Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "הגעתי עם הרבה דלק"? כמה זה "הרבה"? יש לך מספר מדויק? זה שפעם הכנסת 37.7 זה לא רלוונטי. יכול להיות שמשאבת הדלק התקלקלה לפני שנגמר הכל.

בכ"א, נפח המיכל 40 ליטרים וכפי שאתה רואה אנשים ממלאים גם 42 ליטר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מה זה "הגעתי עם הרבה דלק"? כמה זה "הרבה"? יש לך מספר מדויק? זה שפעם הכנסת 37.7 זה לא רלוונטי. יכול להיות שמשאבת הדלק התקלקלה לפני שנגמר הכל.

בכ"א, נפח המיכל 40 ליטרים וכפי שאתה רואה אנשים ממלאים גם 42 ליטר.

לגבי כמה זה "הרבה", כשהמחוג נמצא היכן שהיה היום, אני מצליח להכניס לא יותר מ 31-32 ליטר, גג (שזה מה שנתנה הקבלה הראשונה, שבאופן מוזר הביאה את המחוג רק ל 3/4). כלומר כביכול נכנסו לי היום לרכב כמעט 10 ליטרים יותר ממה שנכנסים בדרך כלל במצב הזה, ולכן קפץ לי הפיוז. העניין הוא שמבחינה משפטית, זה רק המילה שלי שהמחוג היה היכן שאמרתי שהיה, ואני יכול להתפס רק לעובדה שנכנסו יותר ליטרים מאשר היצרן אומר שיכולים להיכנס (ו 400 מ"ל זה באמת לא כזה הרבה). אמרתי לבעל התחנה, לא מעניין אותי ה 50 שקל הללו (להתחיל להתווכח עם שירות לקוחות), אבל יש לך פה משאבות לא מכויילות.

עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם

בזמן שאתה בונה לך קייס על 80 ש"ח, תחשוב טוב על מה שכתבו לך כאן. אופי נהיגה שונה, צריכת דלק שונה, לפני/אחרי טיפול - 1001 משתנים. לא קרה כלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי כמה זה "הרבה", כשהמחוג נמצא היכן שהיה היום, אני מצליח להכניס לא יותר מ 31-32 ליטר, גג (שזה מה שנתנה הקבלה הראשונה, שבאופן מוזר הביאה את המחוג בדיוק ל 3/4). כלומר נכנס לי היום לרכב כמעט 10 ליטרים יותר ממה שנכנס בדרך כלל במצב הזה, ולכן קפץ לי הפיוז. העניין הוא שמבחינה משפטית, זה רק המילה שלי שהמחוג היה היכן שאמרתי שהיה. אמרתי לבעל התחנה, לא מעניין אותי ה 50 שקל הללו, אבל יש לך פה משאבות לא מכויילות.

כלומר שאתה לא באמת יודע כמה נכנס ואם הייתה תקלה או לא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רוצה להוכיח משהו? תגיע עם מיכל חיצוני מדוד ותצלם את המונה של מכונת התדלוק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בקצרה, אתה יותר חכם מכל מי שכתב לך כאן והסביר את התופעה.

אתה מאמין לאמת שלך, בהצלחה בתביעה הייצוגית.

כשתגיש, נשמח לראות את התיעוד של כל התהליך, הכולל תשלום עבור אגרות למיניהן, ותשלומי עו"ד, ותשלומי מומחה במשאבות, ותשלומי מומחה לפיאט עבור חוו"ד.

פורסם (נערך)
בקצרה, אתה יותר חכם מכל מי שכתב לך כאן והסביר את התופעה.

אתה מאמין לאמת שלך, בהצלחה בתביעה הייצוגית.

כשתגיש, נשמח לראות את התיעוד של כל התהליך, הכולל תשלום עבור אגרות למיניהן, ותשלומי עו"ד, ותשלומי מומחה במשאבות, ותשלומי מומחה לפיאט עבור חוו"ד.

לקחתי את הדברים שאמרו לי כאן לתשומת ליבי. אני לא אעשה דבר לפני שאקבל אישור מפיאט (לא הליצנים בארץ) שבדגם הספציפי שלי לא יכולים להיכנס 40.4 ליטר. לא אסתפק בכך, ובפעם הבאה שאתדלק, אחכה שהמחוג יהיה נמוך יותר משהיה הפעם (וזה יהיה קל כי הפעם הוא היה די גבוה), אתדלק במקום אחר, ואוודא שאני ממלא עד הטיפה האחרונה האפשרית (אעזר במתדלק שם). אם החכמים כאן צודקים, אני אמור לקבל לפחות 40.4 ליטר בתדלוק הבא, אם יתבצע כמו שאמרתי. נחיה ונראה.

פורסם

אם תקבל אישור כזה, אני אשכרה אחפש מיכל + צינור מפירוקיה לראות כמה באמת נכנס. ואז, אם כבר, תהיה לי ייצוגית נגד פיאט העולמית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני שאתה מסתמך על מחוג הדלק כעל כלי מדידה מדוייק בדוק איך הוא עובד.

למיטב זכרוני והבנתי הוא עובד על עקרון הפוטנציומטר (נגד משתנה). לא הייתי מתייחס לזה כעל כלי מדידה מדוייק, במיוחד כשאתה מערב מדידת ה"בערך" עם העין בשילוב עם הזכרון.

אתה חושד בדבר מה וזה לגיטימי, דע איך להתמודד עם החדש ולהוכיח או להפריך את הטענה שלך. הדבר הראשון והקל ביותר הוא למלא מיכל של 20 ליטר. לפי ההצהרה שלך אמורה להיות סטייה של 4 ליטר.

