Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1 2014 - תמונות ראשונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתרכובת שאפשר לבצע מתוך תמונות השלישייה, אפשר לומר בזהירות ובהסתייגות מסוימות, שנותר השלד הקונספטואלי הבסיסי של הדור הקודם - היינו, זכוכית כדלת תא מטען, פח חשוף בדלתות, חלונות "שנות ה-80" מאחור, משענות ראש לא מתכווננות והחמור מכל עבורנו בישראל - פתחי מיזוג מרכזיים שאינם מתכווננים.

נראה שגם הטווינגו החדשה יוצרה בהשראת השלישייה הזו, ממש כמו השלישיה הגרמנית. כל היצרנים הללו למדו שהם יכולים לחסוך ועדיין למכור היטב. חבל.

:idea:
פורסם
מתרכובת שאפשר לבצע מתוך תמונות השלישייה, אפשר לומר בזהירות ובהסתייגות מסוימות, שנותר השלד הקונספטואלי הבסיסי של הדור הקודם - היינו, זכוכית כדלת תא מטען, פח חשוף בדלתות, חלונות "שנות ה-80" מאחור, משענות ראש לא מתכווננות והחמור מכל עבורנו בישראל - פתחי מיזוג מרכזיים שאינם מתכווננים.

נראה שגם הטווינגו החדשה יוצרה בהשראת השלישייה הזו, ממש כמו השלישיה הגרמנית. כל היצרנים הללו למדו שהם יכולים לחסוך ועדיין למכור היטב. חבל.

אין פח חשוף בדלתות,רואים שזה בצבע לבן כחלק מהכיסוי פלסטיק של הדלת,עליית מדרגה אמרנו?..

פורסם

לא נכון, החלקים הללו צבועים באותו צבע כמו צבע הרכב עצמו. הסיכוי שזה פלסטיק שצבוע בצבע הרכב ולא פח חשוף הוא נמוך למדי (תאום כזה בין צבע המרכב לבין הפלסטיק על הדלתות דורש יותר משאבים מאשר אם סתם היה פלסטיק בצבע שחור).

פורסם

מעניין אותי כמה מאלו שחוששים ומתלוננים על העדר פתח מרכזי מתכוונן ב107/C1, באמת חיו עם האוטו קיץ אחד או בכלל קנו אותו. רובכם-אם לא כולכם-סתם קשקשנים היסטריים.

להזכירכם חוץ מהפתחים המתכוונים הצדדיים, יש פתח מרכזי (אחד בלבד ומופנה קבוע עלפי מעלה).

מנסיון אמיתי, לאחר 2 קייצים ישראליים בתל אביב, הרצלייה ואפילו כמה נסיעות לבאר שבע: אין שום בעייה או מחסור במיזוג באוטו בגודל כזה.

אני רגיש לחום ושונא את הלחות במישור החוף ועדיין מעולם לא הייתי צריך להפעיל את המיזוג על יותר מדרגה2 (מתוך4).

והרכב שלי שחור (עוד אגדה לקשקשנים מתקדמים על התחממות הרכב).

נכון שהוא לא מקרר מהר כמו אמריקאית עם מנוע ענקי או יפנית טובה, אבל מקרר כמו שאר הקטנות האחרות ואין לזה קשר לפתח מרכזי או 3 פתחים בכסא או בכל מקום אחר.

פורסם

וזה רק ייחזק, לדעתי, את מעמדן של הקוריאניות הקטנות בראש פלח המיני.

בפיקנטו, ובאיי 10 החדשה כל הדברים המרגיזים האלה לא קיימים.

מה גם, שבקוריאניות הקטנות יש גיר אוטומטי פלנטארי רגיל, ולא רובוטי קלאצ' אחד.

פורסם
מעניין אותי כמה מאלו שחוששים ומתלוננים על העדר פתח מרכזי מתכוונן ב107/C1, באמת חיו עם האוטו קיץ אחד או בכלל קנו אותו. רובכם-אם לא כולכם-סתם קשקשנים היסטריים.

