Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי ה-25 ליולי, עומס שיא בכביש 2, ואני נותן לוויז להוציא אותי מהכביש הראשי להרפתקאה.

עם ידני עדיף להתגלגל ולעשות איזה סיבוב מעניין, במקום לשרוף את הקלאץ' בפקק העצום.

מאזור גלילות, אחרי קצת באלט בכיכרות בצפון הרצליה, אני מוצא את עצמי בסמטאות בין בתים פרטיים. חומות, רכבי פאר. כפר שמריהו.

בהדרגה מתחיל להתברר שאני חלק מטור רכבים, מבין כמה שקטים כאלה שמזגזגים בין הרחובות ומתנקזים את היציאה הצפונית מהכפר. הטורים נפגשו שם ביציאה, והיה בזה משהו עוצמתי ומאחד כזה, מישהו נתן כמה צפירות כאלה של אוהדי כדורגל (רבבות עם שבאו להפריע).

אתה יכול גם לבחור להישאר בכביש הראשי, או לקבל את ההצעה של התוכנה ולנסוע לפי ההוראות שלה.

המחשבה שאנחנו למעשה מסכימים להיות כלי משחק live בידי אלגוריתמים של אפליקציה, משעשעת למדי.

si vis pacem, para bellum

פורסם

בזמן האחרון בגלל ריבוי התאונות בכביש 6 יש הרבה מחזות פסטורלים כאלה: שיירה של רכבי ליסינג מגיעה לפארק אפק דרך כפר ברא-כפר קאסם, שיירה דומה חוצה את רחובות בקה אל גרביה מדרום לצפון (דרך אגב שם קפצו על המציאה ורוכלים התחילו למכור גלידות, פיתות ושתיה). טוב שיש וויז שמגוון את העמידה בפקקים :)

פורסם

אני אישית חושב ש waze היא מאוד over rated.

יצא לי לא מעט פעמים לסוע בכביש ריק כאשר לפי ה - waze היה אמור להיות פקק מטורף ולהפך.

כמו כן, כל רגע קופץ לך "מפגע" או שטות אחרת שגם הם בד"כ רלוונטיים לאתמול במקרה הטוב.

בזמן האחרון גם יש מלא פרסומות.

הערכת הזמן שלו גם לא קשורה למציאות בד"כ.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

חשוב לזכור שמידי יום מפתחי התוכנה מוסיפים שיפורים קטנים.

מתקנים באגים ואף מחפשים דרכים חדשות לשפר את התוכנה.

אני מאמין שהם בדרך הנכונה וזה יכול להיות דווקא מאוד יעיל אם בכל כלי רכב מנועי יהיה מחשב שמדווח לתוכנה בכל זמן נתון כשהכלי רכב בתנועה.

במידה והם יוכלו לעמוד בדבר כזה זה יכול לחסוך המון פקקים ואף לעזור לרכבי חירום כמו אמבולנסים ומכבי האש.

(בתקווה שלא ישתמשו בזה המשטרה)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה נכון.

יום אחד נסעתי מאשקלון לצומת בדק, ביקשתי מהוויז לקחת אותי דרך 6.

הכניס אותי לאיזה יישוב, שאני לא מכיר ולא זוכר אפילו איך קוראים לו, הדבר היחיד שאני זוכר זה שלשני רכבים לא היה מקום לעבור, וכל הרכבים שבאו מולי לא הסכימו לתת לי את הצ'אנס לעבור. החלטתי שאני חייב איכשהו להעלם משם וחזרתי לנסוע בדרך הרגילה. מה גרם לוויז לרצות להביא אותו מדרך כזאת מגעילה וצפופה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם בלי דיווחי תנועה - בחו"ל הMio שלי לקח אותי לא פעם דרך כפרים במקום בכביש מהיר, פשוט כיון שהדרך קצרה בקילומטר. אחרי הפעם השניה למדתי לתכנן מסלול על מפה רגילה (או מפות Google/Viamichelin/Expedia) ולהשתמש ב-GPS רק בדרכים משניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם בלי דיווחי תנועה - בחו"ל הMio שלי לקח אותי לא פעם דרך כפרים במקום בכביש מהיר, פשוט כיון שהדרך קצרה בקילומטר. אחרי הפעם השניה למדתי לתכנן מסלול על מפה רגילה (או מפות Google/Viamichelin/Expedia) ולהשתמש ב-GPS רק בדרכים משניות.

אולי הוא מכוון על הדרך הכי קצרה ולא על הכי מהירה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הוא מכוון על המהירה, אבל עושה חישוב לפי מהירות מותרת מכסימלית ואפס עצירות ברמזורים\צמתים, שלא לדבר על איכו האספלט בכבישים מהירים לעומת חלוקי נחל בכפרים., ובעיקר הרבה התברברויות בגלל הוראות לא חד משמעיות (לא תמיד מה שנראה בשטח "ישר" נראה כך לתוכנה, ולא פעם נכנסתי ללופים בגלל הוארות לא ברורות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...