רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,551 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 16 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה להעביר בשתי נגלות (מרחק כ 5 ק"מ בדרך עירונית) - ספת עור דו מושבית (משקל סביר, לא יודע מהו בדיוק), ומזרון זוגי+בסיס עץ. אני מניח שצריך לקנות גגון, במיוחד במקרה של הספה כדי שהפח בגג לא יתעקם. אם כן: 1. איפה מומלץ לקנות? 2. כמה עולה? 3. האם יש המלצה לסוג/דגם מסוים של גגון, בהתחשב ברכב (יונדאי I30)? 4. מהי מורכבות ההתקנה של גגון כנ"ל? איך בדיוק הוא מתחבר ומתנתק? האם זה משאיר סימנים על הרכב? 5. עם מה קושרים את הריהוט לגגון? חבלים מחומר מסויים? איזה מין קשר לעשות? 6. האם יש איזה יריעה זולה שאפשר לקנות כדי לעטוף את המזרון ואולי את הספה, כדי שלא יתלכלכו תוך כדי הנסיעה וההעברה? 7. עוד משהו שצריך לקחת בחשבון? תודה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
משיחה עם שירות לקוחות, מחלקת מכירות ואחד הסניפים - כולם טוענים שאין להם מושג עד מתי המבצע אבל הוא כנראה יסתיים בקרוב ולא נתנו להם עוד מידע. יש מישהו 'מקושר' או שיש לו קצת יותר מידע עד מתי המבצע נמשך?
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני עובד במוסך כמעט חודש וכל פעם שהבגדים מתלכלכים, גם אחרי כביסה נשארים כתמים וכו'. התלכלכתי בשמן הגה והצבע נדבק גם לאחר כביסה וחומר. אני אישית רואה גם במוסך שלי שהבגדים תמיד נקיים אצל העובדים, כולל החולצה. קצת מרגיש לי לא נעים ללכת עם כתמים גם לאחר כביסה. בנוסף, נשאר תמיד ריח חלש כזה של "מוסך". לכל מי שיש נסיון אני אשמח לדעת! תודה.
הודעה אחרונה מאת MIKE.V, -
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
שלום, מחפש את המק"ט שבכותרת. מצאתי את זה: 030103171K אבל אני לא בטוח בהתאמה לרכב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gilkor, -
שאלה-חיי מצבר
מאת EliC25- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 754 צפיות
אהלן, אני מחר חוזר לבסיס לשבוע וחצי ורציתי לדעת האם כדאי לנתק את המצבר מהקוטבים למקרה שהוא יגמר. רכשתי אותו לפני שנה אבל דבר חשוב שכדאי לציין הוא שהייתה לי זליגה בחשמל לכן הוא נגמר 4-5 פעמים מאז. תודה
הודעה אחרונה מאת abz, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע אם התמונה בכתבה המצורפת, היא אכן של הג׳ולייה הסופית שתיוצר. בתחתית התמונה רשום שהתמונה היא של היצרן. http://www.autosport.co.il/magazin/51803/אלפא-רומיאו-תציג-בקרוב-את-הגוליה/
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 0 תגובות
- 513 צפיות
שלום רב יש לי יונדאי 2006 H1 לאחר תאונה חזתית לא רצינית בכלל דפיקה הטמבון צינורית אחת השתחררה מהמקום של השמן הגה לאחר שהחזרתי אותה למקום ולאחר מילוי שמן והנעה של המנוע השתחררה הצינורית ממקום אחר של המערכת ובכך כל פעם שהחלפתי בנדים חדשים ועדיין השתחררו הצינורית במקום חדש מה ורם הבעיה ומשאבה לפי דבריו והוא לא יודע מה הבעיה האם זה יכול להיות שהמסרק הגה נדפק תודה מראש לכל העוזרים נעון לרגע זה האוטו היא אפשר לזוז איתו יוצא כל השמן
הודעה אחרונה מאת Maorfar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5 אלף צפיות
שאלה של הדיוט בנושא: אז אני מבין שאמורה להיות הגדרה לכל אחת מהם - כך לדוגמה באוטו כתבו על הסיד-GT: אז במה ההבדל מתבטא? יש עוד הגדרות בעלי מאפיינים דומים?
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
שלום , אני עוקב אדוק אחרי הפורום ושמתי לב שרצה בדיחה על הפאביה שהיא יותר טובה מפארארי וכו' ... ברצוני לדעת מאיפה היא נולדה ומדוע .. אני גם לא מבין האם זו ציניות כדי לצחוק על פאביה או שהפאביה היא באמת תמורה מצוינת למחיר ולכן כותבים זאת .. תודה מראש ..