להזכירכם חוץ מהפתחים המתכוונים הצדדיים, יש פתח מרכזי (אחד בלבד ומופנה קבוע עלפי מעלה).

מנסיון אמיתי, לאחר 2 קייצים ישראליים בתל אביב, הרצלייה ואפילו כמה נסיעות לבאר שבע: אין שום בעייה או מחסור במיזוג באוטו בגודל כזה.

אני רגיש לחום ושונא את הלחות במישור החוף ועדיין מעולם לא הייתי צריך להפעיל את המיזוג על יותר מדרגה2 (מתוך4).

והרכב שלי שחור (עוד אגדה לקשקשנים מתקדמים על התחממות הרכב).

נכון שהוא לא מקרר מהר כמו אמריקאית עם מנוע ענקי או יפנית טובה, אבל מקרר כמו שאר הקטנות האחרות ואין לזה קשר לפתח מרכזי או 3 פתחים בכסא או בכל מקום אחר.

נכון, אני לא מדבר מנסיון עם הרכב שלך. אני רק יודע, שאם היו מונעים ממני לכוון את התריס של פתחי האוורור המרכזיים באוטו שלי הישר אל הפנים בחום של יולי-אוגוסט (על מנת להשוות תנאים עם האוטו שלך), אני הייתי מאד מתוסכל. מאד.

פורסם
נכון, אני לא מדבר מנסיון עם הרכב שלך. אני רק יודע, שאם היו מונעים ממני לכוון את התריס של פתחי האוורור המרכזיים באוטו שלי הישר אל הפנים בחום של יולי-אוגוסט (על מנת להשוות תנאים עם האוטו שלך), אני הייתי מאד מתוסכל. מאד.

בתור אחד שיצא לו להיות תקופה עם רכב כזה אני יכול להגיד לך שהמיזוג מצוין. אתה יכול לכוון את הפתח בצד הנהג ישר לפנים שלך.

הרכב קטן ומתקרר מהר מאוד, אתה יכול לפתוח את המזגן בתחילת הנסיעה על דרגה 2 ולא תצטרך להעלות אותו יותר מזה.

מדבר אחד שסובל מאוד מחום ושהה עם הרכב הזה בשיא הקיץ.

לגבי הגג הנפתח שמוצג עם הדגמים החדשים, לדעתי זה גימיק נחמד, בדיוק כמו ב500C. אני דווקא מצפה לראות כמה כאלה בארץ אם המחיר לא יהיה בשמיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הגימיק של הגג נראה לי פנינה של ממש, הרי הC1 הנוכחית עולה גרושים (60K/65K), גם אם הבאה תתחיל מ70K וגג נפתח יהיה תוספת של 10K (ואני מקצין, לדעתי ההפרש יהיה משמעותית יותר נמוך) היא עדיין תהיה הקבריולט-סוג-של הכי זולה בארץ, בהפרש של למעלה מ20K מה500C הידנית.

עזבו פלסטיקים, פתחי מזגן ושאר קשקושים - גג נפתח זה אטרקציה, במיוחד בטווח המחירים הזה. אני מקווה שלובינסקי ישווקו את זה כמו שצריך :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יהיה נחמד אם יביאו את המערכת מולטימדיה.

בפע הראשונה תהיה בארץ מיני עממית עם מערכת מולטימדיה מקורית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתור אחד שיצא לו להיות תקופה עם רכב כזה אני יכול להגיד לך שהמיזוג מצוין. אתה יכול לכוון את הפתח בצד הנהג ישר לפנים שלך.

הרכב קטן ומתקרר מהר מאוד, אתה יכול לפתוח את המזגן בתחילת הנסיעה על דרגה 2 ולא תצטרך להעלות אותו יותר מזה.

מדבר אחד שסובל מאוד מחום ושהה עם הרכב הזה בשיא הקיץ.

