Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי את חברה של אמא שלי.

פעם אחת היא הגיעה אלינו והשאירה את האוטו בחוץ דלוק עם המפתחות בפנים

+ חנתה באלכסון על שתי מקומות.

בקיצור אבא שלי מגיע אחרי כמה דקות לבית עם חיוך ממזרי שאלתי אותו מה?? הוא אומר לי חכה תראה ומראה לי את המפתחות שלה הזזתי לה את הרכב לרחוב ליד.

אחרי רבע שעה היא יוצאת וחוזרת בצעקות "גנבו לי את הרכב" מקווה שהיא למדה לקח ;)

פורסם
מזכיר לי את חברה של אמא שלי.

פעם אחת היא הגיעה אלינו והשאירה את האוטו בחוץ דלוק עם המפתחות בפנים

+ חנתה באלכסון על שתי מקומות.

בקיצור אבא שלי מגיע אחרי כמה דקות לבית עם חיוך ממזרי שאלתי אותו מה?? הוא אומר לי חכה תראה ומראה לי את המפתחות שלה הזזתי לה את הרכב לרחוב ליד.

אחרי רבע שעה היא יוצאת וחוזרת בצעקות "גנבו לי את הרכב" מקווה שהיא למדה לקח ;)

מקווה שהיא לא גילתה מי עשה לה את זה, ואם כן, מקווה שהיא לא פנתה למשטרה.

אבל ממש לייק. :lol:

פורסם

זה כבר עניין של חינוך והרגל... אני לא משאיר את הרכב דולק שאני יוצא ממנו גם אם לא יודע מה קורה... גם בתקופות שהיו אזעקות בישובי הדרום כמה וכמה פעמים תפסה אותי אזעקה באיזורי תגובה של 10 שניות (עוטף עזה), הייתי בולם באגרסיביות בורח לשוליים כמובן או לצד הדרך מדומם מנוע האמברקס מורם מוציא מפתח ויוצא מהרכב, כל העניין אורך לא יותר מ4-5 שניות בהגזמה.

כנ''ל בתדלוק, מנוע דומם מפתח בחוץ...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אותי מעניין מדוע אף אחד לא מנסה להיצמד לרכב ולטלפן למשטרה.

אני אשמח לרדוף אחרי אחד כזה ולראות את התגובה שלו ברמזור/פקק כשלשימשה שלו יצמד - עדיף לעצור כאן...

פורסם
בשביל מה יש שלט בתחנה "נא לדומם מנוע!" ?

(טוב נו, האמת שלא בשביל זה.. אבל same same!)

תראו לפחות את הצד החיובי .. זיבי היה מוכר את הקרוז במחירון שיקבל עליה מהביטוח :lol:

לא יקבל אגורה מהביטוח.

• תוכן חדש...