Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין פה שום מקוריות, המקור הוא סרט ג'ימס בונד משנות ה- 80.

אכן.

שם לוחית הרישוי היתה מודבקת על פאה במנסרה משולשת (כמו שוקולד טובלרון), הסתובבה על ציר, ולרכב היתה אופציה ל-3 מספרי רישוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרג אותי מצחוק הדו-שיח בין השוטרים.

ראיתי את אותו האופנוע משייט בכיף במהירות 100 קמ"ש בכביש 5 ואמרתי לעצמי:

"איזה אידיוט נוסע באופנוע ב100 קמ"ש בנתיב השמאלי",

פתאום הוא השתגר ושמתי לב שזה אכן היה הייבוסה,

כלי מפחיד ברמות.

1350 סמ"ק עם הספק של קליאו ספורט 197.

:twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

זה לא כלי מפחיד,זה כלי רצחני!

האמת,כלל האופנועים 1000 סמ"ק ומעלה מתקשים לשמור על מהירות "חוקית".

יצא לי לרכב עם אבי על הR1200 ADV שלו אין ספור פעמים,באמת לשמור על מהירות של 100 קמ"ש זה קשה,במיוחד עכשיו עם הצנרת החדשה:twisted:.

כדרך אגב,הפטנט הזה דבילי,הוא קיבל הורדה מהכביש וקנס גבוה.

יש דרכים קצת יותר טובות לדאוג שלא יתפסו אותך עם מצלמה :)

Got To love It

פורסם

לפני 15 שנים כבר שמעתי על בחור עם ימאהה 1000 (זה היה הדבר הכי מפלצתי בארץ) שפיתח לוחית שמתקפלת מעל מהירות מסוימת באופן אוטומטי. הוא היה מאד גאה בהמצאה עד שבנסיעת מבחן הוא התכופף לכייל את המהירות, איבד שליטה על האופנוע וריסק אותו כהוגן...

פורסם

אני מכיר גם שיטות יותר "תמימות", אחת מהן זה חבר עשה כל הזמן כדי לנסוע בכביש 6, המנעול של האופנוע היה יושב מאחורה, והוא שם את השרשרת בצורה שתסתיר 2 מספרים ולא תזוז, ככה שמצלמה לא תזהה את המספר.

שמעתי גם על דברים כמו מדבקות שקופות כאלה שמחזירות פלש והמצלמה לא קולטת מספר

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
למה חוצפן?

מכיוון שרוכב אופנוע עם הספרה שהוא החליף יקבל את דוחות המהירות שלו ואת כל עבירות המהירות שהאופנוע יעשה ברגע שהמספר יוחלף.

היה מקרה דומה לפני מספר חודשים, כאשר שוטרי ימ"ר תפסו סרן אשר שיכפל את הרכב שלו (מזדה 3 אאל"ט) כאשר הרכב מבצע עבירות חניה, עבירות מהירות, ונסיעה על כביש 6.

כל הדוחות והחיובים מגיעים אל בעל הרכב עם המספר המקורי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני 15 שנים כבר שמעתי על בחור עם ימאהה 1000 (זה היה הדבר הכי מפלצתי בארץ) שפיתח לוחית שמתקפלת מעל מהירות מסוימת באופן אוטומטי. הוא היה מאד גאה בהמצאה עד שבנסיעת מבחן הוא התכופף לכייל את המהירות, איבד שליטה על האופנוע וריסק אותו כהוגן...

מעל 90 קמ"ש.

אחלה המצאה, אם יש כזה דבר לרכב זה לא רע למרות שהבעיה האמיתית היא לייזר ודבורה ולא מצלמות נייחות.

פורסם
אני מכיר גם שיטות יותר "תמימות", אחת מהן זה חבר עשה כל הזמן כדי לנסוע בכביש 6, המנעול של האופנוע היה יושב מאחורה, והוא שם את השרשרת בצורה שתסתיר 2 מספרים ולא תזוז, ככה שמצלמה לא תזהה את המספר.

שמעתי גם על דברים כמו מדבקות שקופות כאלה שמחזירות פלש והמצלמה לא קולטת מספר

כדאי שתזהיר את החבר שלך מכיוון שבעבר ביקרתי במרכז שליטה של כביש 6 (חבר שלי עבד שם) והם מבצעים בדיקה אונליין (מכיוון שיש הרבה "חכמים" כמו החבר שלך) ובמידה ותופסים מישהו כזה שולחים ניידת של סיירים (שנוסעים כל היום ברחבי כביש 6, בד"כ עוזרים לפנות מפגעים ותאונות) שעוקבת אחריו וברגע שהוא יורד מכביש 6 יוצרים קשר עם המשטרה ודואגים לעצור אותו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הדבר היחיד שיוריד אופנוען כזה מהכביש היא הברירה הטבעית, לא הורדה מהכביש ולא נעליים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי, יצא לי לראות משהו שראיתי רק בסרטים! , משטרת ישראל הפכו למהיר ועצבני? .

מה יש לכם לומר? :)

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

כבר יצא לי לראות קורולה עם הכיתוב הזה של 911 מאחורה וצקלקות סמויות בדשבורד, עכשיו אני מבין שזה באמת משטרה.

לא מפתיע בכלל שהם התחילו להשתמש בזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...