Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם פשוט ענו באדישות שאין מה לעשות וזהו תתמודד עם זה,אני סטודנט ו250 זה הרבה בשבילי וכ"כ התעצבנתי.

ולאלה שאמרו למה אתה לא משגיח על המשאבה,זה לא התפקיד שלי יש את המתדלק בגלל זה משלמים לו אם הייתי רוצה הייתי הולך לשירות עצמי,אני בדרך כלל מסתכל אבל לא בוהה בשעון אני מציץ מידי פעם,עברה המחשבה לשים ז*ן ולברוח אבל יש שם מלא מצלמות שחבל שאחכ נסתבך..

אני מכיר כמה חבר׳ה שעשו מעודפת בתור מתדלקים וכ״ו - ההוראות היו, אם בורחים לכם זה יוצא לכם מהמשכורת, אין לנו איך לאתר אותם גם עם וידאו.

אבל אני מבין אותך, זה לא התפקיד שלך ואתה משלם למישהו לעשות את העבודה הזאת. נתנו לך שירות שלא ביקשת וזה היה צריך לצאת מכיסם ולא מכיסך.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזמנו עבדתי בתור מתדלק, כמו שנאמר אם הייתי מפספס הגבלת תדלוק או טועה בחישוב והנהג אומר שאין ביכולתו לשלם את ההפרש, זה היה יורד מהמשכורת, עדיין אפשר להתחשב במתדלקים במיוחד ביום שישי בלחץ, טעות אנוש

עברתי לסקייטבורד

פורסם

יצא לי לעשות מועדפת בתחנת דלק ומה שאצלינו היה נהוג לעשות במקרה כזה זה שהלקוח משאיר ת"ז בתחנה וחוזר לשלם מאוחר יותר.

לגבי ברחת רכבים בלי לשלם אף פעם המתדלקים לא היו משלמים על זה מהמשכורת, לתחנה יש ביטוח על מקרים כאלה, מה שהיה נהוג לעשות זה ללכת באותו היום או יום למחרת להגיש תלונה במשטרה ולהביא את הטופס לתחנה וזהו.

המקרה היחיד שמתדלק היה משלים מהכיס זה אם היה לו חוסר בקופה בגלל טעות ספירה שלו או שהוא איבד כסף.

פורסם

רק בגלל שאני יודע שכל שטות שקורת בתחנה נופלת ישר על המתדלקים (שלא בצדק, ולעיתים גם לא כחוק), התחנות דלק מתייחסות לעובדים בצורה דרקונית ומגעילה-כל אגורה שאמורה לצאת מהתחנה בסוף תצא מהעובדים, רק בגלל זה אני לא הייתי עושה סיפור (הרי הדלק נשאר באוטו), עם כמה שזה מעצבן.

רק השבוע הערתי למוכרנית ביילו שהיא החזירה לי עודף ממאה בעוד ציפיתי לעודף מחמישים, העניים שלה זרחו באותה שנייה כאילו זכתה בלוטו, איזה אושר.

SCANSPEAK

פורסם
+1

גרבצן צא מהרכב ותדלק.

+2:mm_yeah:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עבדתי במתדלק ולכן זכותכך המלאה להגיד שישאב את הדלק שהוכנס ,מנהל התחנה לא יעשה זאת כי הוא לא ירצה לשלם לאיזה "חיים חילוצים" 300 שקל,לכן זה יפול על המתדלק למרות שיש ביטוח לכל מתדלק עד 2000 שקל.

פורסם

בתור מתדלק לשעבר - שום ביטוח ושום בטיח, כל שקל שחסר בקופה יוצא מהכיס. (למרות שזה לא חוקי, בעלי התחנות מצפצפים על החוק)

לדעתי האחריות במקרה הנ"ל מתחלקת שווה בשווה בין המתדלק שלא שם לב לבין מבקש השירות ששיחק דוקים בזמן שהמשאבה מתקתקת לו 35~ ליטר. (מה שלוקח משמעותית יותר זמן מתדלוק של ₪50)

בסופו של דבר איזה נזק נגרם לloko132? שהוא רכש 28~ ליטר של דלק קצת יותר מוקדם מהצפוי? זה לא ממש נזק, הרי הדלק לא מתיישן או דורש תחזוקה מיוחדת כלשהי, ככה או ככה הוא ישתמש בו. מה הביג דיל?

מעבר לזה, כמו כולם, אני לא מבין מה הבעיה לצאת לרגע מהאוטו כדי לתדלק לבד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אני בספק שלקחו לו את המפתחות של הרכב ואמרו שיירקב שם עד שישלם.

אני הבנתי מפות"ש שבמשך חצי שעה ניסה לשכנע (גם בצעקות) ש"יוותרו" לו על החוב, והם ענו שמצידם יצעק עד הבוקר.

יכל לברוח ולחזור לשלם עוד ₪200 בעוד שבועיים בתמורה לביטול התלונה במשטרה. אני בטוח שאף אחד לא עצר אותו פיזית.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קרה לי גם הבאתי למתדלק שטר 50 אמרתי לו שיתדלק ב50 הוא שם לי פול טנק לאחר ויכוחים רבים אמרתי לו או שתשאב את זה איך שהוא או שאני נוסע כי אין עלי עוד כסף בסוף נסעתי ככה עם פול טנק ב50 שקל :)

פורסם

רק בגלל שטויות כאלה אני מתדלק תמיד בשירות עצמי.

במיוחד אצלי בפונטיאק שמיכל מלא כבר אצלי זה יוצא די הרבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
+2:mm_yeah:

+3

בתדלוק עצמי אתה גם חוסך עוד כמה זוזים, ומונע תקלות כאלה ואחרות. (לי יש פאק שאני שונא כשמטפטף לי דלק על הגוף של הרכב).

פורסם
אני מכיר כמה חבר׳ה שעשו מעודפת בתור מתדלקים וכ״ו - ההוראות היו, אם בורחים לכם זה יוצא לכם מהמשכורת, אין לנו איך לאתר אותם גם עם וידאו.

בזמנו עבדתי בתור מתדלק, כמו שנאמר אם הייתי מפספס הגבלת תדלוק או טועה בחישוב והנהג אומר שאין ביכולתו לשלם את ההפרש, זה היה יורד מהמשכורת, עדיין אפשר להתחשב במתדלקים במיוחד ביום שישי בלחץ, טעות אנוש

אני בכלל לא בטוח שזה חוקי.

לפותח השרשור - אחרי שהתנהגו מולך כך, אתה יכול לתבוע אותם בבית דין לתביעות קטנות (כולל פיצוי נאה), להתלונן אצל הנהלת החברה (לקבלת פיצוי נאה), להתלונן אצל הרשות להגנת הצרכן וכו'.

אולי תזכה ל... אתה יודע, פיצוי נאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...