Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כתבה במאקו (http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-f20f0e160919441004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730) על אירוע של גנבת רכב בתחנת דלק, וזה הזכיר לי שזו לו הפעם הראשונה שאני שמוע על כך.

הנה לקט של אירועים כאלו:

לראות מ- 2:40

[video=youtube_share;J_S7d9osReQ]

לראות מ- 0:10

[video=youtube_share;-3akPdwl63o]http://youtu.be/-3akPdwl63o?t=8s

[video=youtube_share;_xj6Xark7xA]http://youtu.be/_xj6Xark7xA?t=15s

מה אתם אומרים,

הגנבים פשוט באים לתחנת הדלק כמו לעבודה ומחכים לטרף, או שזו איזו החלטה של רגע?

כיצד להתגונן נגדם? לדעתי הכי פשוט זה להוציא את המפתח ולשים אותו בכיס איתכם.

והשאלה הכי גדולה- איך הם לא מפחדים?! בדיוק בשניה שהם נכנסים בעל הרכב יכול לסובב את הראש ולראות אותם, או שהם יגלו פתאום שלרכב יש קודן, או שפתאום אחרי נסיעה קצרה הרכב יעצור כי ייגמר הדלק (הרי באים לתחנות דלק לרוב עם מכוניות בלי דלק) ומשם הכל רק יכול להתדרדר בשביל הגנב.

למזלי, יש לי קודן :-)

הסובארו שבסמלון למכירה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי שאני ממלא דלק לרוב יש לפחות עוד 20 ק"מ נסיעה.

תמיד מוציא את המפתחות במילוי דלק, גם כאשר יש איתי אנשים ברכב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אצלי למשל הקודן ננעל רק אחרי 15 דקות,אבל בהחלט מעכשיו אני יוציא את המפתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מספיק נהגים טיפשים שמשאירים את הרכב דולק(!) בעת התדלוק.

אישית אני מכבה את הרכב, לוקח את המפתח איתי, ואם אני לבד - גם נועל את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מגיע להם פשוט מאוד!

מי שמרשה לעצמו לתדלק שרכב מונע,אז מגיע לו !

הם פשוט קוראים לגנב לבוא ולקחת את הרכב,זאת רשלנות פושעת.

בגלל זה שאני נכנס לתחנת דלק תמיד מכבה את הרכב ולוקח את המפתח ביד.

כמובן לא משאיר ארנק או טלפון או כל דבר בעל ערך בתוך הרכב.

דרך אגב כדי לדרוך את הקודנית פשוט תלחץ רצוף על כוכבית (כך זה לפחות היה אצלי ברכב).

פורסם

אני תמיד משגע את אשתי, כל יציאה מהרכב, גם לאלפית שניה, לדומם מנוע ולקחת מפתח.

אנשים לא מבינים שגניבת רכב זה בדיוק שניה וחצי. ועדיין אני רואה אנשים שיוצאים מהרכב,

משאירים אותו מונע, כי הם רק יורדים להוציא כסף, לשים מעטפה בתיבה, או כל שטות אחרת.

פורסם

זה לא יפה להגיד, אבל האנשים הללו לא ממש פיקחים. תמיד כאשר אני מתדלק אני מדומם את הרכב ושם את המפתח בכיס. זה אלף בית של לגור בנתניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשביל מה יש שלט בתחנה "נא לדומם מנוע!" ?

(טוב נו, האמת שלא בשביל זה.. אבל same same!)

תראו לפחות את הצד החיובי .. זיבי היה מוכר את הקרוז במחירון שיקבל עליה מהביטוח :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בכל יציאה מהרכב המפתח איתי, גם אם זה תדלוק, גם אם זה לעצור בצד הדרך כדי להשתין, תמיד תמיד המפתח איתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תראו לפחות את הצד החיובי .. זיבי היה מוכר את הקרוז במחירון שיקבל עליה מהביטוח :lol:

אני בטוח שגם נציגי חברת הביטוח ראו את הסרט - ולדעתי הוא יקבל/קיבל פיצוי חלקי או לא יקבל/קיבל כלום כי הרכב נגנב בגלל רשלנות שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
אני צריך את המפתח כדי לפתוח את מכסה פיית התידלוק.

אני פטור :-D

+1- גם אני :-).

אבל אותי מעניין משהו אחר הרבה יותר!

מי שזוכר את הפרק מטופגיר עם AMERICAN MUSCLE , עם הקורבט,צ'ארגר וקאדי.

למכוניות החדשות יש כבר מפתח חכם שפועל על עקרון המרחק, אם אתה קרוב לרכב הוא ניפתח ואפשר לילחוץ על כפתור ההתנעה וליסוע- האם זה לא יהיה מצחיק שגנב ינסה ליגנוב רכב כזה ופיתאום ימצא את עצמו תקוע לאחר עשרות מטרים ? חחח.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
בכל יציאה מהרכב המפתח איתי, גם אם זה תדלוק, גם אם זה לעצור בצד הדרך כדי להשתין, תמיד תמיד המפתח איתי.

גם אני נוהג כך.

זה כל כך אצלי בדם שגם אם יש לי נוסעים ברכב ואני עוצר באיזה שהוא מקום כספומט וכו', אני מכבה מנוע מוציא מפתח מהסווי'ץ ולוקח אותו איתי.

• תוכן חדש...