוזר ומאחר ולרוב לא תראו כמעט רכבים פלסטינים עם מדבקות ישראליות עליהם זה הגביר את החשד שלי שמדובר ברכב חשוד . אם מישהו מכיר בעל רכב כזה שנגנב לו הרכב מוזמנים לשתף .
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 940 צפיות
מישהו מכיר ויכול להמליץ מניסיון אישי? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
יום שישי השעה 12 בצהורים יש לי מלא סידורים. אני רואה שיש לי שטר של חמישים בכיס מחליט למלא דלק. המתדלק בין מעוטים רשם בטעות 500 שקל במקום 50,התוצאה פול טנק של 250 ש"ח (500 שקל דלק לא נכנס במיכל אז הוא מילא עד הסוף ) הוא התנצל ואמר שזה בטעות ,דיברתי עם המנהל ואמר שאי אפשר מה לעשות,ולטענתו אני יכול להישאר שם כל היום וכל הלילה. הארנק נשאר בבית אחרי חצי שעה של חוסר מעש מצד המתדלקים והמנהל ולמרות כל הצעקות ,התקשרתי לחבר שגר קרוב לתחנה והביא לי את הכסף. ואני שואל מה עושים במקרה כזה? פשוט מרימים ידיים?ואם הייתי נמצא במקום שאין מה לעשות אין לי חבר שגר קרוב או שאין עלי ארנק? פשוט מרתיח!
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
עצבים - זה כביש זה?! 1 2
מאת Shezif-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני חודשיים עברתי להתגורר בפתח תקווה ... למעשה לא ידעתי להעריך נכון עד כמה הכבישים שם במצב מתחת לכל ביקורת. אם נשפוט לפי מצב האספלט, מרבית הדרכים נראות כמו דרכים אחרי מלחמה. אספלט שבור, אלפי תיקונים שלא לדבר על בורות ביוב ובאמפרים ... לאורך כביש אחד שנמצא ליד הבית שלי- כל מטר בור ביוב... זה שפוי?? והבאמפרים ? אפילו סוס היה נופל מהם... חברים, אין תקן שמגדיר מצב מינימלי של כביש בתוך העיר? אין תקן אחיד לבאמפרים ? זה זוועה לנסוע ככה!
הודעה אחרונה מאת laviil, -
-
ראיתי כתבה במאקו (http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-f20f0e160919441004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730) על אירוע של גנבת רכב בתחנת דלק, וזה הזכיר לי שזו לו הפעם הראשונה שאני שמוע על כך. הנה לקט של אירועים כאלו: לראות מ- 2:40 [video=youtube_share;J_S7d9osReQ] לראות מ- 0:10 [video=youtube_share;-3akPdwl63o]http://youtu.be/-3akPdwl63o?t=8s [video=youtube_share;_xj6Xark7xA]http://youtu.be/_xj6Xark7xA?t=15s מה אתם אומרים, הגנבים פשוט באים לתחנת הדלק כמו לעבודה ומחכים לטרף, או שזו איזו החלטה של רגע? כיצד להתגונן נגדם? לדעתי הכי פשוט זה להוציא את המפתח ולשים אותו בכיס איתכם. והשאלה הכי גדולה- איך הם לא מפחדים?! בדיוק בשניה שהם…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום לכולם ראיתי היום את הפרסומת הזו: https://www.youtube.com/watch?v=dN1ejFwazWk&feature=youtu.be והיא מאוד מאוד הציקה לי רק לי מפריע שהמדדים שלהם לנהיגה בטוחה הם תאוצות ובלימות חלשות ? מבחינתם גברת שנכנסת לנתיב האצה לאיילון ב 40 קמ"ש, בקושי מאיצה, לא מאותת או מסתכלת במעבר נתיב, ונוסעת ב 80 (כדי חו"ח לא לעבור על המהירות המותרת) זה בטוח וטוב ? ועוד לעודד לא לבלום חזק, אם חו"ח צריך ?
