Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1 2014 - תמונות ראשונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון, החלקים הללו צבועים באותו צבע כמו צבע הרכב עצמו. הסיכוי שזה פלסטיק שצבוע בצבע הרכב ולא פח חשוף הוא נמוך למדי (תאום כזה בין צבע המרכב לבין הפלסטיק על הדלתות דורש יותר משאבים מאשר אם סתם היה פלסטיק בצבע שחור).

אני באמת לא יודע איך אתה רואה מתכת חשופה בתוך הרכב..

עד שלא יהיו תמונות ברורות של פנים הרכב,לא אני ולא אתה נדע.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסתכל על התמונה השניה שפותח השרשור העלה, על החלק העליון הפנימי של דלת הנוסע. זה צבע כסף, כצבע הרכב. בתמונות של ה-108 אותו חלק היה צבוע לבן, כצבע הרכב גם כן. הסיכוי שזה פלסטיק צבוע כאמור אפסי, כי זו השקעה גדולה יותר אפילו מסתם פלסטיק אחיד בצבע שחור המכסה את פנים הדלת כולו.

:idea:
פורסם
תסתכל על התמונה השניה שפותח השרשור העלה, על החלק העליון הפנימי של דלת הנוסע. זה צבע כסף, כצבע הרכב. בתמונות של ה-108 אותו חלק היה צבוע לבן, כצבע הרכב גם כן. הסיכוי שזה פלסטיק צבוע כאמור אפסי, כי זו השקעה גדולה יותר אפילו מסתם פלסטיק אחיד בצבע שחור המכסה את פנים הדלת כולו.

למה אפסי?

זה סתם ניחוש..

השקיעו כל כך הרבה הצרפתים בעיצוב..חבל להרוס.

אתה מוציא את המהמר שבי החוצה.

כמה??

פורסם
אם אתה צודק, אני עורק למחנה הצרפתיות. אם אני צודק, אתה עורק למחנה האיטלקיות. :wink:

אני תמיד עם האיטלקיות..מאזרטי זה האאאההממ..

לפני הרבה שנים הרכב הראשון שלי היה רגאטה 100S.I.E,הרכב היה מתפרק,אבל עם גיר סופר קצר,מנוע חובב טורים,וקרבורטור כפול משופר שנפתח ב4000 סלד,עד היום בזכות הרכב הזה יש לי משהו לאיטלקיות.

חוץ מזה אני בכלל לא סובל אסייתיות [חוץ מאינפיניטי].

פורסם

פורסמו תמונות רשמיות של תאי הנוסעים בשלישייה היפנו-צרפתית החדשה. בוא נגיד את זה ככה, GUGY: הכנת כבר את כל הציוד שלך לקראת העריקה הצפויה? :twisted:

פורסם

אני דווקא מאוד אהבתי,השאלה האם באמת המסך יגיע אלינו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי את התמונה,החלק עליון של הכיסוי של הדלת הוא מפלסטיק,בדיוק כמו חלקים מהדשבורד!.

דמי חבר במועדון הם 99ש"ח לחודש..תמורתם אתה מקבל ימבה חפירות ממעריצים של טויבארו וקקאיה..:roflmao:

פורסם
ראיתי את התמונה,החלק עליון של הכיסוי של הדלת הוא מפלסטיק,בדיוק כמו חלקים מהדשבורד!.

דמי חבר במועדון הם 99ש"ח לחודש..תמורתם אתה מקבל ימבה חפירות ממעריצים של טויבארו וקקאיה..:roflmao:

עקשן אתה.. אני מקווה שזה ישתיק אותך - תמונת פנים של האייגו החדשה (ואתה מסכים לפחות שזה תקף גם לשתי הצרפתיות?!):

Aygo-door.jpg

פורסם

תסלח לי על מה שאני אומר, אבל אתה משול לטובע הנאחז בקש. רואים בברור שיש פח חשוף מאחור. אין סיכוי שהמצב שונה בתאומות הצרפתיות מהסיבה הפשוטה שמדובר באותו מפעל שפולט את שלושתן. השלד הבסיסי של הרכבים זהה לגמרי, והיעדר פח חשוף באחת לעומת האחרת הוא הבדל ניכר מידי מכדי שהיצרנים הללו ירשו אותו, מטעמים מובנים.

פורסם

לא מבין מה רע בקצת פח חשוף? עדיף פח צבוע מאשר פלסטיקה זולה ושחורה בתוך התא נוסעים.

אגב, פורסמו הנתונים על הגודל שלהן? נמאס שאחרי כל מתיחת פנים החברות מרגישות צורך להגדיל את הרכבים.

בכל מקרה העיצוב משגע והלוואי ויביאו את הגרסאת גג פתוח במחיר שפוי, אופטימי, אבל אני עדיין מקווה.

• תוכן חדש...