רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,551 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם הרמזור לא עובד או תקוע, אל תיקחו סיכונים. לא לבצע פניות שמאליות ברמזור, ועדיף גם לא לחצות אותו ישר. הדבר הכי בטוח לעשות הוא פניה ימנית ולהסתדר משם, גם אם זה מאריך את הנסיעה בכמה דקות. הרמזור בצומת בנימינה מתקלקל לעיתים קרובות מאד. השבוע היתה בצומת תאונה די מיותרת - הרמזור היה תקוע ולא התחלף. לא נעים לראות איך מוציאים ילדים מרכב מעוך.
הודעה אחרונה מאת adi78, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן לאחר המון התלבטויות (לפני שנה) מכרתי את הקולט אחרי רומן של 7 שנים, ורכשתי את הסיוויק, אדומה (צבע TYPE R), ידנית בעלת 6 הילוכים, יפייפה ובמצב מכני מדהים. בהתחלה, האמת? לא-אהבתי-את-הרכב, חד משמעית. חיצוניות - הצורה והעיצוב החיצוני לדעתי מדהימים, מאד יפה, חדשני, מודרני, מאין חללית כזו עם גלגלים. פנים - עיצוב מאד מיוחד, חדשני, ממש לא אפור ומשעמם, יש 3 צגים (מהירות\סלד+חיישנים למיניהם\רדיו ששולט גם על המזגן והשעה), ממש כאילו יושבים בתוך חללית (אגב זה היה אמור להיות הקונספט מלכתחילה - חללית). אז במשך כמה חודשים, לא אהבתי את הרכב, לא התחברתי אליו, היה לי גדול מידי , מרווח מידי, נוח מידי ובכללי, שינוי עצום מול קולט 94' ידנית צפופה ומקרקשת. אחיזה- …
הודעה אחרונה מאת Dani.E, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
סדרה 9 בדרך? http://europe.autonews.com/article/20140408/ANE/140409857/bmw-set-to-debut-concept-for-9-series-flagship-sedan http://www.auto-motor-und-sport.de/bilder/bmw-9er-auf-der-auto-china-2014-erster-ausblick-auf-den-top-bmw-8225793.html?fotoshow_item=20
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תופעה מוכרת כ''כ ואם אתם פנאטים כמוני בקשר לרכב גם לכם זה כואב: נכנסים לטיפול/שיפור/תיקון. ונתקלים בבעל מקצוע שלא אכפתי מהרכב. אתן דוגמא למי שלא הבין. לפני כמה טיפולים שעשיתי לרכב, המכונאי הרים את הרכב על ליפט, פירק את הג'אנט והתחיל לטפל ברכב (רפידות+דיסקיות) פתאום הכלי שהוא עבד איתו נפל על הג'אנט. לא השכלתי מראש להזיז משם את הג'אנט, אבל שראיתי את זה רתחתי והערתי לו בטון לא נעים על כך. תוצאה: שריטה מנייטורית בג'אנט. יש לי עוד כמה מקרים, מעצבנים פחות, אבל עדיין לא במקום ואת כולם ניתן למנוע אם מראים קצת אכפתיות. מוכר לכם?
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נפח תא מטען של 624 ליטר! (573 ליטר, תלוי בשיטת המדידה). מרשים מאד. אני חושב שתא המטען גדול יותר מזה של האוקטביה סטיישן אפילו (שטרם משווקת בארץ בכל מקרה). גם העיצוב ייחודי מאד. חבל שיחידת ההנעה היא עדיין זו המיושנת, עוד מימי הסיביק הקודמת, מנוע 1.8 אטמוספרי וגיר אוטומטי פלנטרי עם 5 הילוכים בלבד. עם יחידות הטורבו החדשות והגירים כפולי המצמדים, שצפויים להיכנס בקרוב להיצע הדגמים של הונדה, יחידת ההנעה צפויה להיות משכנעת בהרבה.