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
השחרת חלונות
מאת socho-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 518 צפיות
שלום חברים זקוק להמלצתכם לגבי מקום טוב להשחיר חלונות באזור חיפה תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים זוכרים את הפטנט של המגנט שמתחבר לצינור הדלק ובכך מוריד את צריכת הדלק ב22 אחוז ,קבלו את התרמית הישראלית במוצר שלו חסכו בברגים ,חיברו את המערכת באזיקון !! פשוט קפיצת טכנולוגית עצומה! קישור לדף לו בפייסבוק קישור למוצר פשוט לקרוא ולא לאמין.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 5 אלף צפיות
123,900 ש''ח לדגם 5 דלתות LT נראת מתחרה מעניינת שכל המתחרים מוכרים ב 130 אלף ש''ח ,ויכול להיות תחליף גדול לתתמשפחתית. אין עדיין כתבות, http://www.chevrolet.co.il/cruze/ .
הודעה אחרונה מאת Castrolz, -
-
אני מחכה בכיליון עיניים לראות את סקודה פאביה החדשה שתוצג בקרוב, שהייתה עליה כתבה שפאביה תוצג בתערוכה ז'נבה כקונספט בתחילת מרץ ועדיין לא הוצגה דגם החדש כמו שהוזכר בכתבה, יש לכם מושג מתי אמור לצאת פאביה החדשה בקרוב וגם לשיווק בישראל? http://www.cartube.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%92-%D7%9B%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%98-%D7%91%D7%96-%D7%A0%D7%91%D7%94
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכם , לא מזמן עברתי בדרך ראיתי שוטר עצר איזה ילד בן 17 צעיר ממש , הבנתי שלילד בן 17 הראה לו שיש לו שלט "נהג חדש" מאחורה אבל יש לו חלון שחור אחורי, בסופו של דבר השוטר ויתר לו האם הנהג יצא בזול? או בצדק?!
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקראת הטיול הממשמש ובא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?392490-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%A2-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A5-%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%94-%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA-BMW-M3/page3&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94 אני מעונין לרכוש מצלמת גופרו. לא הייתה לי בעבר, לא מכיר, אין לי ניסיון עם זה. מה כדאי לקנות, איזה דגם ספציפית (ביקרתי כבר באתר גופרו), האם יש לרכוש בנפרד אקססוריז (כמו המתקן להצבה על הרכב) וכו' כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
התמונות מדברות בעד עצמן. בנוסף מצאתי אשכול שהעלה אבק עם הסבר על הפג'ו 205 T16 בלינק הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?638-205-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%91-%D7%A2%D7%9D-T16-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94&highlight=205+T16 קרידיט כמובן לצלם Shahar Haimovitch
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
שלום לכולם : רציתי לשאול אם מותר לקנות חלקים לרכב כגון : פנסים / מראות / כפתורים למיניהם ? אני יודע שיש בעיה עם חלקים שקשורים לבטיחות הרכב אבל האם מותר לי לרכוש נניח פנס קדמי ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת liran22, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי הזמין ערכת סופרצארגר מחו"ל ואני התבקשתי לסייע בהעברות. עוד לפני שהמשלוח יצא מארה"ב, התברר כי BUY2USA רוצים לחייב אותו ב 60% תמ"א (בנוסף למכס, למס הקניה ולמע"מ) דבר שייקר משמעותית את עלות המוצר. בנוסף לזאת, הם דורשים אישור של משרד התחבורה למרות שלפי האתר של משרד התחבורה - אין צורך באישור למגדשים: http://img2.timg.co.il/forums/1_164577995.pdf (עמוד 5, שורה 21 מימין) האם נהיה חייבים לשלם את התמ"א המופרך הזה? איך אני יכול לשלם מיסים רגיל ולייבא באופן נוח? בקיצור - אשמח לעזרה תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת senda, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מצלמה לרכב על איזה מצלמה אתם ממליצים לי?מחפש איכות hd ואיפה כדי בארץ או באיבי לקנות
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 3 תגובות
- 615 צפיות
מכון הדרום זה מכון מורשה שיכול לבדוק לי רכב לפני שאני קונה אותו ולבדוק בו האם הכל תקין? אם לא איזה מוסכים באזור המרכז יש שיוכלו לבדוק לי את הרכב לפני שאני רוכש אותו
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אני שם לב שבהרבה סקירות על רכבים מציינים את המידה שבה ההגה מתקשר - מישהו יכול להסביר בצורה יותר עמוקה, מה המדדים שלפיהם קובעים שרכב נחשב "מתקשר" יותר ? האם יש לכך קשר גם למידת הכוח שיש להפעיל לסיבוב ההגה או שבעיקר לתחושה שעוברת מתוואי השטח בו הרכב נוסע?
