Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו גניבה מתוכננת היטב, הגנב מסתובב וממתין לשעת כושר.

הייתי עד למקרה דומה בפנצריה, נהג החנה את הרכב בפתח הפנצריה, השאיר רכב מונע נכנס כדי לבקש למלא אויר, ו 2 שניות אחרי שהוא יצא מהרכב נכנס גנב וברח עם הרכב.

בעל הפנצריה אמר אח"כ שהוא שם לב שראה מישהו מסתובב באיזור ובאמת לא הבין מה הוא מחפש כל כך הרבה זמן שם.

אני מניח שדבר דומה קורה בתחנות הדלק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא יפה להגיד, אבל האנשים הללו לא ממש פיקחים. תמיד כאשר אני מתדלק אני מדומם את הרכב ושם את המפתח בכיס. זה אלף בית של לגור בנתניה.

Amen to that

Kia Niro 2017

פורסם

האנשים האלה ממש לא בסדר,אני רוב הזמן מתדלק בשרות מלא בתחנה קבועה אבל גם כשאני בתידלוק עצמי אני מדומם מנוע ולוקח את המפתח איתי...פשוט רשלנות של בעלי הרכבים.

מקווה שהכל נגמר בסדר בשבילם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גם אני נוהג כך.

זה כל כך אצלי בדם שגם אם יש לי נוסעים ברכב ואני עוצר באיזה שהוא מקום כספומט וכו', אני מכבה מנוע מוציא מפתח מהסווי'ץ ולוקח אותו איתי.

זה הרבה יותר גרוע ליד הגן של הילד, אני רואה הורים משאירים רכב ריק מונע, ונכנסים לגן עם הילד. יכולות לעבור מספר דקות עד שהם חוזרים לרכב. זה ממש הזוי.

פורסם

האמת שקצת כואב לי על הבחור, שנראה קצת בהלם מהחיים.

תופס את הראש ומעכל את המקרה במשך כ-20 שניות קריטיות...

בוודאי שאסור (גם על פי חוק) להשאיר את הרכב מונע בזמן התדלוק, אם כי אין לדעת אם הרכב היה מונע או לאו.

גם במידה ולא היה - כל עוד המפתחות בסוויץ' אין מניעה מהגנב להניע את הרכב מאחר והקודן נכנס לפעולה רק אחרי X דקות.

אני כמובן לוקח את המפתחות איתי. אגב, גם הפלאפון והאנרק עליי בכל רגע נתון כשאיני ברכב.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ממש מוזר שיש אנשים שעדיין משאירים רכב מונע או מפתח בסוויץ' שהם לא ברכב, הייתי מתדלק תקופה וכשבן אדם יוצא מהרכב בשביל לשלם או בשביל ללכת לחנות נוחות תמיד היה מכבה ונועל את הרכב, מסכים עם המשפט שהאנשים האלו פשוט רשלנים ולא פיקחים.

Miata ND2

פורסם

אני גם פטור, צריך מפתח לפתוח את המכסה דלק :)

אגב, זה חסרי אחריות שמתדלקים במנוע מונע.

אני תמיד מכבה את המנוע בתדלוק (גם במכוניות שלא צריך מפתח למכסה דלק )

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

למכוניות החדשות יש כבר מפתח חכם שפועל על עקרון המרחק, אם אתה קרוב לרכב הוא ניפתח ואפשר לילחוץ על כפתור ההתנעה וליסוע- האם זה לא יהיה מצחיק שגנב ינסה ליגנוב רכב כזה ופיתאום ימצא את עצמו תקוע לאחר עשרות מטרים ? חחח.

אם הרכב מונע הוא לא ידומם גם אם המפתח לא בתוכו.

אחד היתרונות במפתח קרבה הוא שהוא נשאר בכיס ולא צריך לדאוג להוציאו מהסויץ'.

ובאותו עניין - היום התברר לי שסוף סוף, חצי שנה אחרי שהעברתי לה את ה-SX4, אשתי הבינה שלא צריך להוציא את המפתח מהתיק כדי לפתוח את הרכב! (עד עכשיו היא התעקשה להשתמש בשלט במקום בכפתור הקטן על הידית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגנבים מתים על אדיוטים כאלו שמשאירים את הרכב דלוק/מפתח בסוויצ'.

פשוט עושים להם 90% מהעבודה,זו שיטת גניבה מוכרת אך פחות נפוצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני בטוח שגם נציגי חברת הביטוח ראו את הסרט - ולדעתי הוא יקבל/קיבל פיצוי חלקי או לא יקבל/קיבל כלום כי הרכב נגנב בגלל רשלנות שלו.
אם זכרוני איננו מטעה אותי אז ישנה פסיקה של העליון שגם אם הרכב מונע והוא בטווח הראיה של הנהג זה עדיין נחשב להתנהגות נורמטיבית וחברת הביטוח צריכה לשלם את מלוא ערך הרכב שנגנב במקרה כזה. לאשתי ישנה חברה פולניה (במוצא ובעיקר באופי) שיום אחד ירדה מהרכב שלה למשוך כסף מכספומט ןבשפתה הציורית תיארה כך - פתאום ראיתי את הרכב שלי נוסע כשאני לא בתוכו ( :shock: ) - גם היא קיבלה את מלוא הפיצוי בעבור הגניבה.
פורסם

מוזר שהמשאבה המשיכה לזרוק נוזלים לאחר ניתוק הצינור.

ברגע שחוט האבטחה נקרע היא הייתה אמורה להפסיק למשוך נוזלים בו במקום.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

גם כשאני מתדלק, גם כשאני מוציא דואר, וגם כשפעם אחת נכנסו בי קלות מאחור ברמזור - תמיד כיביתי מנוע והוצאתי את המפתח.

במקרה עם הפגיעה ובדואר אני גם נעלתי/נועל את הרכב.

כשאני הולך להוציא דואר אנשים מסתכלים עליי כאילו אני מטומטם, משאירים את הרכב מונע (ועוד עם אורות, שלא יהיה ספק שהוא מונע) והולכים.

• תוכן חדש...