-
-
במרץ האחרון ג'ולי חגגה שנה .רשמים. משנה ראשונה. הרכב מדהים..תצרוכת דלק 60אחוז עירוני השאר בין עירוני 1-10.מתדלק98 לתחושתי הרכב מגיב הרבה יותר טוב עם98,ניסיתי95לתקופה קצרה ויש הבדל לטובת98. חלקי פנים ובנייה:הכל במקום לא מצקצק ולא מרעיש מערכת שמע סבירה,שודרגה לאחר כ8חודשים,מושבי עור ומיקרופייבר בגרסת התלתן נאים מאד אך חסרי תמיכה צידית בנהיגה קצת יותר אגרסיבית,גג שמש כפול תורם הרבה מאד!!לאווירה בתוך הרכב,תא מטען סביר ביותר(רווק)... חוץ הרכב:בתור בעלים של מיטו לפני הגולייטה, הפריע לי במיטו צביעה לא טובה של הרכב,כל אבן קטנה שפגשה בפגוש או במכסה מנוע גרמה לקילוף,בגולייטה העניין נפתר והצבע הרבה יותר עמיד,הג'נט בגרסת התלתן גם נראה מדהים וגם מאד קל לניקוי ובקושי תו ס אבק ו…
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים- נסעתי מצומת פלוגות לצומת קסטינה בשעות היום וליד צומת זבדיאל ישנה מצלמה לכיוון דרום ושעברתי את המצלמה ראיתי ממולי פלאש. השאלה היא האם יש סיכוי שמצלמה זו היא דו כיוונית? בחיפוש קל בגוגל ראיתי שלא כל מצלמות המהירות החדשות הן דו כיווניות. תודה רבה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת Car141, -
במסגרת מתיחת הפנים שעברה היונדאי i35, היא מוצעת כעת בגירסת הפרימיום, שעלותה 130 אלף ש״ח בלבד, עם כסא נהג חשמלי. מעניין אם יש זכרונות למושב, אם יש באופן קבוע יותר מנהג אחד על הרכב, זה יכול לשפר מאד את איכות החיים. אבזור זה אפילו לא קיים בחלק מרכבי המנהלים ואו הפרימיום שנמכרים בישראל. זה אמנם רק כסא חשמלי, אבל זאת חלק ממגמה מתמשכת, שנראה שהואצה לאחרונה, של זליגת אבזור שהיה נהוג רק ברכבים מקטגוריית הפרימיום לקטגוריית הרכבים העממיים. http://www.cartube.co.il/יונדאי-i35-החדשה-2014-בישראל-מחיר-החל-מ-128000-שקל
הודעה אחרונה מאת green, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבוע לאחר התקנת 4 צמיגים חדשים, יצאתי לדרכי שמח וטוב לב מהחניה בבית עם 4 צמיגים תקינים (ראיתי כך לפני התחלת הנסיעה). לאחר כ - 10 דקות נסיעה, ביצעתי עצירה אחת בדרך ל - 10 דקות (חניה בכחול לבן) והמשכתי בנסיעה 10 דקות נוספות. בעצירה/חניה השנייה, כשיצאתי מהרכב והסתכלתי לאחור לראות אם חניתי כשורה, גיליתי גלגל FLAT. התגלגלתי עם הרכב לצמיגאי של היבואן ונמצא שיש קרע "בכתף" של הצמיג. לא חור ממסמר, אלא ממש קרע בלתי ניתן לתיקון שחייב אותי לרכוש שוב צמיג (רכשתי שוב חדש). כלומר, כל הנסיעה לא חשתי שום דבר חריג וההיגוי היה כרגיל (התקר בגלגל אחורי ימני). לבקשתי, היבואן בדק הצמיג במעבדה שלו והמידע שלו היה טכני בלבד - ללא אינדיקציה ממה נגרם הקרע וכמובן שהתשובה היתה שלא נגרם בשל …
