Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל לא מדבר על מצב כזה, ואם הבנת אחרת אז הבנת לא נכון, ואני אשמח שתצטט איך הבנת דבר כזה ואני אבהיר את עצמי.

אני מדבר על כל המכלול של הדברים. תקרא ותבין, אבל לקרוא לזה "אכילת מח" בלי להתייחס לשום דבר שכתבתי זה קצת בנאלי לא?

ההודעה הזו כלל לא הייתה מכוונת אליך, היא היתה מכוונת לשלל ה"גיבורים" פה שמצדיקים "לתת גז" בלי לשלם ומבלי להבין שהם עבריינים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואתה חושב שחוץ ממך מישהו אשכרה לוקח אותם ברצינות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם רואים את הצדק בלבד - בבחינת "יקוב הדין את ההר" - אני חושב שהלקוח צודק. אם הוא פנה למסלול שירות מלא, שבו גובים יותר על השירות - אז לתדלק בסכום המבוקש, לא פחות ולא יותר, זה חלק מהשירות. ואי אפשר לגבות תשלום עבור שירות ואח"כ להגיד "בעיה שלך".

אבל אם גם מחשבים את ההגיון הפשוט, אז הוא קיבל דלק, שבו הוא ישתמש בסופו של דבר. לכן לדעתי הפתרון הנכון היה - כמו שאמרו כאן כבר - להשאיר פרטים ולשלם אח"כ. לא רוצים? תתבעו אותי על הטעות שלכם, ובהצלחה.

דני

פורסם
לפי התגובות פה באשכול, ניתן להבין שהמצב של באתה לתדלק ב 50 שקל המתדלק בכוונה הפעיל משאבה על מיכל מלא מילא לך את המיכל זה מצב בסדר גמור.

שיטה מצויינת להוסיף עוד קצת כסף לקופה ביום העבודה. :)

אתה אדוני זכית בפרס תגובת השנה :loco:

(מתדלק הפעיל בכוונה? למה נראה לך שאכפת לו כמה כסף יש בקופה בסוף היום? וואלעק אתה..)

אבל יודע מה, אולי תלך תזמין מחשב, אחד ממש זול ב-1200 שקל מחנות המחשבים הקרובה לביתך.

אפילו יביאו את המחשב אליך הביתה, יחברו אותו ואז יגידו לך "הסכום לתשלום 6000 שקל" למה? כי דחפו לך מעבד הרבה יותר יקר בניגוד לבקשתך.

עוד דוגמה "רלוונטית" לאוסף.

(כי מחשב זה משהו שאתה קונה מחדש כל שבוע ותלוי בו לפעילות תקינה של הרכב שלך..)

יש לי שתי תובנות בשבילך - כשיורקים עליך זה לא גשם, וכשאתה לא מוכן לקום ולהלחם על צדקתך, אל תתלונן שדופקים אותך.

אף אחד לא יילחם במקומך על מה שמגיע לך.

אבל עזוב, את מה שכבר שכחו הערבים בתוניס אתה עוד לא למדת.

למען הסר ספק אני כן נלחם על מה שמגיע לי, אני רק מפנה את זה למקונות קצת יותר פרודוקטיביים מאשר עובדים זוטרים חסרי ישע.

וואלה ורק אתה חברנו היקר קוף נינג'ה תגיד לבנאדם מה למכור ומה לא למכור, מה לקנות ומה לא לקנות וגם בכמה כסף לתדלק.

אולי גם תעבוד במקומו ותרוויח את הכסף שלו במקומו?

המצב שלו\שלהם בעו"ש מעניין לי את השערות באף, אני אומר שיש דרכים פחות מגעילות להתמודד עם קושי כלכלי לכאורה מאשר להגיד "בעיה שלכם, ביי" ולעזוב את התחנה, סה טו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עוד דוגמה "רלוונטית" לאוסף.

(כי מחשב זה משהו שאתה קונה מחדש כל שבוע ותלוי בו לפעילות תקינה של הרכב שלך..)

למען הסר ספק אני כן נלחם על מה שמגיע לי, אני רק מפנה את זה למקונות קצת יותר פרודוקטיביים מאשר עובדים זוטרים חסרי ישע.

המצב שלו\שלהם בעו"ש מעניין לי את השערות באף, אני אומר שיש דרכים פחות מגעילות להתמודד עם קושי כלכלי לכאורה מאשר להגיד "בעיה שלכם, ביי" ולעזוב את התחנה, סה טו.

זה לא משנה אם זה מוצר שאתה קונה פעם בשבוע או פעם בחיים.

ואתה לא נלחם על מה שמגיע לך, אלא אתה אומר "אז ידפקו את העובד", מסתובב ומתכופף.

אז אתה יודע מה? במקום פות"ש זה בדיוק מה שהייתי עושה:

אומר בטלפון למנהל התחנה "תוציא את הדלק העודף, אני יושב פה ומחכה, וזה כמובן כנגד צ'ק על שעות העבודה המבוזבזות שלי, אני מרוויח X שקלים בשעה. האופציה השנייה זה שאני אחזור כל חודש ב-10 לחודש להביא לך 50 שקלים נוספים".

וחוץ מכמה הזויים שביקרו כאן לאורך הדיון למה נראה לך שמישהו מדבר על לנסוע משם ושילכו להזד**ן?

חוץ מההזויים האלה אף אחד לא מתכוון לצאת בלי פתרון הגיוני וסביר.

פשוט לנסוע זה לא פתרון הגיוני וסביר, גם לעכב את פות"ש לכמה שעות במקום זה לא פתרון הגיוני וסביר.

ולהזכירך זה בדיוק מה שעשו לפות"ש, עיכבו אותו במקום עד שיביא כסף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...