Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיב לנושא הזה מזוית הפוכה:

איזה אידיוט דחף לי למאזדה 3 דור קודם עם מדבקה של אלדן ארון כשהייתי באיקאה, אישתי יולדת ואני חייב לעוף לשם, עכשיו הטמבל הזה רוצה שאני אחכה והוציא את הדברים שלו מהרכב? גבר, אני ממהר מה דפקת לי ארון באוטו?!

אם הייתי מפיל ושובר את הארון בחניה, מה? לא הייתי אומר ״וואי איזה זין״?

אחריות, שכל אחד יקח אחריות למעשיו.

אחר התייעצות (ידודתית) עם עורך דין נאמר לי שדרישת תשלום במקרה כמו שתיאר פותח השרשור היא לא חוקית, בדיוק כמו שאם בא אליך מישהו בצומת ומנגב את השמשה בלי שביקשת אסור לו לדרוש כסף.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש כלכך הרבה הבדלים מהסיפור נוכחי שלנו,

1)אף אחד לא דחף את האדון לתחנת הדלק, הוא הגיע מיוזמתו המלאה.

2)אף אחד לא דחף את הפיה לתוך רכבו והחל לתדלק, הוא ביקש זאת(שירות מלא).

3)לדלק אין תוקף, משמע שאם הוא מאוכסן בתנאים נכונים הוא נשמר שנים, ואילו חולצה מאבדת מערכה(בלאי, אופנה וכיוצא בכך)

במידה ואין לך צורך כרגע במלאי הנוכחי של הדלק, מתישהו עוד תממש את רכישתו.

ולא אין לך אפשרות להחזיר דלק בתענה שהוא לא מתאים לגזרה שלך או שאתה לא אוהב את הריח שלו, דלק זה דלק,

ואם היום לא תשתמש בו אז מחר.

ופה באה השאלה מדוע לתדלק חצי טנק או רבע, הרי בכל מקרה אתה תשתמש בכמות הדלק אלא אם כן הנ"ל מוכר את רכבו.

אתה מתווכח בשביל להתווכח, שזה כבר מביך לכשעצמו אבל אני אעשה מאמץ ואענה לך:

א. אם אין לי מספיק כסף למלא דלק ביותר 50 שקל בשבוע.

ב. אם אני מעדיף לשמור את הכסף שיש ליציאה.

ג. אני לא מחזיק כרטיס אשראי (חשבון מוגבל עם עיקולים) ואני יכול להרשות לעצמי רק 50 שקלים.

מה זה בכלל משנה מה הסיבה?!

אני נכנס לשירות מלא גובים ממני 20 אגורות על כל ליטר בשביל לממן את העובדים, המתדלק מפשל ואני צריך לשלם את זה?

לשם הסר ספק אני לא צריך לעמוד ולהסתכל שהעובד מבצע את עבודתו נאמנה אני משלם לו על כך.

אני לא צריך להיות עם היד על הדופק כי אני משלם על כך, וגם אם לא הייתי משלם על כך והוא עדיין היה בא ומבצע את המילוי בעצמו (בשירות עצמי), אני עדיין לא צריך לשלם על כך.

ואוסיף ואומר, לא קרה לי מעולם שביקשתי 200 גרם ונתנו לי 300 מבלי לבקש את אישורי.

העובד/ת תמיד שואל "יצא לי 240 גרם, זה בסדר?" מתוך הבנה משותפת שאם אומר לא, הוא יוריד את ה 40 גרם האלה.

מעולם לא ביקשתי 200 ודחפו לי חבילה עם 300 גרם.

בנוגע לדוגמאות עם החנות נעליים/ בגדים/ מסעדה וכו'.

אין שום רלוונטיות לאף אחד מהם, הרלוונטיות היחידה היא שיצאתם מבית העסק מבלי לשלם על הסחורה וזו, תסובבו איך שתרצו וכמה שתרצו, זאת גניבה!

ורק עוד הערה קטנה למי שנתן את דוגמאת המסעדה, אנחנו פה אנשים ישרים, הוגנים, נורמטיבים.

אם תגיע לשולחן מנה שלא הוזמנה, אני לא אוכל אותה ואחשוב על הריב בסוף עם הבעל בית, אני אציין למלצר/ית שחלה פה טעות, המנה הזו לא הוזמנה.