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 518 צפיות
אם אני רוצה לייבא רכב מיוחד וישן כרכב אספנות, מה התנאים מכל ההבטים? תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בוקר טוב. יוצא לי דיי הרבה לנסוע בכבישים כמו הכביש שציירתי בציור המצורף. כפי שניתן לראות זה הוא כביש שמתחיל כשתי נתיבים ישר, ואז הנתיבים ישר "סוטים" ימינה בשביל לפנות מקום לשתי נתיבים לפניה שמאלה. יש לציין: הקווים השחורים בציור הם קווים מקווקוים בכביש. נניח ואני הרכב הירוק. אני נוסע בנתיב השמאלי וממשיך איתו גם כשהוא סוטה. לרוב אני לא מאותת כי מבחינתי אני לא עובר נתיב, מידי פעם אני כן מאותת כשאני רואה שהרכב בנתיב הימני מתעקש להיכנס לנתיב שלי. שאלה ראשונה: האם עצם העובדה שאני ממשיך בנתיב שלי (מכביש דו נתיבי לכביש 4 נתיבים) נחשב שאני עובר נתיב ואני צריך לאותת? או שאני יכול להמשיך בנתיב שבו נסעתי (שמאלי ישר) גם כשהכביש מתרחב? כמו שציינתי קודם, יש נהגים שמתע…
הודעה אחרונה מאת raiden, -
אחרי כמה חודשים של חיפוש נמצאה הכלה בראבו 2009, 1400 טורבו רובוטית 82K על השעון, יד שניה פרטית צבע שחור מהמם. אחרי כל ההמלצות והתשבחות בפורום החלטתי ללכת בכל הכח על הרכב הזה, התיכנון היה ללכת על גירסת הסנסיישן 2010+ אבל ההילוכים בהגה והתוספות הקטנות (ניקלים) והמחיר הנמוך יותר של ה2009 קנו אותי. קודם כל מראה, אין ספק אחד הרכבים היפים בקטגוריה, מראה ספורטיבי, מרענן והכי חשוב לא חרוש בכבישי ישראל, הרכב פשוט מגיע לבד עם התוספות שעושות אותו כל כך יפה בלי צורך להוסיף כלום, החלונות המושחרים, הניקלים, הג'נטים, הפרונט הספורטיבי, הכל מתגבש לחבילה נאה במיוחד מבפנים המצב אפילו עוד יותר טוב, הגה עור, דיפוני דלתות מרופדות בבד ובחומרים נעימים, דאשבורד עם חו…
הודעה אחרונה מאת nisi90, -
אני שם לב לרוב במכוניות יקרות יותר יש איזה פיצ'ר שההגה מתעבה קצת באזור שעה 2 ו-10. אנחנו יודעים שנהיגה נכונה צריכה להחזיק בכיוון 3 ו-9. למי שלא הבין צירפתי תמונה. מדוע זה ככה? ועוד חברת BMW שמייצרת רכבים לנהיגה ספורטיבית. קצת קשה לי להאמין שהחברות מייצרות הגה כזה בשביל היופי או חוסר ההבנה של רוב האוכלוסייה על אחיזת הגה...