הודעה אחרונה מאת eran.yablonski, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, זמני הגיע ואני צריך להחליף את הצמיגים... הם יבשים. מה אתם אומרים? צמיג סיני יוריד את איכות הנסיעה ממש? או שעדיף כבר להשקיע על מותג כמו מישלין או ברידג'סטון ? תודה
הודעה אחרונה מאת TIRE CLUB, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 947 צפיות
יש לי שאלה: האוטו פיאט אונו שנת 1994 מנוע 1100 FIRE ידני עושה 1 לכמה בתוך העיר ומחוץ לעיר? מהי צריכת הדלק שלו? אשמח לתשובה תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Shezif, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בעלי מסחריות מדגמי 2013-2006 של פולקסווגן קאדי, יידרשו בקרוב להגיע עם רכבם למוסך. הסיבה: חשד לכשל במנגנון פתיחת הדלת האחורית חברת צ'מפיון מוטורס, יבואנית פולקסווגן, תזמן בקרוב 2,917 בעלי מסחריות מדגם קאדי, משנות הייצור 2013-2006, לתיקון רכבם במוסך. הסיבה: בולם הגז המחובר לדלת ההרמה האחורית ולקורת הרכב, עשוי להשתחרר כתוצאה משבר בפין הכדורי, דבר העלול למנוע מהדלת להישאר במצב פתוח. הקריאה לתיקון היא חלק מקריאה עולמית שעורכת פולקסווגן, ושכוללת כ-589 אלף יחידות מהמסחריות שיוצרו בין נובמבר 2003 לינואר 2013. מחברת צ'מפיון מוטורס נמסר כי בעלי כלי הרכב המעורבים בקריאה לתיקון יקבלו הודעה בקרוב, והריקול יבוצע החל בחודש הקרוב. מפולקסווגן נמסר כי התקלה עלולה להוביל לכך שבו…
הודעה אחרונה מאת DJI, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=qGfm20UlrvA&feature=player_embedded# דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. רק אני צחקתי קצת כששמעתי את השוטרים מדברים אחד עם השני... ?
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מנצל את הפלטפורמה של הפורום הנ"ל. לייצרת קבוצה בוואטסאפ לכל מי שיש פיאט בראבו 2009 ומעלה. התיעצות לתיקונים/שיפורים/ועוד. בגלל שהרכב שלנו נדיר יחסית. ניראה לי שזו אופציה לא רעה בככל לעזור אחד לשני באופן מדויק יותר וזמין. ולא רק על דפי הפורום. קיימות קבוצות כאילו להרבה רכבים. מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מספר פלאפון לפרטי. כרגע אני מקים את הקבוצה. יש בה כ 5 חברים בהצלחה. תמונות של הרכב שלי מצורפות. בבקשה מנהלים לא לנעול. שחר
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/opal-006C000000nPIqaIAG/35491702 כל כך פשוט ויעיל? לא יואמן
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הפרש של 74 נקודות מבמוו I3 ו90 נקודות מהטסלה מודל S, והיותר מעניין זה ההפרש של 137 נקודות מהמרצדס Sקלאס , מעניין מה ישבה כל כך בכדי לקבל כל כך ציון גבוהה , כבעלים של ה308 מהדורהקודם או הנוכחי אני מאוד מופתע : http://www.euronews.com/2014/03/03/peugeot-308-voted-2014-car-of-the-year/
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חברים יקרים, אחרי לא מעט מאמץ הצלחתי לפתח לטובת כולנו אפליקציה לטלפון שיכולה לעזור למגר את מכת הגניבות (שגם אני לצערי סבלתי ממנה). אתם מוזמנים לקרוא את המפרט, להתקין ולהעיר הערות. יכולות עיקריות: 1. "נעילת" האופנוע - ומאותו רגע לקבל התרעה ויזואלית + שעון מעורר + SMS לשלושה מספרים ברגע שמישהו הזיז או נענע את הכלי 2. מציאת מיקום הכלי והצגתו על מפה 3. עקיבה אחרי הכלי במקרה שנגנב 4. ניווט אוטומטי למיקום האופנוע באמצעות Waze או כל תכנת ניווט אחרת שמותקנת בטלפון 5. "ריגול" - נסיון לקבל מידע על הגנב האפליקציה חינמית לגמרי. לצערי הפורום לא מאפשר לי להקליד כאן מאיפה ניתן להוריד ולהתקין את האפליקציה ואפילו לא לשים תמונה אז ניתן פשוט לחפש אותה בחנות האפל…
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי רכב עם מפתח אלחוטי. כניסה ויציאה לרכב בנגיעה בידית הדלת והנעה בלחיצת כפתור. המפתח עולה הרבה אלפי שקלים. כעת רוצה למכור את הרכב. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת bensegal84, -
- 5 תגובות
- 980 צפיות
שלום לכם ידוע למישהו האם רנו קליאו 2014 תגיע בגירסתנו האהובה מכל עם מנוע דיזל ידני ? תראו פה תודה רבה רם. קליאו dCi90: מנוע טורבו דיזל (חדש) בנפח 1.5 ליטר בהספק של 90 כ"ס ב-4,000 סל"ד ומומנט מרבי של 22.4 קג"מ ב-1,750 סל"ד. מנוע זה משודך לתיבה ידנית ומספק ביצועים של 11.7 שניות 0-100 קמ"ש ומהירות מרבית של 178 קמ"ש. צריכת דלק: 27.8 ק"מ לליטר. גם מנוע זה מוצע בגרסה חסכונית יותר המציעה ביצועים של 12.1 שניות 0-100 קמ"ש, מהירות מרבית של 180 קמ"A וצריכת דלק של 31.2 ק"מ לליטר. חלום!!!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש להשכיר רכב עם וו גרירה למספר שעות ביום שבת. גיגלתי קצת ולא מצאתי חברה השכרה שמתעסקת בנושא. למישהו פה יש ניסיון בתחום? תודה.
