Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיסע עד שיגמר לך הדלק ויכבה האוטו,ואז תדלק ותראה כמה נכנס.

אל תתרגש פה מהאנשים,רובם חושבים שהם יודעים הכל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יסע עד שייגמר לו הדלק - ידפוק את המשאבה. חבל על הכסף.

פות"ש - תשאל את המוסך שלך אם יש לו מיכל דלק + צינור פיה מפירוק, תארגן אותו לצורך הוידיאו, תמלא אותו ותראה כמה נכנס. או אז, אולי, תראה אם יש לך קייס. אם-כי אתה לא מקשיב, אתה עסוק מדי להרגיש דון קישוט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הדרך היחידה שתוכל להוכיח סטייה באופן חד משמעי היא עם ג'ריקן של 20~30 ליטר.

כל עוד לא עשית את זה - לא תקבל יחס רציני מאף אחד.

זה בדיוק מה שהולך להתבצע בבדיקה הרשמית של המוסך המורשה של פיאט. הם לא ישימו את השם שלהם על שום בדיקה שתעשה בדרך אחרת (ובצדק).
פורסם

לא יותר פשוט לקנות ג'ריקן 20ל ולעשות את הבדיקה הזאת לבד?

מה שאתה מנסה לעשות נראה לי כמו נסיעה מחיפה לתל אביב דרך עפולה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
יסע עד שייגמר לו הדלק - ידפוק את המשאבה. חבל על הכסף.

פות"ש - תשאל את המוסך שלך אם יש לו מיכל דלק + צינור פיה מפירוק, תארגן אותו לצורך הוידיאו, תמלא אותו ותראה כמה נכנס. או אז, אולי, תראה אם יש לך קייס. אם-כי אתה לא מקשיב, אתה עסוק מדי להרגיש דון קישוט.

לא הבנתי איך זה עדיף מבדיקה מדויקת (עם משורה) כמה נפח של דלק מיכל הרכב שלי יכול לקבל לפני שהדלק נשפך החוצה... הנקודה היחידה שאני לא בטוח לגביה, היא האם כאשר הרכב נכבה ממחסור בדלק, זה אומר שבהכרח שלא נשארה טיפת דלק במיכל ? אני פשוט לא יודע האם היניקה של הדלק מתבצעת מהמקום הכי נמוך במיכל, או אולי מעט יותר גבוה מהמקום הכי נמוך, ואז כשהרכב נכבה עדיין יש בו נפח מסויים של דלק. זה חשוב כי אם כאשר הרכב נכבה יש לו עדיין כמות מסויימת של דלק, הבדיקה צריכה להעשות לא ממצב של ריקון מלא של המיכל (אני הגעתי באותו יום לתחנה הבעייתית במצב שהרכב נסע, ויש עדים לכך). עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם (נערך)
לא יותר פשוט לקנות ג'ריקן 20ל ולעשות את הבדיקה הזאת לבד?

מה שאתה מנסה לעשות נראה לי כמו נסיעה מחיפה לתל אביב דרך עפולה.

לא. זה חשוב לי שיהיה גיבוי רשמי של מוסך מורשה של חברת פיאט. כולל ראיון וידאו מצולם עם טכנאי בכיר במוסך (ואולי עדיף עם בעל המוסך). אם רוצים שזה יגיע רחוק, צריך לתכנן את זה בצורה הכי אמינה שיש. בכל זאת מדובר על נסיון להעניש בחומרה חברה מאוד גדולה.

עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם

לי יש ברכב מיכל של 42 ליטר ובתדלוק הכי גדול שלי הצלחתי לשים 38 ליטר, וזה עם נורה דולקת המון זמן ו-0 ק״מ שנותרו במחשב דרך. לא יודע אעך אנשים מצליחים לתדלק יותר מקיבולת המיכל.

פורסם

לפותח השרשור,

ראית את התגובה הקודמת שלי ואני מאמין לך.

שים לב שאף פעם לא ניתקלתי במשאבה שזייפה לטובתי, מעניין למה... :evil:

תמשיך לעדכן אותנו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
לי יש ברכב מיכל של 42 ליטר ובתדלוק הכי גדול שלי הצלחתי לשים 38 ליטר, וזה עם נורה דולקת המון זמן ו-0 ק״מ שנותרו במחשב דרך. לא יודע אעך אנשים מצליחים לתדלק יותר מקיבולת המיכל.
תשמע, אני לא מזלזל באנשים שטוענים שמצליחים לתדלק יותר מקיבולת המיכל. כל רכב נבנה בצורה אחרת. מההתחלה טענתי שאני מצביע על ליקוי במשאבת הדלק של פז, מתוך היכרות ארוכת שנים עם הרכב *שלי*, שאינו מסוגל בשום תנאי להתקרב בכלל לנפח מילוי של 40.4 ליטר (גם כשנתקעתי באמצע העיר בלי דלק, הצלחתי למלא רק 37.7 ליטר. ומעולם, בלמעלה מ 100 תידלוקים שכולם נעשו קרוב מאוד ל Empty או לגמרי על Empty, לא הצלחתי למלא יותר מ 37.7 ליטר. תחת המצב הזה, כשאני מגיע לתחנת דלק כשהמחוג שלי הרבה מעל Empty, במצב שאני בכלל עדיין לא נוהג למלא, ומקבל פתאום מילוי של 40.4 ליטר, היה מייד ברור לי שמשהו השתבש). רק תחשבו כמה חמור המצב שאני מתאר כאן, מדובר בסיטואציה שאף אחד כמעט לא יעלה עליה, גם אנשים פה שאמורים להבין, כאשר זה קרה להם, בטח תירצו את זה בנפח אוויר שהשתחרר או משהו אחר, ושילמו את הכסף ללא מחשבה נוספת. זה יכול להיות כלי דרכו חברת "פז" ואולי אפילו חברות דלק אחרות, עשו מאות מיליונים לאורך השנים. התחנה המדוברת של "פז" היא תחנה מפוארת בעיר גדולה, שהמשאבות שלה חדשות ועברו כיול שבוע לפני התדלוק (לפי טענת הבעלים). עריכה אחרונה על ידי noam23

• תוכן חדש...