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 17 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום, במקרה שנהג מדווח למשטרה על נהג אחר אשר עשה עבירת תנועה , מה ההשלכות לדיווח ? והאם הנהג אשר דווח יקבל דו"ח/שלילה? 1.במקרה של מהירות מעל המותר. 2.במקרה של עקיפה פס לבן. 3.במקרה של מעבר באדום. במידה ונהג שדווח ללא עברות קודמות וללא קנסות וכו , איך המשטרה תגיב לדבר ? ואיך עליו להגן על עצמו ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 3 תגובות
- 749 צפיות
קראתי לא מעט חוות דעת וסיכומי שנה של בעלי רכבים בפורום ושמתי לב שברוב המקרים (ובאופן מאוד טבעי) בעלי רכבים נוטים לעגל חסרונות ולהבליט יתרונות בכתיבת חוות הדעת, אם בגלל סינוור של התלהבות ראשונית ואם בגלל הרצון העז להצדיק את הקניה, כך או כך זה לא משנה. המלצה שלי בתור אחד שקורא. כשאני קורא חוות דעת שמסתירה חסרונות,שוכחת אותם או מחליטה ש-״קצת רעש רוח נסיעה אבל זה לא כל כך נורא כי חובב טבע ואדם״ או יתרונות מוגזמים סגנון ״הקודנית ממוקמת בצורה מושלמת!! ״הצילונית מתאימה לשמשה בצורה מושלמת!!״ ״המצית הדליקה לי את הסיגריה במהירות אדירה!!״ וכד׳ בשבילי, כל חוות הדעת הופכת ללא רלוונטית וחסרת ערך אמיתי ואז אני סתם קורא ומחכה למגיב שיעצבן את פותח השרשור ותתחיל מלחמת עולם. …
הודעה אחרונה מאת R.L, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
* מתנצל על האורך. בזמן שאתם קוראים תחשבו כמה זמן לקח לכתוב את זה עם יציאת הדור החדש לעולם, זהו זמן מצויין לסיכומים על הדור הנוכחי. השבוע סגרתי 3 שנים עם המאהבת. סיפור האהבה שלי איתה התחיל דווקא באכזבה, עם אחותה הקטנה. האיביזה קופרה 1.4TSI עם ה-DSG7 הנוראי. "השתדרגתי" מאיביזה FR 1.8T ובמשך 4 חודשים תמימים סבלתי מהשדרוג המאכזב. אז נזכרתי שלפני 10 שנים הזמנתי עם אבא שלי סרט ב-DVDBOX ב-יס והסרט היה כל כך נוראי ש-10 דקות לתוכו אבא שלי ביקש להעביר. אמרתי לו בתמימות "לא חבל? כבר שילמנו 20 ומשהו שקל, בוא נראה אותו לפחות...". התגובה שלו השאירה עלי כנראה חותם, הוא אמר "אז גם שילמתי, ואני גם צריך לסבול?" ובאותו השבוע כבר הגעתי לסוכנות בהרצליה, ספגתי…
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
שלום, מטבע הדברים נוח להיכנס ל-xyz.co.uk של יצרני הרכב השונים ולהשוות את מחיר המכוניות באנגליה לעומת מצבנו בארץ: השפה מוכרת ואנגליה היא יעד מבודד יחסית שאינו משתתף בחגיגת היצרנים העממיים כך שהיא "נייטרלית" לעומת ארצות אחרות. כמו כן, השוק שלנו הוא עם הפנים לאירופה, כך שהשוואה לארה"ב אינה רלוונטית הן מבחינת היצע הדגמים הן מבחינת מבנה השוק. ובכן, שמתי לב שיש כמה וכמה דגמים שמחירם באנגליה זהה לחלוטין לזה שלנו.. אז מדוע הטענות על מחירי הרכב הגואים? שימו לב, אני לא מתייחס כרגע לכוח הקנייה של הצרכן האנגלי, אלא רק ל-MSRP של הרכבים עצמם. האם אנגליה היא יקרה באופן חריג ביחס לשאר היבשת ועל כן לא נוח לנו לעשות השוואות אליה?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
תמונות ראשונות של הSTI מהארץ, הגיע אחת לבנה ואחת כחולה.
