Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

jbl אני חוסך כאב ראש של חקירות וכו, מישהו עולה לי על הרכב, אני שם על N דוחף פול גז וזורק לD, אתה תראה אותו עף 5 מטר באוויר.

במיוחד כשזה בשכונה נידחת ואין עדים בתוך רכבים אחרים.

אולי זה פלילי ועובר על כמה חוקים, אבל אני לא יחכה גם שניה למשטרה (אני לא מאשים אותה), מישהו מאיים עליי קודם כל אני תופס מרחק. (לא חסר מקרים שאנשים פשוטים נפגעו ככה)

מה יקרה לו זה לא מעניין, מצידי שימות, רואים על בנאדם כוונה לפגוע.

לגבי אבא שלך ואיך זה יסתיים.

הוא הגיע לחקירה, החוקר ראה שהוא בנאדם נורמלי, מין הסתם שבנאדם מפגר כמו זה שקפץ לו על הרכב מוכר למשטרה, אולי כמה עיקובים קטנים ומשחררים את אבא שלך לשלום.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קונה איזה נגמ"ש או מג"ח מעודפים צהליים. אני רוצה לראות את הגיבור שיעיז לנסות ולקפוץ על זה תוך כדי נסיעה :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
jbl אני חוסך כאב ראש של חקירות וכו, מישהו עולה לי על הרכב, אני שם על N דוחף פול גז וזורק לD

טרררר....מה קרה, פאק, האוטו לא זז. הלך הגיר :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

הוא הגיע למחרת לחקירה קצרה ושיחררו אותו מיד, אני מאמין שבביה''ח בדקו אותו ומיד קבעו שהאיש שתוי/מסומם.

לגבי ההצעה לתת n פול גז ואז d, מדובר ב dsg 7 חבל להרוס אותו ככה, הוא ילך לבד :-P

עריכה אחרונה על ידי jbi
פורסם

יותר מלחיץ העניין שאחרי זה עבריינים יכולים להתלבש עליך. כמובן שישר דיווח למשטרה בכל התקלות/שיחת טלפון מהרגע הראשון.

לא בעיה להוציא פרטים על בעל רכב לפי לוחית רישוי. למעשה כל אחד יכול לעשות זאת בקלות תמורת כמה שקלים, באינטרנט.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

גם לאבא שלי זה קרה בשעת לילה מאוחרת בבני ברק רח' רבי עקיבא באחד הפניות,

אבא שלי צעק על ההומלס ואמר לו שהוא מזמין משטרה ויתבע אותו על אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש,

המחיר שרצה ההומלס ירד פלאים (מ3000 ש"ח ל500 ונסגור עניין) אבא שלי פשוט אמר לו אל תבלבל במוח ונסע מהמקום.

עד היום 3 חודשים) לא ראינו טביעה בודאר או אשמה של פגע וברח.

פורסם

אני זוכר שדיברו על סיפור כזה של חבר'ה שהיו קופצים לכביש ומביימים שהם נפגעו לפני כחצי שנה-שנה.

למיטב זכרוני היה מדובר אז על האיזור של קיבוץ גלויות בת"א.

במצב כזה המצלמה ברכב באמת מאוד שימושית ועשויה לחסוך הרבה עצבים וכאבי ראש.

פורסם

לאחר שסיימנו עם תגובות ה"אני אדרוס אותם מי הם בכלל?!?!" ולאחר שמשכתם את תשומת לבי לתופעה,

אפשר לדעת מה הצעדים הנכונים לעשות במקרה שכזה? אני יודע שמבחינה משפטית יש להשאיר פרטים במקרה של פגיעה (או במקרה הזה חשד ל?) השאלה היא איך לגמור את הסיפור הזה מהר ובלי נזק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי במידה ואינך מצליח לנפנף אותם מעצמך ואין לך מצלמה ברכב - הסבר למטומטמים שהצומת מצולמת

ע"י העירייה לצורך בקרה (אפילו אם לא כך הדבר) והסבר כי אתה הולך להזמין משטרה.

אם כל זה לא עזר, הזמן ניידת משטרה ותסביר למוקדנית ולשוטר שיגיע את כל הסיפור וכי אתה מאויים ע"י נוכלים.

פורסם

יותר פשוט מזה אין - מתקשרים למוקד ומבקשים דחוף ניידת מישהו מנסה להתאבד.

gg

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
גם לאבא שלי זה קרה בשעת לילה מאוחרת בבני ברק רח' רבי עקיבא באחד הפניות,

אבא שלי צעק על ההומלס ואמר לו שהוא מזמין משטרה ויתבע אותו על אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש,

המחיר שרצה ההומלס ירד פלאים (מ3000 ש"ח ל500 ונסגור עניין) אבא שלי פשוט אמר לו אל תבלבל במוח ונסע מהמקום.

עד היום 3 חודשים) לא ראינו טביעה בודאר או אשמה של פגע וברח.

במצב כזה היה עדיף לגשת לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה בכדי לכסות את הת*ת כי בסוף יכולים להאשים אותך בפגע וברח.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...