Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבדתי מפתח מה לעשות?

tomerm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי רכב עם מפתח אלחוטי.

כניסה ויציאה לרכב בנגיעה בידית הדלת והנעה בלחיצת כפתור.

המפתח עולה הרבה אלפי שקלים.

כעת רוצה למכור את הרכב.

מה עושים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ככל הניראה מרצדס S קלאס. אגב, ההנעה לא אמורה להיות על ידי נגיעה בידית ההילוכים?

איך אתה מניע את הרכב עכשיו? אמורים להיות לך כ5 מפתחות ספייר: 2 אלחוטיים, 1 אלקטרוני שצריך להכניס לסוויץ', בתוך מפתח אלקטרוני מפתח מכני ועוד מכתח מכני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ככל הניראה מרצדס S קלאס. אגב, ההנעה לא אמורה להיות על ידי נגיעה בידית ההילוכים?

איך אתה מניע את הרכב עכשיו? אמורים להיות לך כ5 מפתחות ספייר: 2 אלחוטיים, 1 אלקטרוני שצריך להכניס לסוויץ', בתוך מפתח אלקטרוני מפתח מכני ועוד מכתח מכני.

זה יכול להיות כל רכב עם פתיחה בנגיעה בדלת וכפתור הנעה במקום סוויץ', הוא לא דיבר על נגיעה בידית ההילוכים אלא בכפתור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינפיניטי, הוא לא ציין סוג הרכב - הייתי צריך לנחש. מצד השני לפי מחיר המפתח שהוא מדבר אליו, זה דווקא כן יכול להיות מרצדס .

מצד השני, אין מה לדבר על פתרון בלי לדעת את התמונה המלאה, כלומר לצורך העינין סוג ודגם הרכב.

DJI, כמה שאני יודע במרבית הרכבים בהתקרבות עם מפתח הם נפתחים לבד, דווקא מרצדס נפתח בנגיעה בידית של דלת (שזה עדיף בהרבה על פתיחה אוטומטית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולכם

נכון שלא ציינתי סוג הרכב כי לא חשבתי שזה רלוונטי.

שאלתי מה עושים כשמאבדים מפתח , לא "מה הקשר בין איבוד מפתח לסוג הרכב".

בכל מקרה מדובר ב KEYLESS של סנטה פה.

ובכן, מה עושים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. לחמי יש את הS קלאס החדשה- ההנעה היא בלחיצת כפתור ולא בשום ידית הילוכים.

2. 5 מפתחות ספייר???!!!??! איך הגעת לזה? יש לי שניים כשאחד איתי ואחד אבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תומר, כניראה אצל חמך הדגם הפשוט שבא ללא מערכת אופציונלית הזאת שהיא בתוספת מחיר (למצדס יש רשימת אופציות עשירה ביותר שיכולה להכפיל את מחיר הרכב). אגב, זה ממש מגניב לגעת בידית הילוכים ולשמוע איך V8 או V12 מתעורר לחיים.

בכל אופן, אם מאבדים מפתח כזה, לא נשאר לעשות כלום אלא להזמין מחברה, או למכור ללא המפתח.

עכשיו ברור שאצלך לא מרצדס, אז אין לך 5 מפתחות ספייר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולכם

נכון שלא ציינתי סוג הרכב כי לא חשבתי שזה רלוונטי.

שאלתי מה עושים כשמאבדים מפתח , לא "מה הקשר בין איבוד מפתח לסוג הרכב".

בכל מקרה מדובר ב KEYLESS של סנטה פה.

ובכן, מה עושים?

1. תרכוש מפתח גולם- כמה מאות שקלים, מספיק בשביך הביטוח ויצטרך להספיק גם בשביל הקונה

2. תשכפל מפתח חכם- עלות של 1600-2200 ש"ח, תכניס למו"מ מול הרוכש בחצי חצי ותתקדם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תומר, כניראה אצל חמך הדגם הפשוט שבא ללא מערכת אופציונלית הזאת שהיא בתוספת מחיר. אגב, זה ממש מגניב לגעת בידית הילוכים ולשמוע איך V8 מתעורר לחיים.

בכל אופן, אם מאבדים מפתח כזה, לא נשאר לעשות כלום אלא להזמין מחברה, או למכור ללא המפתח.