הדבר השני הוא למדוד את מיכל הדלק שלך.

מלא 25 בקבוקים של 2 ליטר דלק כל אחד.

רוקן את מיכל הדלק שלך, את כל הבקבוקים אחד אחרי השני עד אשר הגיע הנוזל לפתח מיכל המילוי.

בדוק כמה בקבוקים נשארו ותדע כמה ליטר נכנסו בידיוק כולל הצינורות/המשאבות/הפילטרים והעמיית.

בהצלחה

פורסם
כבר שנים רבות שמטעמי איכות סביבה יצרנים מחויבים להשאיר חלל אוויר בחלק העליון של מיכל הדלק. זה חלל שבאופן רגיל הוא לא מתמלא. המבנה של המיכל מקפיץ את האקדח של המשאבה לפני שהחלל הזה מתמלא. מי שמתעקש להמשיך לתדלק לאחר שהאקדח קופץ יצליח למלא עוד כמות משמעותית של דלק. בנתוני היצרן החלל הזה לא נכלל ולכן זה אפשרי למלא הרבה יותר דלק מנתוני היצרן.
חבל שאתה מתעלם מהתגובה הזו כי בה מקופל ההסבר למה שקרה לך. ב- VAG ישנו כפתור ליד מכסה מיכל הדלק שמשחרר את האוויר הזה, כשהכפתור נילחץ בטעות (למשל בידי פיית התדלוק) מיכל הדלק מתמלא בכמות עודפת של בנזין שלא הולכת לאיבוד ומשמשת את הנהג שנדרש לתדלוק הבא במועד מאוחר מהרגיל. לא אופתע אם זה מה שקרה לך.
פורסם
חבל שאתה מתעלם מהתגובה הזו כי בה מקופל ההסבר למה שקרה לך. ב- VAG ישנו כפתור ליד מכסה מיכל הדלק שמשחרר את האוויר הזה, כשהכפתור נילחץ בטעות (למשל בידי פיית התדלוק) מיכל הדלק מתמלא בכמות עודפת של בנזין שלא הולכת לאיבוד ומשמשת את הנהג שנדרש לתדלוק הבא במועד מאוחר מהרגיל. לא אופתע אם זה מה שקרה לך.

לא התעלמתי מההסבר הזה, אמרתי שבתדלוק הבא אתעקש על מילוי מלא, גם לאחר שהאקדח יקפוץ. למען ההגינות לא ראיתי איך המתדלק מילא לי את המיכל, וייתכן שבמילוי השני הוא התעקש למלא את המקסימום האפשרי. אני מעולם לא התעקשתי עם התדלוק, תמיד הפסקתי כשהאקדח קפץ. ואני מסכים שהנפח הזה של האוויר לא אמור להיכלל בנפח מיכל הדלק + העתודה. אם זה ההסבר, אני אדע את זה בתדלוק הבא. דרך אגב, למה זה עוזר לאיכות הסביבה אם לא ממלאים עד הסוף ?

פורסם

שים לב שזה לא תמיד קורה, צריך לשחרר את האוויר הכלוא ורק אז החלל הזה מתמלא בבנזין, תזכור שאקדח התדלוק קופץ כשגובה הנוזל מגיע אל גובה הפיה. דבר אחרון, במקום לעשות ניסיונות כאלה ואחרים פשוט תבדוק לכמה זמן התדלוק הנוכחי מספיק, אם תקבל טווח נסיעה גבוה מהרגיל תהיה בטוח שהתחנה סיפקה לך את מלוא נפח הבנזין.

פורסם

או סוף סוף.

עתה משהשתכנע בעל הממון, אפשר לשנות את הכותרת לכותרת מתאימה יותר ולא פרובוקטיבית על סף הוצאת דיבה.

פורסם (נערך)

לא השתכנעתי שהם לא עקצו. אם הייתי משתכנע בכך, לא הייתי ממשיך לבדוק את הסיפור. היה ניתן לצפות ממתדלק, שזהו מקצועו, שידע לתדלק, ולא יכניס דלק היכן שאמור להיות אוויר. אין לי ספק שמשהו חריג ולא תקין קרה כאן, אבל התרשלות של המתדלק היא מן הסתם ברמת חומרה אחרת מעקיצה של תחנת הדלק. ודבר נוסף, היה ניתן לצפות מהמתדלק או מבעל התחנה שיעלו את האפשרות הזו בעצמם, ולא יתנו לי להתעצבן שם שעה ולעשות בלאגן. זה מוגזם במדינה הזו לצפות מבנאדם לדעת את המקצוע שלו ?

פורסם

צר לי לבשר לך, אבל, זו הגישה שלך לדברים.

נתחיל מזה שמתדלק זה לא מקצוע אלא עיסוק. מתדלק יודע בדיוק מה שאתה יודע לתקתק מספרים במכשיר, להעביר כרטיס ולדחוף את האקדח לפיית התדלוק.

לסיים ולהחזיר חזרה.

אם תשים לב, מתוך כל התגובות לשרשור הזה רק אדם אחד ציין את העובדה שקיים נפח מסויים של אוויר, תבין שאנשים לא מכירים.

כמוהם, גם המתדלק שכנראה לא יודע האם יש אוויר או אין אוויר, הוא מבצע את פעולת התדלוק עד שקופץ האקדח או עד שהנוזל מגיע לפיית התדלוק.

כמו שאתה מצפה מהם להעלות את האפשרות הזו, מצופה ממך כבן אדם בין ימינו לחשוב על האפשרות הזו בעצמך, אם היית מפעיל את הקודקוד לפני ניפוח וורידים ואיומי סרק היית חוסך לעצמך שעה של בלאגן על לא כלום.

• תוכן חדש...