Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על בדיחה שרצה בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב שלי יש פאביה שהנהג המאושר שלה אוהב להדביק דוושה...התוצאה שלאחר שנאלצו לסלול את הכביש כבר 3 פעמים (כי האספלט לא מתמודד עם המומנט שלה) הוחלט על כביש בטון.

אני מקווה שזה יעזור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הולך לו אדם לתומו בתערוכת פרנקפורט, נהנה מהמוצגים, מלכסן מבט את הדוגמנית המצודדת, עד ש... לפתע הוא נתקל בנזר הבריאה. קשה לצפות כיצד הוא יתנהג נוכח המפגש הלא מתוכנן עם מרכבת האלים:

attachment.php?attachmentid=356075&stc=1&d=1380962632

לא לבעלי לב חלש ונשים הרות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכל בגלל הדמיון בעיצוב...

יש סרטון המחשה קצר איך בכיבש רגיל פאביה רגילה עוברת פרארי.

ואפילו מי שערך השוואה בין פאביה ופרארי. לפאביה יש את כל האיבזור בהשוואה חוץ ממושבי עור. ואלו ממילא לא מתאימים למזג האויר בישראל, ככה תמיד אומרים אם אין משהו ממשי להגיד.

ויש גם מישהו (מישהי?) עם השם פאביה פרארי, בריבה סן ויטלה בשווייץ (קצת צפונה מקומו האיטלקית) . מקום ראוי לנהיגה במכונית עם שם המשפחה שלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הכל בגלל הדמיון בעיצוב...

יש סרטון המחשה קצר איך בכיבש רגיל פאביה רגילה עוברת פרארי.

ואפילו מי שערך השוואה בין פאביה ופרארי. לפאביה יש את כל האיבזור בהשוואה חוץ ממושבי עור. ואלו ממילא לא מתאימים למזג האויר בישראל, ככה תמיד אומרים אם אין משהו ממשי להגיד.

ויש גם מישהו (מישהי?) עם השם פאביה פרארי, בריבה סן ויטלה בשווייץ (קצת צפונה מקומו האיטלקית) . מקום ראוי לנהיגה במכונית עם שם המשפחה שלו.

מה אתה משווה בכלל? רואים שהוא לא לחץ איתו!

אחרת הפאביה היתה עוקפת אותו תוך 3 שניות והסרטון היה קצר מדי בכדי להעלות ליוטוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אז מה שאתם מנסים לומר לי זה בעצם שהמשיח יבוא על פאביה ? :o

אתה מתחיל לקלוט...

יש סיבה לכך שהתנ״ך מתחיל בפסוק ״בראשית בראה הפאביה את השמיים והארץ״ ובחופשה אתה אומר ״אם אשכחך פאביה תשכח ימיני״..

ידעת שיש 4 סוגי מנועים נפוצים?

1.אטמוספרי

2.turbo charged

3.super charged

4.Fabia charged

הפאביה אינה בדיחה, הבדיחה הם אותם עלובי נפש שאין להם פאביה..

אומרים שכשאתה יורק על הפאביה היא אפילו לא נרטבת, כשהיא יורקת עלייך לעומת זאת...

התמזל מזלך וסקרלט ג׳והנסון מזמינה אותך לשלישייה יחד עם מייגן פוקס? הדרך היחידה שזה יהיה מוצלח יותר זה אם הלוקיישן יהיה בתוך פאביה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שקודה פאביה שפורט 16V - הרכב היחיד שמסוגל לתת פייט לדובלו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני שמח להודיע שאחרי חורבן שני הבתים הראשונים.

הוקם סוף סוף בית המקדש השלישי.

אגב, בצד חונה הרכב שהמשיח הגיע איתו...

Afula1.jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איך אתה מעז? אובמה לא. פוטין, לעומת זאת, נוסע גם נוסע!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תגובה רצינית:

כמו שאני מבין, הפאביה זולה ודיי אמינה ומאובזרת וגם מצויידת במנוע TSI כך שיש לה ביצועים למעלה מסבירים.

היא דיי מרווחת אבל לא ממש משפחתית ובכל זאת כנראה נפוצה.

לא רואה סיבה שמשווים אותה לרכב ספורט ומעלה על מנת לזלזל בה. לדעתי היא טובה מאוד.

פורסם
תגובה רצינית:

כמו שאני מבין, הפאביה זולה ודיי אמינה ומאובזרת וגם מצויידת במנוע TSI כך שיש לה ביצועים למעלה מסבירים.

היא דיי מרווחת אבל לא ממש משפחתית ובכל זאת כנראה נפוצה.

לא רואה סיבה שמשווים אותה לרכב ספורט ומעלה על מנת לזלזל בה. לדעתי היא טובה מאוד.

יש לה ביצועים נחמדים, אבל אין בה שום דבר ספורטיבי.

הרבה חושבים שמנוע 1.2TSI עם הטורבו הפצפון שלו וגיר DSG7 יכול להתחרות במכוניות ספורט. נכון שיש לו חישוקים רחבים 205/45R16, ונכון שזה מעניק יתרון בסיבובים, אבל בזה זה מסתכם.

רואים את זה בלוח יד 2, הרבה בעלי הפאביות והאיביזות רושמים שהרכב "מטוס". קצת חיים בסרט (ואגב לא הייתי רוכש רכב ממוכר שרושם שהרכב שלו מטוס).

גם הדגם הידני 1.4 הוכיח את עצמו כאמין וחסכוני.

הידני 1.4 הוא האמין והחסכוני ביותר לטווח ארוך (וגם הזול ביותר לרכישה).

על מנועי ה- TSI והשרשרת תזמון והמותחנים, וגם על הגיר DSG7 אני חושב שאין על מה להרחיב.

מנועי ה- 1.6 עד אמצע 2010 גם אמינים מאוד, וגם הגירים האוטומטיים עם 6 מהירויות טובים יחסית, אבל לפי הפורום הם נוטים להתקלקל לאחר 100K ק"מ ומעלה.

מה שמביא אותנו למנוע 1.4 ידני - האמין, החסכוני והזול ביותר. באמת היתה עסקה טובה לרכוש אחת ב- 69K ש"ח בזמנו למי שרכש.

• תוכן חדש...