Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך גלובס:

[h=2]תופעה: עבריינים מפעילים הומלסים ושולחים אותם לביים תאונות ולקפוץ על מכסה המנוע של מכוניות המתקרבות לצמתים, לטעון שנפגעו ולסחוט אלפי שקלים מנהגים לחוצים כדי לסגור את הסיפור בלי התערבות המשטרה.[/h]לכתבה המלאה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000926627#fromelement=hp_morearticles

מה יהיה הסוף תגידו לי? מסתבר שיש עוד שימוש למצלמת הדשבורד.

הלואי ייפלו על אחד שישבור להם באמת את העצמות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כאן שתי תקלות מאוד רציניות:

1. הפושעים קיבלו את פרטי בעל הרכב בלי להגיש תלונה במשטרה

מתברר שבמקרים בהם הנהג סירב לשלם במקום העבריינים מיהרו לרשום את מספרי לוחית הרישוי של "הרכב הפוגע" והשיגו אחר כך בדרך לא דרך את הכתובת והטלפונים של בעל הרכב.

2. כשנפלו כבר על שוטרת שלא בתפקיד, במקום לעצור אותם במקום היא נתנה להם לברוח

מבצעי תרגיל העוקץ לא ידעו כי נפלו על הבן אדם הלא נכון וכי מדובר בשוטרת לא בתפקיד, ובשלב זה היא פנתה לרכבה, שלפה כובע משטרה והציעה ללוות אותם למשטרה להגשת התלונה. באופן לא מפתיע הם החליטו לוותר ונמלטו מהמקום במהירות רבה.

מבחינתי היא הייתה צריכה לשלוף נשק ולירות להם ברגליים על מנת שלא יוכלו להימלט, לכל אחד ואחד מהם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

*COUGH* מצלמת דשבורד *COUGH*

תופעה מוכרת בעוד מקומות בעולם. יש לא מעט סרטונים ביוטיוב על זה.

כנראה שאין דרך אחרת מלבד תיעוד המקרה כדי להתגונן.

!AWDSOME

פורסם (נערך)

מאחל להם לעבור תאונה שתשתק אותם לכמה שבועות, רק כדי שילמדו את הלקח שאסור לנצל נהגים תמימים שבסך הכל רוצים להגיע הבייתה.

זה סוג של אנשים שאני מאחל להם יותר רע מאשר לאוייבים שלי, לפחות מול האוייבים יש צבא, מולם אין לי איך להתגונן בתור אזרח שומר חוק.

כדרך אגב, גם רוב המקבצי נדבות בחלקם רמאים, ואני מאמין שעומד מאחוריהם סרסור כלשהו.

יום אחד היה לי עודף של כמה אגורות על המושב, עצרתי ברמזור, חשבתי לעצמי אולי נעשה מצווה על הדרך, אני בא לתת את האגורות לקבצן, הוא בתגובה אומר לי: "מה אתה עושה צחוק, זה מה שנותנים לבנאדם?!". אם הוא באמת היה צריך את הכסף הוא היה אוסף כל אגורה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

מקבצי הנדבות ממש לא נגשים סתם לצומת, כל צומת כזאת מנוהלת על ידי "אנשים טובים" שגם דואגים לגבות את העמלה על "שמירה" ותשלום נוסף על היותך יחידי בצומת.

ראיתי לא פעם את אותם "אנשים טובים" באים לבצע את הגביה ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ברוכים הבאים לרוסיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נו בחייכם...

רוב ה"קבצנים" הם אנשים שחייבים כסף לעבריינים. הם נמצאים שם כדי להחזיר את החוב שלהם.

פורסם

ברוסיה עושים דבר דומה עם מכוניות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לפני כמה שנים שמעתי מחבר שלקח טרמפיסטית אקראית, שהיא התחילה לאיים עליו שתתלונן שתקף אותה מינית אם לא יקח אותה עד מקום מסוים וישלם לה כסף.

