Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר 99,990₪ - עד מתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי צריך לבחור או ייטי או סוזוקי, הייתי בוחר את הסוזוקי. רצים פה בפורום מספיק סיפורי זוועה על TSI+DSG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תכלס אחרי שבדקתי לעומק אין משפחתית בגודל מלא שיותר זולה ממנה בגיר ידני . צודק רק מבחינה כלכלית זה שווה .

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

פורסם

המחיר הזה (10K פחות מהמחירון לידני) שווה את ההפרש של ה20 אלף מהאוטומטי, אם נספיק לפני ש'יגמר המלאי' אז עדיף ללכת על הידני, אחרת בהפרש של 10K כבר נראה לי כדאי ללכת על האוטומטית

פורסם

למשפחה שמחפשת רכב חדש עם דגש על עלויות אחזקה, אמינות ומרחב פנימי מדובר באחלה פתרון.

חבל שלא מביאים את הגרסה הידנית ברמת הגימור הגבוה יותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש יונדאי I30 סטיישן 1.4 ידני ב-105K. אם אין בעיה עם המנוע קצת חלש שלה, אז זו אופציה עדיפה למשפחה מהקרוסאובר לדעתי. לדעתי יש לה גם מערכת מקורית של יונדאי עם ניווט, מצלמת רוורס וכו'

פורסם

כבר חצי מהשכונה שלנו נוסעת על ה"עלק קרוסאובר" הזה, לא יאומן.

אפילו לא שמתי לב שהוא גבוה יותר ממשפחתית (כנ"ל פג'ו 2008 שנראת כמו 208 רגילה).

3 ס"מ שעושים את ההבדל... :wink:

(במרווח גחון כן...)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בשבילי המרווח גחון זה יתרון כי אני צריך רכב שאוכל להיכנס איתו בדרכים חקלאיות, כמובן לא מתכוון לנסוע במסלולי 4X4, לעלות דיונות וכדומה, אבל לצרכים שלי זה יעשה את העבודה טוב יותר מרכב אחר באותה קטגוריה.

פורסם

אני חושב שהיתרון הגדול במרווח הגחון המוגדל, הוא בנוחות הכניסה והיציאה.

ברכבים פרטיים רבים, מיקום המושב הוא נמוך, ולכן הכניסה והיציאה - בעיקר עבור מבוגרים ועבור הורים עם ילדים קטנים - קשה יותר.

בג'יפים גבוהים, עם מפלס כניסה גבוה, קיימת בדיוק אותה בעיה.

היתרון ברכבי קרוסאובר שמפלס הכניסה מעט גבוה יותר, אבל לא גבוה מדי. זה הופך את השימוש היומיומי במכונית להרבה יותר נעים.

אני לא חושב שמישהו רואה בקרוסאובר רכב עם יכולת שטח כלשהיא.

• תוכן חדש...