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
הרכב הוא בציר 11/2010 מנוע 2000 הם גיר רציף אנחנו יד שניה על הרכב ונקנה עם 11000 ק"מ אמיתיים ( יש קבלות של טיפולים שנתיים שרשום ק"מ של הרכב ) היום הרכב עם 24000 ק"מ. את הטיפול האחרון עשינו כבר בשאפט ואנחנו מאוד מרוצים ( 660 ₪ ). אז מה יש לנו ברכב? מנוע ממש טוב לטעמי שמגיב לכל לחיצה קלה על הדוושה וגיר שמגיב מהר שקט מאוד ונוח. מהירות שיוט של 130 ממש לא מורגשת ( וזה לצערי חיסרון כי מרוב של מורגש עוד נקבל שליל יום אחד). אני מסכים עם הטענה על זרועות של תא מטען. באמת שלא לעניין. כיסא נהג....לא יודע....משהו שם לא מסתדר על הלחי השמאלי של הישבן....מרגיש קצת לחץ אבל לא משהו ל נוח. מזגן....הוא טוב אבל במהירות גבוהה קצת רועש ולדעתי יכלו לעשות אותו טיפה יותר חזק. …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 תגובות
- 548 צפיות
שלום לחברי הפורום אני לפני רכישת רכב ורציתי המלצה על מכון בדיקת רכב שקיבלתם ממנו שירות טוב ואמין תודה לאוזרים :wink:
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 2 תגובות
- 805 צפיות
עוד פרטים בידיעה הזאת: http://www.wired.com/2014/03/walmart-big-rig/
הודעה אחרונה מאת DJI, -
אני לא אכנס לעניין הכדאיות הכלכלית האם כדאי לבחור בשיטה הזו או לא. לנו זה הכי מתאים מבחינה כלכלית וכל אחד יעשה את השיקולים שלו. ( רכב עבור ההורים שלי). אני רוצה לסכם את חוית השירות שלי מול אויס, ואני מדגיש את חויית השירות שלי באופן אישי. לפני 30 חודשים החלטנו ללכת לכיוון המימון באחת מחברות הליסינג שקיימות בשוק, ההצעה הכי אטרקטיבית, פשוטה מבחינת האותיות הקטנות והלא חזירה הייתה של חברת אויס, שהיא גם החברה שדרכה בחאנו לבצע את המהלך בסופו של דבר.\ ההתנהלות שלנו הייתה מול רן, מנהל תחום ליסינג מימוני באויס. שירות יעיל ואדיב, ללא בילבולי מוח ובאמת הוא היה הראשון שמקום לבלבל לי את המח על החברות האחרות ולמה הם פחות טובות, דאג לספר לי על חברת אויס ועל השירות שלהם. הרכב שנ…
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מדבר על הכביש שאמור לחבר את כביש 6 במחלף באקה אל גרביה לכביש 4. על השלט שיש בהשתלבות עם כביש 4, רשום שהפתיחה היא במרץ 2015, אך מרץ עבר, והכביש נשאר סגור. גם במקום שאמור להיות חיבור של מחלף חדרה מזרח לחדרה, לא ממש רואים שהתחילו עבודות. יצא לי לנסוע בכביש, וחוץ מסימון ותמרורים, הכביש גמור, והוא אפילו באיכות סבבה. יש למישהו מידע בנושא?
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני מניח שנפתחו פה כבר הרבה דיונים על כוח סוס לשקל, אבל מישהו יודע איזה רכב מציע הכי הרבה קג"מ לשקל?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום שישי אחר הצהריים, סביבות השלוש-וחצי אם נדייק. נראה שהבלאגן של ההכנות לשבת נרגע, והעיר הגדולה מאטה את הקצב. הצצה אל מעבר החלון מגלה שמש אביבית נעימה ומזג האויר מושלם לטיולון ספונטני. מוציא את המצלמה מהארון, הסוללה בסדר. בקבוק מים, סמרטוט, משקפי שמש ואני מוכן. זמנינו קצר והמלאכה רבה, מודיע לזוגתי על נוהל ה-"שלוש-דקות-את-מוכנה". יורדים לחניה - שמן, מים, וויש קטן על החלונות ויוצאים לדרך. כן, בשביל זה לקחתי את הסרמטוט, למי שתהה. אז מה יש לנו היום? סובארו אימפרזה ספורט-וואגון אוטומטית כסופה, ילידת 2006. הדגם הספציפי עבר מתיחת פנים משמעותית (השלישית במספרה) ומלבד חזית משודרגת ושינויים עיצוביים מינוריים אחרים, קיבל מנוע בנפח 2.0 ליטר משודרג, המתגאה ב- 160 …
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
-
התמונה הראשונה זה ה"הרכב" הראשוני, בהמשך הצטרפו אלינו עוד F360 ועוד 2 סקודריות ועוד כמה פורשה. ה-GT3RS הלבנה עם הגלגלים האדומים שייכת לאותו בחור עם הזגאטה הירוקה שהעלתי בפעם קודמת. הנוכחות היתה יחסית דלילה הפעם עקב מזג אויר ג'יפה אבל עדיין היתה אחלה נסיעה ואחלה רכבים. תהנו. אלפיסטים, בשבילכם...