לאכול את המנה ואח"כ לריב עם המלצר/בעל בית שלא הזמנת את המנה זה כ"כ הישראלי המכוער !

אתה יוצא בהצהרות כאילו אתה מר יושר.

אני מזמין קומקום ב-10 שקלים ומקבל קומקום בעשרים שקלים האם אני צריך להוסיף את ההפרש? לא.

הדוגמא עם המנה היא שגויה: הרי כל עוד אתה בתחנה אתה לא אוכל את המנה...

כשאני ממלא דלק אני יכול (כפי שקרה לי) להכנס לחנות וכשאני יוצא יחכה לי המתדלק ויגיד לי חלה טעות... תשמע זה בזיון.

זה מביך וזו התנשאות לחשוב ככה.

מה הכסף שלי גודל על העצים? אין שום התחשבות ברצונות שלי.

טעית! תשלם! ככה זה עובד.

אני לא נוסע עם הרכב, אני עומד ואפילו מוכן שיישאבו לי, אני בטח לא אתן לאיזה דגנרט לעכב אותי בגלל שהוא טעה.

וזה בטח לא גנבה!? כשאתה גונב משהו יש לך כוונה לעשות זאת, אם עשית זאת ללא כוונה הרי שאתה לא גנב.

אם אני נכנס לחנות והמוכר דוחף לי לכיס משהו בלי רצוני ובלי שידעתי על כך הרי שאני לא גנב וזה בדיוק המקרה.

כשפותחים הודעות על מעסיקים שקונסים אתכם, מקזזים מהמשכורת מה שבא להם, מפטרים ללא פיצויים אתם מייללים עד הירח ובחזרה אבל בשניה שיש לכם כח...כל דאלים גבר!

אתה יכול לחכות שישאבו מהרכב, אם אתה ממהר (וזו זכותך המלאה), אתה יכול להגיע במועד מאוחר יותר שישאבו את הדלק אבל להסתלק מהמקום בלי לשלם זה לגנוב, חד וחלק!

אף אחד לא מסתלק לא כי זו גנבה כי זה לא מוסרי ואלו שני דברים שונים.

בנוסף אני הוא לא זה שצריך למצוא פתרון ואני לא זה שצריך להתעכב כתוצאה מכך.

פורסם

מתוך ויקיפדיה:

עשיית עושר ולא במשפט, או עשיית עושר, הוא שם כללי למספר עילות תביעה משפטיות שלא נופלות במסגרת

דיני החוזים

,

דיני הנזיקין

או מערכת דינים אחרת של

המשפט האזרחי

. עשיית עושר ולא במשפט, משמעותה שצד אחד

מתעשר

על חשבון הצד האחר, כשהדבר לא מגיע לו.

הדוגמה הקלאסית היא טעות בחישוב, אשר בעקבותיה יש צד אחד אשר מתעשר, אבל יש גם צד אחר אשר מפסיד.

החוזה שבעל פה שנקבע כאשר אני אומר למתדלק ״תדלק לי ב50״ הוא כי אני יהיה חייב בתשלום 50 שקלים.

החוזה שנקבע כאשר אני קונה מסטיקים ב5 שקל ונותן שטר של 50 הוא שאני חייב בתשלום 5 שקלים, במידה והמוכר מחזיר לי עודף מ100 אני מפר את החוזה כנ״ל אם הוא מחזיר לי רק 40 שקל עודף.

כאשר אני מבקש במפורש דלק ב50 שקל זה החוזה ובמידה ואני צריך להתעקב שעה (ומי יודע מה עוד) כי המתדלק טעה משהו פה לא בסדר, מדוע עלי לשלם בזמני?

בדיוק כפי שאסור למתדלק לשטוף את החלון שלי כי הוא מלוכלך ולדרוש על זה תשלום (הרי הוא היה מלוכלך וגם כך היית צריך לשטוף אותו) ובמידה ואסרב לשלם יחזיר המתדלק את הלכלוך לשמשה שלי?

שכל אחד יעשה את החשבון המוסרי שלו, אך בבקשה אל תערבו אנשים אחרים בו.

אגב - אני הייתי משלם במידה והיה לי את הכסף ולא משלם במידה ולא.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

תשמע זה אולי קצת יעצבן לשמוע אבל shit happens

יש לך שתי אופציות:

1. להשלים עם זה

2. לבקש פיצוי

אם קשה לך להשלים עם זה (לגיטימי) פשוט תפנה במכתב או טלפון לפניות הציבור ואם תהיה עקבי בסוף יצא מזה משהו (שובר למסטיק או שובר תדלוק אין לדעת)

אם לא בחרת באחת מהאופציות הנ״ל אתה סתם מבזבז לעצמך את הזמן.