הודעה אחרונה מאת liavl, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל בוקר אני עובר במחלף והעבודות נמשכות ונמשכות .. בהתחלה פירקו וחפרו את 10 המטרים הקרובים לעליה על הגשר ממזרח וממערב . עכשיו כבר פירקו 3 רמפות לגשר (עלייה מצפון למזרח , ועלייה מצפון למערב , עליה מדרום למערב)- פירקו את המעקות והתמרורים , גילחו את האספלט , הוציאו מצעים , חפרו בחמרה , עוד רגע וימצאו נפט ! מתחת לגשר חפרו מחדש את השיפועים של הניקוז + תעלת ניקוז כולה - כולל פירוק הרשת שבתוכה יצקו בטון , הוציאו כורכר , חמרה . לפי כמות הנזק אנחנו לא נראה את המחלף הזה נפתח השנה :evil: מצטער - הוצאת קיטור על הפקקים כל בוקר ..
הודעה אחרונה מאת rob3971, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 477 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_347.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- 15 תגובות
- 15.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. ב-11.02.14 אבא שלי הזמין רכב מהסוכנות וב-16.02.14 שילם את מלוא הסכום. לפי החוזה עליו חתם, זמן הספקת הרכב הוא 14 ימי עסקים מיום שחרור הרכב מהמכס (לאחר תשלום מלא). נאמר לנו בעל-פה שהרכש משוחרר מהמכס תוך 48 שעות מביצוע ההזמנה. בכל אופן, לפי החוזה מחר זה היום האחרון של הסוכנות לספק את הרכב... העניין הוא שהיום אבא שלי התקשר לסוכן המכירות שמטפל לנו הזמנה בשביל לשאול מה מצב הרכב והאם יש כבר מספר רישוי בשביל למסור לביטוח, נאמר לו על ידי סוכן המכירות משהו בסגנון: "הרכב בשלבים אחרונים, תוך כמה ימים תקבל מספר רישוי". לצערי, אבא שלי הסתפק בתשובה הלא ברורה. כנראה אצטרך להתקשר ולהתעניין בעצמי במידה והרכב לא יגיע מחר... אה, השאלה עצמה: מתי מ…
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכם היום נתקלתי בדף המעניין הזה בגרופון תלחצו פה והגעתי למוצר [h=1]Noko - חסכן דלק המפחית עד 22% מצריכת הדלק, מצמצם את פליטת הגזים הרעילים בכ-30% ומשפר את ביצועי המנוע, ב-599 ₪ בלבד[/h]אשמח שתעיינו בדף הנ"ל ותתנו חוות דעת..האם זה פתרון לצריכת הדלק או סתם חרטא ? תודה רבה רם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
החזית של רכבי הקופה מתחממת עם מזארטי וכוונות רציניות לייצר את המהממת הבאה: http://www.topgear.com/uk/car-news/Maserati-F-Type-rival-2014-03-04 וואו.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים שלום, כמה שאלות לגבי איילון מוטורס (מידע שלא הצלחתי למצוא באתר שלהם/בחיפושים קודמים). 1) יש צפי ליבוא המונדאו החדשה עם מנועי האקובוסט ? פורד אדג'? 2)קיים אצל היבואן מנגנון טרייד אין במחיר מחירון? 3) מישהו קנה מהם? איך זה עובד לגבי טיפולים/מימוש אחראיות. זהו אם יש למישהו מידע נוסף מעניין אשמח לשמוע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת niro007,