Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הSTI נחתה בארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירה בארה"ב יקר מ370Z, לכן צפו לעודף מ400K.

כל השוואה של STI לRS (מגאן, סקודה ופורד) מטילה ספק בשפיותכם:wink:

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
STI בחיים לא תתומחר מול הRS. גרסת הWRX צריכה להיות מתומחרת מול הRS (גם נתוני ההספק אמורים להיום קרובים אחד לשני). רק שהיום כבר אין לי מושג איזה גרסאות יש ואיזה אין. מייצרים עדיין גרסת WRX או שרק STI?

לגבי הרכב הנ"ל, שיחזירו את החישוקים המוזהבים, ושיפסיקו כבר להביא אותם עם הספוילר המוגזם הזה! מה קרה לספוילר קטן? למה צריך לדפוק שם מדף של איקאה?!

חוץ משתי התלונות האלה, הרכב ללא ספק, הסובארו היפה היותר שיצא לי לראות.

נקווה שיעלו הרבה כאלה על הכביש.

יש גם WRX.

emotion of motion

פורסם
STI

לגבי הרכב הנ"ל, שיחזירו את החישוקים המוזהבים, ושיפסיקו כבר להביא אותם עם הספוילר המוגזם הזה! מה קרה לספוילר קטן? למה צריך לדפוק שם מדף של איקאה?!

מה אתה לא יודע? זה הכנה לערסל.
פורסם
STI בחיים לא תתומחר מול הRS. גרסת הWRX צריכה להיות מתומחרת מול הRS (גם נתוני ההספק אמורים להיום קרובים אחד לשני). רק שהיום כבר אין לי מושג איזה גרסאות יש ואיזה אין. מייצרים עדיין גרסת WRX או שרק STI?

חוץ משתי התלונות האלה, הרכב ללא ספק, הסובארו היפה היותר שיצא לי לראות.

נקווה שיעלו הרבה כאלה על הכביש.

גרסת הSTI תמיד כללה מנוע חזק יותר, חישוקים מוזהבים ומדף שקנו בהום-דיפו, או המקביל היפני שלו.

גרסת הWRX חיה וקיימת, לא ברור למה לא מייבאים לישראל והיא כוללת ספוילר קטן ומוצנע, חישוקים קטנים יותר ולא מוזהבים ובדגם הזה גם את המנוע 2.0 ליטר החדש (כמו בBRZ) עם מגדש.

מנוע הרבה יותר מוצלח, וחבל שלא שמו אותו בSTI.

פורסם
גלא ברור למה לא מייבאים לישראל

למיטב ידיעתי היבואן טוען שפער המחירים בין ה-WRX לאסתי לא מצדיק יבוא של ה-WRX כי לא יקנו אותה ויעדיפו להוסיף עוד קצת וללכת על האסתי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
איפה י.ל1? פספס הפעם...:)

מכונית יפה, כמו שסובארו אמיתית צריכה להיות!

תודה על השיתוף.

אאל"ט הוא "אחראי" בפורום לגרמניות בלבד (VW\במוו\מרצדס וכו')

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לטעמי נראת מעולה בישביל מה שהיא אמורה לייצג "טורבו-פסיכו-נינג'ה"

WRX אמורה להיות יותר "מעודנת" מבחינה חיצונית

ושיפסיקו כבר להביא אותם עם הספוילר המוגזם הזה! מה קרה לספוילר קטן? למה צריך לדפוק שם מדף של איקאה?!

זה שיהיה איפה לשים את הוודקה רד בול.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מניח שהספויילרים ייתלשו די במהרה. מניח מחיר לפני מו"מ של 250.

504L? יש לך אולי כיוון?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר צבי- אתה מניח מחיר נמוך מדי. אין סיכוי שהקידומת תהיה 2.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מעולה, מעולה, מעולה. רק שיתמחרו אותה סביב ה- RS ומטה, ונראה איך ג'קי מוכר 100 יחידות...

חסר לך 100K ש"ח בתחשיב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האסתי הקודמת תומחרה ב-330 אלף ש"ח.

הלנסר איבולושן קיבלה תג מחיר שערורייתי של 400 אלף.

אני מהמר על 300-350 וקידומת של 2 במבצע חיסול מלאי של סוף שנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

504L? יש לך אולי כיוון?

אני מניח שאולי אתה מתבלבל בין WRX לבין STI.

הWRX יכולה להיות להימכר במחיר הזה (מעט גבוהה אבל כבר יש מחירים הזויים פה לש מכוניות) לפני הנחה. הSTI זה רכב הרבה יותר ספורטיבי.

זה כבר לא רכב משפחתי "חם" אלא רכב ספורט עם עם בגאז' ומושב אחורי. הוא לא יעלה, לדעתי, שקל מתחת ל300K. לדעתי ביותר.

פורסם

אני כמובן מקווה שאתם טועים ואני צודק. תמיד ל- 504L יש נטייה לקלוע. נמתין ונראה :-) [אגב, אני מודע לאופטימיות שלי, בוודאי ביחס לסמל"ת, אבל אני מסתכל על ההיצע שלהם, ולכן חושב שיהיה נכון לתמחר קצת יותר יקר מה- QV. נמתין, ואז אולי יהיה פוסט חדש: אהבתי ל- STI כרכב משפחתי שובר עצמות ;-) ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...