אני ברוב המקרים בוחר ובחרתי באופציה 2 והיא בדרך כלל עובדת בצורה כזו או אחרת, הכל תלוי בכמות הזמן שאתה מוכן להשקיע.

בכמעט כל עסק יש אחוז מסוים של תקציב ״עגמת נפש״ בדיוק בשביל מקרים כאלה.

GOT סחוג?

פורסם

עבדתי בתור מתדלק פעמיים והסבירו לי במשך כל ההדרכה שמידה וקורה משהו כזה מנסים לפתור את הבעיה בהסבר ללקוח.

אם זה לא עובד אין מה לעשות ויש לשחרר את בעל הרכב ואולי הוא יהיה אדם ישר וישלם את שאר הסכום בעתיד.

בסהכ זו אשמת המתדלק ואישית לא הייתי מתייחס לזה, אם בעל התחנה רוצה לקחת את הכסף יופי ואם לא שיקפוץ לי.

פורסם

שכחתם עוד עניין אחד חשוב - מה עם הזמן?

אמנם המתדלק דחף פה עוד 200 שקל של דלק, אבל קריאה למישהו שישאב + השאיבה עצמה נניח תיקח חצי שעה.

אם פות"ש לא היה סטודנט (בלי לזלזל בזמן של סטודנט, אבל קשה לבצע חישוב כמה הזמן הזה שווה בכסף) אלא נניח היי טקיסט מהזן הבכיר יותר, כזה ששעה שלו שווה נניח 1000 שקל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מכיר כמה חבר׳ה שעשו מעודפת בתור מתדלקים וכ״ו - ההוראות היו, אם בורחים לכם זה יוצא לכם מהמשכורת, אין לנו איך לאתר אותם גם עם וידאו.

אבל אני מבין אותך, זה לא התפקיד שלך ואתה משלם למישהו לעשות את העבודה הזאת. נתנו לך שירות שלא ביקשת וזה היה צריך לצאת מכיסם ולא מכיסך.

לא בידיוק. בתור אחד שעבד שלוש שנים בתחנת דלק (עם הפסקה של שנה באמצע), ברגע שרכב בורח מבלי לשלם, על חובת המתדלק ללכת למשטרה ולהגיש תלונה.

ברגע שיש הגשת תלונה, הוא פטור מלשלם.

אבל מצד שני - אם יש למתדלק חוסר של כסף בסוף משמרת, הוא אמור להשלים את זה מכיסו.

ברגע שיש טעות והמתדלק שם יותר ממה ששילמו לו בטעות, זה נחשב כחוסר.

הלקוח לא חייב לשלם.

ועכשיו לפותח השרשור.

זה שאתה סטודנט זה סבבה, אבל מה עם המתדלק?

רוב המתדלקים זה חיילים משוחררים עניים, או סטודנטים שמרוויחים שכר מינימום.

ואחרי הכל, טעויות קורות.

זה שהחזיקו אותך שם זה לא בסדר.

בכל אופן, אם מתדלק יטעה וישים לי יותר ממה שביקשתי, אני אראה איך תהיה ההתנהלות שלו.

אם הוא יתנצל ויתנהג כמו בן אדם, אז אחלה, אני אקפוץ מאוחר יותר להביא לו כסף.

אם הוא יעשה פוזות ויתחיל לצעוק ולקלל, שיחפש מי יז**ן אותו, אני אחתוך משם והוא לא יראה שקל.