הודעה אחרונה מאת ORrrr, -
-
בקרוב תושק כאן האוקטביה על סטרואידים החדשה והמענינת (אותי לפחוחת היא מעניינת) של סקודה. מעניין אותי לדעת מה לדעתכם יהיה מחיר טוב עבור המשפחתית שתגיע ככל הנראה דיי מאובזרת ועם רוב המכלולים שניתן למצוא בגולף GTI. קישור לכתבה במגזין קדימה, תענו בסקר ותגיבו גם כאן.
הודעה אחרונה מאת kala, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חיפשתי באינטרנט ולא כל כך מצאתי תשובה למקרה הספציפי שלי, אשמח אם תוכלו לעזור. אני אחד שאוהב מאוד להתעסק עם רכבים בעיקר לשפר ולתקן ולהוסיף דברים ,בינתיים עושה את זה רק בשבילי ועבור חברים תמורת סכום סימלי אבל הציעו לי הרבה לקנות רכבים "בעייתים" ולשפר אותם ואז למכור ולהרוויח ככה יפה. השאלה אם אני עושה דבר כזה יש אפשרות לעשות את זה בלי שהאוטו יעביר יד? כלומר שאני אקנה את הרכב מבעל הרכב, אשפר/אתקן וישר אמכור למי שירצה. הבנתי שסוחרים לא נחשבים כיד אבל אני לא ממש רוצה להיות סוחר אלא להתעסק עם זה באופן צדדי בשביל ההנאה ולהרוויח מזה. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יום חמישי ה-25 ליולי, עומס שיא בכביש 2, ואני נותן לוויז להוציא אותי מהכביש הראשי להרפתקאה. עם ידני עדיף להתגלגל ולעשות איזה סיבוב מעניין, במקום לשרוף את הקלאץ' בפקק העצום. מאזור גלילות, אחרי קצת באלט בכיכרות בצפון הרצליה, אני מוצא את עצמי בסמטאות בין בתים פרטיים. חומות, רכבי פאר. כפר שמריהו. בהדרגה מתחיל להתברר שאני חלק מטור רכבים, מבין כמה שקטים כאלה שמזגזגים בין הרחובות ומתנקזים את היציאה הצפונית מהכפר. הטורים נפגשו שם ביציאה, והיה בזה משהו עוצמתי ומאחד כזה, מישהו נתן כמה צפירות כאלה של אוהדי כדורגל (רבבות עם שבאו להפריע). אתה יכול גם לבחור להישאר בכביש הראשי, או לקבל את ההצעה של התוכנה ולנסוע לפי ההוראות שלה. המחשבה שאנחנו למעשה מסכימים להיות כלי משחק liv…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ע"י הפרדת מולקולות בלה בלה בלה אמור לגרום לבעירה יעילה יותר וחסכון בדלק. ידוע לי שזה משווק בישראל, ככה שאולי יש כאן בעלי ניסיון. השווי של זה אומנם זול מאוד, אבל גם כסף קטן אני לא אוהב להשליך לפח, לכן רציתי לשמוע אם יש כאן מישהו עם ניסיון לחיוב עם המוצר הזה? oFKcRkx-UMw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה בדיוק מה שעשה חשמלאי צרפתי שנתקע באמצע המדבר במרוקו: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2168061/French-electrician-stranded-Moroccan-desert-rebuilt-wrecked-car-motorbike-drove-civilisation.html
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 458 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_350.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש גלאקסי שיתחבר למסך בטויוטה, עכשיו אני צריך עזרה בנוגע לדגמים שתומכים בזה. גלאקסי 3 מיני תומך? ומה המחיר המומלץ לגלאקסי 3/מיני ביד שניה? הפלאפון נטו בשביל WAZE וכמה עשרות מספרים, הוא יהיה זרוק ברכב אז כל המלצה לגבי פלאפונים אחרים שתומכים בזה יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
מתוך גלובס: [h=2]תופעה: עבריינים מפעילים הומלסים ושולחים אותם לביים תאונות ולקפוץ על מכסה המנוע של מכוניות המתקרבות לצמתים, לטעון שנפגעו ולסחוט אלפי שקלים מנהגים לחוצים כדי לסגור את הסיפור בלי התערבות המשטרה.[/h]לכתבה המלאה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000926627#fromelement=hp_morearticles מה יהיה הסוף תגידו לי? מסתבר שיש עוד שימוש למצלמת הדשבורד. הלואי ייפלו על אחד שישבור להם באמת את העצמות.
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הרי בידני צריך כל פעם להקפיד להעביר את ההילוך בזמן , מה שלא תמיד קורה בפועל, בעוד שבאוטומט המחשב אמור לדעת מה הזמן האידיאלי להעביר את ההילוך בכל העברה לפי הסלד וככה זה אמור להיות חסכוני יותר. מה אני מפספס פה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -