Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה נכנס לעבודה כמתדלק מבהירים לך שטעויות באקסטרא דלק הן עליך, כלומר במקרה ואתה כנהג היית מסרב בתוקף לשלם כנראה המתדלק שלך היה מזמין אותך לסיבוב דלק על חשבונו.

תחנה שמסרבת לתת לך לצאת, פשוט קוראים למשטרה ומנסים לפתור את הסכסוך בדרכי נועם.

לי לפני כמה ימים פתחו משאבה חופשית על 50 שקל. ב40 ש״ח בדר״כ המשאבה מפסיקה לשאוב, הפעם היא המשיכה לרוץ עד ה55 ש״ח.

אני עצרתי אותה (שירות עצמי בלבד). נניח ולא הייתי שם לב, לא הייתי מתכוון לשלם את האקסטרא על טעות של מישהו אחר (בהנחה והייתי למשל בשירות מלא) ושיתמודדו עם התוצאות. היו לי 50 שקל בכיס ובמקרה עוד 5 שקלים.

מי שעשה טעות שישלם על טעותו, יהיה זה אתה או המתדלק

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קרה לי גם הבאתי למתדלק שטר 50 אמרתי לו שיתדלק ב50 הוא שם לי פול טנק לאחר ויכוחים רבים אמרתי לו או שתשאב את זה איך שהוא או שאני נוסע כי אין עלי עוד כסף בסוף נסעתי ככה עם פול טנק ב50 שקל :)

לא הזכרתה זאת בסיפור אז אני מבין שלא חזרתה לשלם את ההפרש בפעם אחרת??

פורסם (נערך)

אני נגעל פה מחלק מהתגובות. לאנשים פה אין התחשבות מינימלית בסובב אותם והם חושבים רק על עצמם. אז המתדלק תדלק לך פול טנק במקום חמישים שקלים ...מה כבר קרה ?! מי ישמע ?! היית משאיר תעודה מזהה וחוזר אחר כך לשלם. אני בטוח שאם היית מדבר בנימוס כמו בן אדם היית מסתדר עם מנהל התחנה. חשבתם פעם איך זה להיות בצד השני ? על המתדלק המסכן שעובד כמו פועל שחור , עומד על הרגליים כשאנשים מציקים לו ומטרטרים אותו על שטויות ותאמינו לי שיש הרבה אנשים מציקים ומתעסק כל יום עם סכומי כסף גבוהים מהמשכורת החודשית שלו כשהוא חייב לשמור על ריכוז מירבי כל הזמן וכל זאת תמורת שכר מינימום ?!? אז במקום לתדלק כמה פעמים החודש תתדלק פעם אחת , ממש לא נורא. אף אחד לא גנב אותך או ממך כלום . וזה לא שאתה לא תשתמש בדלק הנוסף שתדלקו לך , זה לא מתאדה באוויר. קצת סובלנות והבנה לא תזיק לאף אחד.

עריכה אחרונה על ידי loki2d
פורסם

זה לא הקטע של "דלק לא מתאדה " ובכל מקרה תשתמש בו.

זה הקטע שבתור סטודנט שיש לך משכורת ואתה מנסה לייעל אותה במשך כל החודש בצורה הכי טובה שיש ,ובא קטע כזה שדופק לך את כל החודש וגם את החודש הבא..לאלה שאמרו שישאב דלק הוא באמת ישאב 30 ליטר? מה יעשה איתם אחכ?

פורסם

לא בעיה שלך מה הוא עושה עם הדלק ששאב אני מתאר שלכל בעל תחנה יש הסכם עם בעל מקצוע שעוסק בשאיבת דלק.

זה המתדלק המסכן בחר לעבוד בעבודה כזאת זה לא שהצמידו אקדח לרקה ואמרו לו:תחנת דלק או לך תחשוף רגליים בצומת.

האם ההייתה מגיב ככה אם כזה מתדלק היה שם לך דלק לא נכון והורס לך את כל מערכת הדלק.

פורסם (נערך)

אני לא יודע איפה עבדו פה המון אבל,אני ינסה לעשות סדר בתור מנהל תחנת דלק של חברה גדולה בארץ (מנהל לשעבר)

אם ברחו למתדלק המתדלק צריך לגשת למשטרה ולהביא תלונה. עד שהוא לא מביא תלונה הכסף באחריותו,כל תחנה וכל התחנה מצולמות לכן

אין שום בעיה להשיג מספר רכב.