במקרה כזה - לך אין שום אחריות על הטעות בתדלוק, וזה שהם החזיקו אותך שם אני לא רואה איך זה חוקי בכלל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אני נגעל פה מחלק מהתגובות. לאנשים פה אין התחשבות מינימלית בסובב אותם והם חושבים רק על עצמם. אז המתדלק תדלק לך פול טנק במקום חמישים שקלים ...מה כבר קרה ?! מי ישמע ?! היית משאיר תעודה מזהה וחוזר אחר כך לשלם. אני בטוח שאם היית מדבר בנימוס כמו בן אדם היית מסתדר עם מנהל התחנה. חשבתם פעם איך זה להיות בצד השני ? על המתדלק המסכן שעובד כמו פועל שחור , עומד על הרגליים כשאנשים מציקים לו ומטרטרים אותו על שטויות ותאמינו לי שיש הרבה אנשים מציקים ומתעסק כל יום עם סכומי כסף גבוהים מהמשכורת החודשית שלו כשהוא חייב לשמור על ריכוז מירבי כל הזמן וכל זאת תמורת שכר מינימום ?!? אז במקום לתדלק כמה פעמים החודש תתדלק פעם אחת , ממש לא נורא. אף אחד לא גנב אותך או ממך כלום . וזה לא שאתה לא תשתמש בדלק הנוסף שתדלקו לך , זה לא מתאדה באוויר. קצת סובלנות והבנה לא תזיק לאף אחד.

+1

אני עובד כמתדלק בתחנת דלק וקורים מקרים שהמשאבה לא הגבילה או שהאדם אומרים לך פול טנק ואחרי תדלוק זורקים עלייך שטר של 100 כאילו אתה נערת ליווי ומתכוונים לנסוע, או שבאמת קורה טעות של מתדלק שלא מגביל בגלל הסביבה שיש לך מיליון רכבים וצופרים לך וצועקים עלייך ולא מבינים שאתה בן אדם אחד כנגד מיליון מכוניות אז קורה שמתדלק עושה טעות וגם לי אישית יצא לעשות את הטעות הזו.

לכל האנשים שמתגאים בזה שהם דפקו את המתדלקים תתביישו לכם סה"כ אנשים שמתפרנסים בכבוד ( ושלא מקבלים יותר מדיי כבוד אם בכלל ) חיילים משוחררים שעובדות על משכורת שלפעמים לא מגיעים אפילו למינימום משלמים על הדלק שאחרים תדלקו על חשבונם.

יצא לי כבר לשלם על דלק שאנשים לא היו מוכנים לשלם לי עליו וכן זה פגע בי מעבר לכל הקללות והצעקות שקיבלתי זה פגע גם בפן הכלכלי משמעותית.

אם דבר כזה קורה עם כמה שזה מעצבן בסופו של יום גם ככה תשתמשו בדלק הזה פשוט מאור אם אין עליכם כסף תשאירו פרטים צילום של תעודה מזהה ותשלימו במועד מאוחר יותר זה יהיה בדיוק כאילו אתם הולכים לתדלק שוב.

אגב שתדעו אפילו 10 אגורות חוסר המתדלק משלם מהכיס שלו אז בחיאת, תתחשבו.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

נו באמת אתם מתחילים לשחק פה במשחק "מי הכי מסכן בעיר?".

ואם פות"ש היה חייל חובה שמרוויח 350 שקל בחודש?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לא מבין את אלה שלא היו משלמים.

נכון ביקשתם דלק ב50 שקל, אבל כמו שאמרו הדלק הזה לא מתבזבז.

אני בטוח שאפשר להגיע במקרים כאלה להסדר עם בעל התחנה על פריסה לתשלומים לאלה שבאמת מחשבים כול יום כמה כסף מותר להם להוציא, למרות שאני כסטודנט שמחזיק רכב לא יכול להבין את הקטנוניות הזו. בשורה התחתונה אם אתה לא יכול לתדלק טנק דלק מלא אתה לא צריך להחזיק אוטו.

מה יהיה מחר אם יהיה פנצ'ר לא שמת לב וצריך להחליף צמיג(אולי 2)? להגיד אני מחשב כול יום כמה מותר לי לתדלק זה הזוי.

אני הייתי משלם, ואם לא היה לי כסף באותו רגע הייתי מגיע להסכם עם בעל התחנה. אם הוא לא היה מסכים לי לעזוב זה סיפור אחר הייתי שם לו גז בפנים על החוצפה שלו וחוזר לשלם מתי שמתחשק לי.

אין פה שום קשר ליחס המחפיר שהמתדלקים מקבלים. אני פשוט הייתי רוצה שאנשים התייחסו אליי ככה אם הייתי טועה בתום לב, ולכן אני לא אנצל במצב כזה את הכוח שלי כצרכן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
,דיברתי עם המנהל ואמר שאי אפשר מה לעשות,ולטענתו אני יכול להישאר שם כל היום וכל הלילה.

הציטוט הזה הוא מהודעת הפתיחה.