עכשיו ברור שאצלך לא מרצדס, אז אין לך 5 מפתחות ספייר.

כן, אם אתה קורא ל S500 החדשה "הדגם הפשוט" (עניין של 980K ש"ח...)

בטח האופציה הזו עולה כמו הסנטה פה שלי...

רכב מדהים אגב.

מדהים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תרכוש מפתח גולם- כמה מאות שקלים, מספיק בשביך הביטוח ויצטרך להספיק גם בשביל הקונה

2. תשכפל מפתח חכם- עלות של 1600-2200 ש"ח, תכניס למו"מ מול הרוכש בחצי חצי ותתקדם.

עידן

מה זה מפתח גולם ומאיפה משיגים כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אם אתה קורא ל S500 החדשה "הדגם הפשוט" (עניין של 980K ש"ח...)

בטח האופציה הזו עולה כמו הסנטה פה שלי...

רכב מדהים אגב.

מדהים.

הרכב מדהים. דגם הבסיס עולה כ120K אירו, אבל בלי בעיה אפשר להגיע ל160K ויותר. כלומר מ980K אפשר בלי בעיה להגיע למשהו כמו 1.6M ש"ח. לדוגמא עבור S קלאס אפשר להזמין חלונות כפולים לבידוד רעש מדהים עוד יותר, יש אפשרות להזמין עם מתלה קפיצים ואפפשר עם מתלה אויר. יש סוגים שונים של עור, עץ, צבעים של סאלו וכד', יש מערכת סטריאו בושמייסטר (או משהו ססגנון - סופר מערכת סטריאו שנשמעת כמו אולם קונצרטים) שעולה גם כן סכום מכובד ביותר כמו כמה סנטה פה טובות.

ברכבים האלו רמת אבזור תלויה מהזמנה, יש ספר שלם ודי עבה של כל האופציות הקיימות (סתם לדוגמא אפשר לבחור רמה של השחרת שמשות).

רוב הדגמים שראיתי בארץ מגעים ברמות אבזור קרובות לברירת המחדל, לאומת רכבים מיבוא אישי שאפשר מידי פעם למצוא אבזור מאוד מיוחד. יש למשל גירסאות אבזור פנים מיוחדות שכוללות מושבים בתפירה מיוחדת. בקיצר, אין סוף.

האינדקס אומר רק לגבי המנוע - איזה מנוע יש. וזה לפני הגירסאות המיוחדות של AMG וברבוס. אולי יום אחד תיהיה לי איזו CL63AMG נחמדה או אולי CL500.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מדהים. דגם הבסיס עולה כ120K אירו, אבל בלי בעיה אפשר להגיע ל160K ויותר. כלומר מ980K אפשר בלי בעיה להגיע למשהו כמו 1.6M ש"ח. לדוגמא עבור S קלאס אפשר להזמין חלונות כפולים לבידוד רעש מדהים עוד יותר, יש אפשרות להזמין עם מתלה קפיצים ואפפשר עם מתלה אויר. יש סוגים שונים של עור, עץ, צבעים של סאלו וכד', יש מערכת סטריאו בושמייסטר (או משהו ססגנון - סופר מערכת סטריאו שנשמעת כמו אולם קונצרטים) שעולה גם כן סכום מכובד ביותר כמו כמה סנטה פה טובות.

ברכבים האלו רמת אבזור תלויה מהזמנה, יש ספר שלם ודי עבה של כל האופציות הקיימות (סתם לדוגמא אפשר לבחור רמה של השחרת שמשות).

רוב הדגמים שראיתי בארץ מגעים ברמות אבזור קרובות לברירת המחדל, לאומת רכבים מיבוא אישי שאפשר מידי פעם למצוא אבזור מאוד מיוחד. יש למשל גירסאות אבזור פנים מיוחדות שכוללות מושבים בתפירה מיוחדת. בקיצר, אין סוף.

האינדקס אומר רק לגבי המנוע - איזה מנוע יש. וזה לפני הגירסאות המיוחדות של AMG וברבוס. אולי יום אחד תיהיה לי איזו CL63AMG נחמדה או אולי CL500.

אתה לא צריך לספר לי.

חמי? אח שלו קנה S AMG (מהדור הקודם) ואני יכול לספר לך שהוא החליף את השעון האנלוגי במרכז הקונסולה.

העלות?

30 אלף שח....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...