הודעה אחרונה מאת norco, -
שמתי לב לתופעה מעניינת . רכבים זולים נניח 9-15 (באלפי שקלים ) , הבעלים של הרכב מסרב ללכת לבדיקה כי ״מכון בדיקה זה שורף את כל היום ולא מתאים לו״. האם אין פתרון אחר חוץ מלחפש חבר מכונאי שיתלווה אל הרוכש? ידוע שרוב הסיכויים שדף הבדיקה יראה שחור משחור אבל אני לא מבין למה גם אם נניח מסכמים עם המוכר על מחיר X בהנחה והבדיקה תהיה הגיונית עדיין הוא לא מסכים. נהיה מושג של ״מחיר לקחת״ כאילו שמדובר על איזה סניף ארומה.
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 1 תגובות
- 721 צפיות
לאחר שהפעוטה שלי העלימה את המפתח של האיביזה (זה עם השלט כמובן) בוצעו ותועדו לטובת ההיסטוריה הצעדים הבאים: 1. בוצע שיפול מפתח אצל פיכטנבאום בחיפה (רחוב עין דור13) 2.עלות: בלי שלט-300. עם שלט-800. 3. קניתי עם שלט:זהה 1:1 למקור 4.לקח 10דקות. 5.המנעולן ספציפי הזה מגיע פעם בחודש לאיזור קריית שמונה ונותן שרותים ניידם 6. הורדת העלות מהירושה של הקטנה שלא נדע עוד צער
הודעה אחרונה מאת asa160, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 793 צפיות
שלום חברים! לא פעם ולא פעמיים אנשים שנסעו איתי ברכב וחברים , שמו לב שבדרך כלל אני נוסע על טורים נמוכים(לפחות ככה הם אומרים ) בדרך כלל אני נוסע על 1800-2200 טור ולא יותר . חוץ מבהילוך ראשון כמובן . אני מדבר על נסיעה שנחשבת מבחינתי לרגוע ויוםיומים . האם אלה נחשבים לבאמת "טורים נמוכים" האם למשוך יותר? ולפי מה שרשמתי למעלה , במידה ואני באמת אתחיל קצת יותר למשוך האם הצריכת דלק שלי תשתנה? לטובה או לרעה? הרכב המדובר הוא רנו מגאן קופה ידנית 1.6 תודה .
הודעה אחרונה מאת HellCat, -
-
- 2 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אהלן רציתי לדעת מאנשים בעלי ניסיון בכל הקשור לקנית רכב למשפחה עם אדם נכה. רציתי לדעת מה הוא כל התהליך שמשפחה צריכה לעבור כדי לקבל את ההנחה במיסוי בקניית רכב במקרה שיש אדם במשפחה (ללא רישיון אם זה משנה) שמוכר בביטוח לאומי מלפני קצת יותר מ10 שנים כנכה 100% כתוצאה ממחלה שפוגעת בתנועת הרגליים. אם בן המשפחה כבר מוכח כאדם נכה בביטוח הלאומי ומקבל קבצאות מהם במשך יותר מ10 שנים האם זה חוסך חלק גדול מהתהליך ? מאיפה ממשיכים עכשיו כדי לקבל הנחה בקניית הרכב ? ועל הדרך , מאיפה ממשיכים עכשיו כדי לקבל תו נכה. האם צריך לדאוג קודם לכן לתו חניה נכים לפני בקשת הנחה לנכה בקניית רכב ? אם צריך לציין הרכב יהיה של בת המשפחה לצרכיה הפרטיים אך כמובן לניידות האם שצריכה לה…
הודעה אחרונה מאת NiSo100,