לגביי המקרה המדובר פה האשמה הינה של המתדלק,מה שאני הייתי עושה זה לצאת אל הבחור לדבר אל ליבו ומנסה לארגן את הכסף אפילו

במחיר של "תלך תביא יותר מאוחר" בגדול אם בעל הרכב מסרב בכל תוקף אז כן המתדלק ישלם את ההפרש(והקארמה תשלם לבעל הרכב).

המקרה היחידי שהתחנה תשלם זה אם המתדלק עשה "קוקטייל" תידלק סולר במקום בנזין ולהפך,אבל כנראה שהמתדלק ישלם במישרתו אלא אם הוא באמת עובד טוב

כל חוסר של כסף אחר שיש למתדלק זה עליו...אין לתחנות דלק שום ביטוח בנושאים האלה. וכן זה חוקי כל העניין הזה.

עריכה אחרונה על ידי savingangel

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

זה שזה "חוקי" לא עושה את זה בסדר, וזה מנהג שהושרש בתחנות הדלק בארץ, בשאר מקומות העבודה נדיר שעובד ישלם על נזק כספי שנגרם בזמן העבודה - ואם כן אז זו פרוצדורה שמצריכה חתימה מפורשת של העובד על כל מקרה ספציפי, בתחנות דלק זהלא עובד ככה, מה שחסר יוצא מהעובד בלי שאלות, בלי תשובות, ובלי הצדקה, חזירות א"י ממוצעת.

למזלי לא עבדתי בתחנת דלק, אבל שמעתי כמה וכמה מקרים מאדם קרוב.

בנימה אישית- הייתי משלם בלי לחשוב פעמיים, המוצר נמצא אצלי, ויעשה בו שימוש.

SCANSPEAK

פורסם

לגביי המקרה המדובר פה האשמה הינה של המתדלק,מה שאני הייתי עושה זה לצאת אל הבחור לדבר אל ליבו ומנסה לארגן את הכסף אפילו

במחיר של "תלך תביא יותר מאוחר" בגדול אם בעל הרכב מסרב בכל תוקף אז כן המתדלק ישלם את ההפרש(והקארמה תשלם לבעל הרכב).

...

כל חוסר של כסף אחר שיש למתדלק זה עליו...אין לתחנות דלק שום ביטוח בנושאים האלה. וכן זה חוקי כל העניין הזה.

האם אתה מוכן בבקשה לצטט את החוק שבו מותר לקנוס ככה עובד?

החוק אוסר לקנוס עובד... אפילו במקרה שבו הדבר נעשה בזדון !

אתה רוצה לקנוס עובד, גש לבית משפט, שטח את טענותיך, השופט הוא זה שיחליט ולא אתה.

פורסם
אני לא יודע איפה עבדו פה המון אבל,אני ינסה לעשות סדר בתור מנהל תחנת דלק של חברה גדולה בארץ (מנהל לשעבר)

אם ברחו למתדלק המתדלק צריך לגשת למשטרה ולהביא תלונה. עד שהוא לא מביא תלונה הכסף באחריותו,כל תחנה וכל התחנה מצולמות לכן

אין שום בעיה להשיג מספר רכב.

רגע.

ולאחר שהמתדלק התלונן במשטרה, עדיין מחייבים אותו?

תבין, זה שאין או יש למעסיק ביטוח, זו הבעיה של המעסיק.

אבל אני אברר עם עו"ד אם זה בכלל חוקי.

אם לא, אולי נרים איזו ייצוגית פורום ראשונה...

אין דבר שאני יותר מתעב מניצול עובדים שמראש מרוויחים גרושים ואין להם שום כוח.

_________

בדיקת בוקר זריזה:

http://www.acri.org.il/he/?p=1427

בחוק הגנת השכר נקבעה רשימה סגורה ומצומצמת של ניכויים מותרים מהשכר, ובהם ניכויי חובה כמו מס הכנסה, ביטוח לאומי וביטוח בריאות, וכן ניכויי רשות שעליהם העובד צריך להסכים בכתב, כגון הלוואות מיוחדות שהוא נוטל מהמעסיק. כל ניכוי אחר מהשכר הוא בלתי-חוקי. אם עובד איחר, יצא בלי רשות, נהג בחוסר זהירות וכדומה – המעביד רשאי לפטר אותו, להורידו בדרגה, לצמצם את תחומי אחריותו, ואף לתבוע את העובד – אך כל סנקציה כספית עצמית על התנהגות ועל הפרות משמעת אינה חוקית.

