Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ישן מאוד מאוד

שהיתי בתחילת דרכי ממש אחרי שהוצאתי רישיון, חשבתי גם על להתקין את זה.

אבל ירדתי מיזה מהר מאוד.

חוץ מיזה הרעיון עלה לי בעקבות מישהו שהעלה את זה לפה, היה על זה דיון גם פה.

שבת שלום.

פורסם

אני גם רוצה אחת כזאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה קיים כבר שנים על גבי שנים, מה נזכרתם בזה עכשיו? זה ידוע שהמספר האדום ברכבים לבנים מתחלף למספר צהוב, זה לא חדש בכלל.

צודק. יש בישראל כבר כמה שנים, ולא רק בדרטים.

פעם היתה כזו שצולמה כמה פעמים באמבושים לפני צומת עלית ברמת גן (עמדה ליד מגדלי התאומים שיש שם).

ועוד דוגמה

בתור HIT&RUN ציפיתי מפותח השרשור להיות קצת יותר מעודכן....

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אתם מודעים לכך שהנושא נפתח לפני מספר שנים כן?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...