עם כל הכבוד, אם זו התשובה שאני הייתי מקבל

אז באותו הרגע הייתי רושם על פיסת דף את מספר

הטלפון שלי ומוסר לאותו מנהל ואומר לו

"אגיע כשאגיע בכדי להסדיר את החוב".

חתיכת חוצפן.

מת העולם?

Gn'f'R

פורסם
הלכת לאיקאה, קנית ארון 3 דלתות חדש.

הבאת את המזדה 3 (צבע שמפניה) שלך, פתחת את הבגאז, הלכת להביא את הארון ומיד אחרי שהעמסת, שמת לב שהעמסת אותו בטעות בבגאז של מזדה זהה שהייתה צמודה אליך גם כן עם הבגאז פתוח.

בתור בעל {מזדה3שמפניה} אני חייב להגיד: :roflmao:.

זה ממש לא מקרה היפוטתי.

קרה לי משהו דומה מאד בשבוע בו קניתי את האוטו (למזלי עם בחור סבלני ורגוע,או שלכל הפחות הגודל הפיזי שלי גרם לו לנהוג כך :)) בחניון של קניון רננים ברעננה.

לפחות עכשיו, עם המדבקה של CF יש לי סימן מזהה :D

לא נעים בכלל...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לא מבין את אלה שלא היו משלמים.

נכון ביקשתם דלק ב50 שקל, אבל כמו שאמרו הדלק הזה לא מתבזבז.

אני בטוח שאפשר להגיע במקרים כאלה להסדר עם בעל התחנה על פריסה לתשלומים לאלה שבאמת מחשבים כול יום כמה כסף מותר להם להוציא, למרות שאני כסטודנט שמחזיק רכב לא יכול להבין את הקטנוניות הזו. בשורה התחתונה אם אתה לא יכול לתדלק טנק דלק מלא אתה לא צריך להחזיק אוטו.

מה יהיה מחר אם יהיה פנצ'ר לא שמת לב וצריך להחליף צמיג(אולי 2)? להגיד אני מחשב כול יום כמה מותר לי לתדלק זה הזוי.

אני הייתי משלם, ואם לא היה לי כסף באותו רגע הייתי מגיע להסכם עם בעל התחנה. אם הוא לא היה מסכים לי לעזוב זה סיפור אחר הייתי שם לו גז בפנים על החוצפה שלו וחוזר לשלם מתי שמתחשק לי.

אין פה שום קשר ליחס המחפיר שהמתדלקים מקבלים. אני פשוט הייתי רוצה שאנשים התייחסו אליי ככה אם הייתי טועה בתום לב, ולכן אני לא אנצל במצב כזה את הכוח שלי כצרכן.

ומה קורה אם בעל הרכב הוא בכלל ההורה של זה שמתדלק?

ההורה דואג לצמיגים טיפולים וכו', הילד דואג לתדלק לפי יכולתו.

הכרתי כמה וכמה כאלה, חיילים בשירות חובה שמרוויחים 350 וקצת שקלים.

תמיד אפשר למצוא מישהו יותר מסכן.

בשורה התחתונה - שתחנת הדלק תשלם על פאשלות שהיא עשתה.

אני יכול להגיד לכם שגם במקום שבו אני עובד, אם אחד העובדים מפשל (ואנחנו מדברים על סכומים הרבה-הרבה-הרבה יותר גבוהים מ-200 שקל) החברה סופגת כי טעויות זה חלק מתהליך העבודה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קרה לי יום אחד שבדך מהעבודה עצרתי בתחנת דלק לתדלק את הרכב שהיי לי להערב ב60שקל המתדלק

פתח לי את המשאבה וכנראה שעשה טעות,אני שם את האקדח במיכל דלק עם הקליפס הזה שתופס את הקדח וברגע שהוא מגיע ל60 הוא יפסיק אוטומטי

בנתיים מדבר עם חבר בפלאפון לא שם לב למשאבת דלק,אחרי זמן מה אני מסתכל ורואה שהמאשבה לא מפסיקה לדתלק והגיע ל120 באותו רגע אני עצרתי אותה לבד הלכתי למתדלק ואמרתי לו שעשה טעות וזה מילא לי ב120 הוא אמר לי צודק טעות שלי הרווחת :)

הייתי יכול למלא פול טנק גם.

רק אני רואה עם זה בעיה !?

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תוכן חדש...