אני יודע שהפתח בצד מתכוונן - בגלל זה לא התייחסתי אליו ואמרתי שדי בכך שימנעו ממני לכוון את הפתח המרכזי כדי שארגיש מתוסכל. גם לי יש נסיון עם אוטו קטן (פנדה) ובשיא הקיץ אין סיכוי שדרגה 2 (מתוך 4) מספיקה לי בעשר דקות הראשונות של כניסה לרכב כשהוא חונה בחוץ, גם אם כל התריסים מכוונים ישר לפרצוף.

כנראה שיש דרגות אחרות של סבל.

לגבי הגג הנפתח, אתם תמימים בחיי.. נראה לכם שהן תימכרנה, לצד הטווינגו, במחיר נמוך במיוחד? אולי בקצת פחות מ-500C, שבכל זאת היא "יותר אוטו" ויש לה סטייל לא פחות - אם לא יותר - מאלו. היבואנים לא יוותרו על ההזדמנות לעשות כסף טוב מהגג הנפתח. כמו כן, אל תשכחו שגג כזה גורר אחריו, לבד מפוטנציאל לונדליזם, רעשי רוח מוחשיים.

פורסם
אני יודע שהפתח בצד מתכוונן - בגלל זה לא התייחסתי אליו ואמרתי שדי בכך שימנעו ממני לכוון את הפתח המרכזי כדי שארגיש מתוסכל. גם לי יש נסיון עם אוטו קטן (פנדה) ובשיא הקיץ אין סיכוי שדרגה 2 (מתוך 4) מספיקה לי בעשר דקות הראשונות של כניסה לרכב כשהוא חונה בחוץ, גם אם כל התריסים מכוונים ישר לפרצוף.

כנראה שיש דרגות אחרות של סבל.

לגבי הגג הנפתח, אתם תמימים בחיי.. נראה לכם שהן תימכר

שוונה, לצד הטווינגו, במחיר נמוך במיוחד? אולי בקצת פחות מ-500C, שבכל זאת היא "יותר אוטו" ויש לה סטייל לא פחות - אם לא יותר - מאלו. היבואנים לא יוותרו על ההזדמנות לעשות כסף טוב מהגג הנפתח. כמו כן, אל תשכחו שגג כזה גורר אחריו, לבד מפוטנציאל לונדליזם, רעשי רוח מוחשיים.

אני מנגד, לא נסעתי אף פעם בפנדה, ולא יצא לי להרגיש את המזגן שלה ולהשוות אותו לזה של ה107. יכול להיות שהמזגן בצרפתיות הקטנות פשוט יותר טוב.

הגג הנפתח יהיה אביזר פרימיום, כמו ב500C חלק קטן מהרכבים יצוידו בו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הגג הנפתח אכן יהיה חוויה לא קטנה אם יחליטו על שיווקה בארץ, אבל המחיר חייב להיות נמוך ויחסית תואם את מה שהולך בחו"ל (כלומר אם ההפרש שם יעמוד על 5K שקלים אז גם פה בארץ ואם ההפרש הוא 15K אז גם בארץ) אחרת לא משנה גג נפתח או לא פשוט לא יקנו אותה.

מקווה שגם יוצגו גרסאות כמו של הפנדה 100 כוחות סוס (שממש מבאס שלא יובאה לישראל!). יכול להיות מאוד נחמד דגם כזה.

פורסם
אני מנגד, לא נסעתי אף פעם בפנדה, ולא יצא לי להרגיש את המזגן שלה ולהשוות אותו לזה של ה107. יכול להיות שהמזגן בצרפתיות הקטנות פשוט יותר טוב.

הגג הנפתח יהיה אביזר פרימיום, כמו ב500C חלק קטן מהרכבים יצוידו בו.

יש לי (כנראה) המזל להכיר את יכולות התפוקה של המזגן של ה-107 מיאריס 1000 סמ"ק דור ראשון. המזגן בפנדה טוב לא פחות.

להערכתי, הסיטרואן - שתהיה מן הסתם הזולה בשלישיה - תעלה באזור 85 אלף ש"ח עם גג נפתח אם ניקח את היחס בין ה-500 הרגילה ל-500C כמקרה בוחן.

• תוכן חדש...