לא חוקי בעליל לנקות משכורת של מתדלק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עפר, לא לגמרי מדוייק.

אתה יכול לנכות לעובד נזק שגרם לך אבל עד שליש מהשכר שלו (נזק הכוונה נטישת מקום עבודה ללא הודעה מוקדמת וכו'. לא חוסרים בקופה).

לגבי חוסרים בקופה אם אתה חושב שהוא גנב אותם תגיש תלונה במשטרה ואם אתה חושב שהוא סתם לא אחראי אתה יכול לפטר אותו אבל לא לנכות לו מהשכר.

לעניין המקרה המקורי, ניתן לשאוב דלק וניתן להשאיר ביטחון כלשהו ולחזור לשלם. בסך הכל לא נגרם נזק של ממש לבעל הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כעובש בתחנת דלק מעל 3 שנים....אצלנו אישטר משטרה תופס עד 14:00 בצהריים..מאיריי זה יוצא לך מהכיס. לי יצא לשלם פעמיים עד היום...פותח השרשור אתה צריך לשתות מים קרים ולהרגע..המתדלק עשה טעות....לא גנב אותך במוקדם או מאוחר תשתמש בדלק!!!!!!

פורסם
הם פשוט ענו באדישות שאין מה לעשות וזהו תתמודד עם זה,אני סטודנט ו250 זה הרבה בשבילי וכ"כ התעצבנתי...

להבא, אתה נכנס לתחנה, רושם לו על פתק את פרטי ההתקשרות איתך ונוסע לשלום בין אם זה מוצא חן בעיניו ובין אם לא.

הפרטים הם כמובן בכדי ליצור איתך קשר לקבלת תשלום על הסחורה שקיבלת.

נתנו לך שירות שלא ביקשת וזה היה צריך לצאת מכיסם ולא מכיסך.

אם כל הכבוד למתדלק על טעויות משלמים..

אני לא מכיר את השרות הזה שנקרא דלק, אולי אתה או מישהוא אחר כאן מכיר.

אני כן מכיר סחורה שנקראת דלק ועל סחורה שמקבלים, משלמים. לא לשלם, זו גנבה!!!

קרה לי גם הבאתי למתדלק שטר 50 אמרתי לו שיתדלק ב50 הוא שם לי פול טנק לאחר ויכוחים רבים אמרתי לו או שתשאב את זה איך שהוא או שאני נוסע כי אין עלי עוד כסף בסוף נסעתי ככה עם פול טנק ב50 שקל :)

שמח שאתה דופק חיוך בסוף, מאיפה שאני בא, יש רק מילה אחת להתנהגות שכזו, גנבה!!!

בגדול אם בעל הרכב מסרב בכל תוקף אז כן המתדלק ישלם את ההפרש(והקארמה תשלם לבעל הרכב).

לא חוקי, לא נעליים ולא בטיח!

עובד לא טוב לך, תפטר אותו אבל אין לך שום אפשרות לקזז ולו ש"ח בודד מהמשכורת שלו על בסיס נזקים כלכליים שהוא גרם לך!

בעצם כן חוקי, אצל ההוא שמחתים עובדים על ערבויות אישיות,

נו איך קראו לו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אני מוכן לעמוד שם עד שישאב את הדלק...

תחשוב רגע: אם מישהו דוחף לך עוגייה לפה ואומר לך תשלם... אתה תשלם לו?

אני ממש לא חושב שזאת גנבה.

פורסם
באגירה, אני מוכן לעמוד שם עד שישאב את הדלק...

תחשוב רגע: אם מישהו דוחף לך עוגייה לפה ואומר לך תשלם... אתה תשלם לו?

אני ממש לא חושב שזאת גנבה.

עוגיה זה לא דלק,

אתה לא יכול לשנות את הצורך של הרכב שלך לצרוך דלק, מתישהו אתה חייב לצרוך אותו אלא אם כן בא לך להתקע על הכביש.

לגבי עוגייה? אתה יכול לגוון, שווארמה, פלאפל, וואטאבר...

• תוכן חדש...