לא יודע מה יותר גרוע

פורסם

במצב כזה עדיף לוודא שהגלגל עולה לו על הראש ,כלקח .

בנימה יותר רצינית , מה עושים במצב כזה שמשהו מתנגש ברכב ואומר "פגעתה בי " ?

התגובה של המשטרה לא רצינית , מה זה להתקשר אליהם ולדווח ? ואז מה ? לעשות פקק ולחכות עד שהם יואילו להזיז את עצמם ?

מצלמה גם לא כזאת פרקטית כי היא מצלמת את החזית , אם הוא יזייף פגיעה בצד של הרכב, ואז מה ?

בקיצור , אף אחד לא אומר פתרון ריאלי .

פורסם
אני לפני כמה שנים שמעתי מחבר שלקח טרמפיסטית אקראית, שהיא התחילה לאיים עליו שתתלונן שתקף אותה מינית אם לא יקח אותה עד מקום מסוים וישלם לה כסף.

לא יודע מה יותר גרוע

דוד שלי גם בטעות העלה אחת כזאת, רק שהוא נסע ישר לתחנת משטרה, ואמר לה "קדימה לכי תתלונני".

פורסם

לדעתי יש שתי אפשרויות:

1- לעשות כאילו אתה מתקשר או באמת להתקשר למשטרה,

להגיד שיגיעו. תוך שניה לדעתי החברה מתקפלים.

2- לזה צריך קצת יותר ביצים, אבל לתפוס את ה״עד״ המרכזי,

לקחת אותו הצידה, ולהגיד לו שאם תוך דקה הוא והחבר שלו לא

מתקפלים, אתה דואג שעוד היום ימצאו אותם וידחפו להם מקל של

מטאטא ל*חת, ושיצא להם מהגרון. אם עושים את זה מספיק טוב,

תראו אותם מתקפלים דיי מהר.

פורסם

ערב טוב.

לפני שלושה שבועות קרה לאבי סיפור דומה, אולם בלי התוספת של העבריינים שמנסים לסחוט:-P

בשעת ליל מאוחרת (1.00 בלילה) בשכונה נידחת בעיר הבירה, אבי נוהג במהירות סבירה 30 קמ"ש +-, הוא מתקרב לכיכר ורואה 2 מכוניות מהבהבות לו בפנסיהם.

אבי לא ממש התייחס ונכנס לכיכר באיטיות, לפתע הוא רואה איזה אדם קופץ לאמצע הכביש ועוצר אותו, כמובן שהוא עצר עצירה מלאה, לא היה להיכן לברוח.

ההוא מטפס על המכסה מנוע ומתחיל לחבוט בשמשה הקדמית, אבא מתקשר למשטרה שמבטיחים שהם כבר באים (יש נקודת משטרה במרחק חצי קילמוטר).

לאחר 2 דקות של דפיקות על השמשה, לפתע ההוא נפל מהמכסה מנוע ונשכב מתחת לרכב, אבי כמובן לא זז עם דלתות נעולות.

הגיע סייר רגלי של המשטרה, וההוא שוכב מתחת לרכב לא זז לא מגיב. הסייר מיד טען שהוא שיכור/מסומם וכו' .

אחרי דקה הגיעה ניידת משטרה, פתאום הוא מתעורר ואומר לשוטר, הוא פגע בי, תזמין לי אמבולנס.

לא עזרו טענות הסייר שהוא שיכור וכו', הוזמן אמבולנס, הגיע חוקר תנועה, בקיצור סיפור של שעה - שעה וחצי עד שהסתיים, + לבוא למחרת לתת עדות.

אין לי מושג איך הענין הזה יסתיים, אבל ברור שאבי לא פגע והוא ניסה להתאבד/לסחוט את הביטוח וכו'.

לצערי, הרכב חודשיים על הכביש, כך שעוד לא הספקנו להתקין מצלמה.

• תוכן חדש...