Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבדתי מפתח מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לי, בשביל ליסוע לשוק, וכשאני פותח תדלת נכנס הריח של הסיגריות של האנשים שם, ושאני מביא את הקניות תמיד השקית מלוכלכת או יש חור ונוזל קצת לכלוך בתוך הרכב.

ובדרך לשוק הכביש מסריח ויש מלא בורות.

ברמזור אני עומד ליד איזה משאית שהמנוע שלה מטרטר לי באוזן או לחילופין איזה רכב עם מערכת משופרת מעיד לי את המראות עם הבאסים.

כשאני חונה את הרכב ולאחר מכן חוזר אליו, אני מגלי איזה מכה מדלת של בן אלף כלשהו (ואם זה היה מרצדס, הייתי מתעצבן במקום לומר "חפיף גם ככה הרכב ישן וחבוט").

אז מה אני צריך מרצדס, אפילו השברולט שלי היא יותר מידי:wink:

מה שכן, שהשברולט נכנסת למוסך, אני משלם למוניות מרצדס, לפחות יש תמורה למחיר הגבוה.

לא כדאי לך כבר להתמקח עם המוכר לגבי מחיר המפתח?

פורסם

לדעתי, "מפתח גולם" לא יניע את הרכב מפני שבתוך המפתח המקורי יש גם אימובלייזר....

מה שכן אתה בסוכנות לרכוש מפתח רגיל (ללא ששלט) והם יקודדו לך אותו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם לי היה מקרה דומה שאיבדתי מפתח לרכב מסוג במ וו 2008 והמליצו לי על בחור בשם יקיר מחברת iOpen שהוא הגיע אליי עד לפארק היכן שנתקעתי והוא הכין לי מפתח keyless entry במקום. אני ממליץ בחום לכל מי שמחפש מנעולן רכב

• תוכן חדש...