Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הSTI נחתה בארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
345 אש"ח, לא פחות.

אם יש בסיס לדבריך, אז בטריטוריית המחיר כבר מתקרבים ל AMG45, שלא לדבר על 135M, וS3. צריך להיות טיפוס מאוד מיוחד כדי לבחור דווקא STI עם תחרות כזו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחירון 390... מי שמגיע ל 345, נמצא כבר בטריטוריה.

אשמח מאוד לקרוא חוו"ד שלך מהמכונית.

פורסם

אני לא רואה איך מישהו בישראל מוציא למעלה מ-300 אלף ש"ח על סובארו.

טובה ככל שתהיה, זו עדיין סובארו.

במחיר שפוי יותר - בהחלט רכב ראוי אבל בטווח המחירים של המתחרות הגרמניות האיכותיות ביותר, צריך להיות לא שפוי כדי לרכוש אותה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בפרופיל היא מזכירה לי יותר מדי את הסיויק 2006-2008.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אני לא רואה איך מישהו בישראל מוציא למעלה מ-300 אלף ש"ח על סובארו.

אתה בטוח מודע לזה שסובארו מוכרת ומכרה הרבה מאות מכוניות עם תגי מחיר שחצו את קו ה300 (STI, אאוטבק, טרייבקה ולגאסי specB).

אני משוכנע שאתה גם יודע שממוצע המחירים באולם התצוגה של סובארו חוצה בקלות את רף ה200 אלף ש"ח. בהתחשב בזה שיש להם קשת דגמים מאוד מאוד צרה, ובהתחשב בזה שאילולא האימפרזה ממוצע המחירים היה אפילו גבוה יותר, אני חושב שמדובר במותג שנמכר ברף מחירים מאוד גבוה.

טובה ככל שתהיה, זו עדיין סובארו.

אני חייב הסבר מפורט יותר למשפט הזה.

כלומר, אם הוא היה בא מסבא שלי שכל מה שהוא הכיר היה לאונה DL, הייתי מבין.

הרי בסופו של דבר אאודי, טובה ככל שתהיה, היא עדיין אאודי, שהיא בעצם פולקסווגן ממש ממש יקרה (שהיא עצמה בעצם סיאט ממש ממש יקרה).

פורסם
למיטב ידיעתי היבואן טוען שפער המחירים בין ה-WRX לאסתי לא מצדיק יבוא של ה-WRX כי לא יקנו אותה ויעדיפו להוסיף עוד קצת וללכת על האסתי.

אם כבר יותר הגיוני שיקנו את הWRX. אבל למה לא לתת לצרכן להחליט? :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מאיפה הגעת למסקנה הזאת? אני קניתי A45 והמחיר מתחיל ב 425K.

ואתה שותק? לא פותח פוסט? תמונות? משהו?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחור צנוע... במקרה זה נפלט לו כאן

פורסם

כשכתבתי פה בפורום שאני מחפש רכב בתקציב של בין 300K ל 500K, קיבלתי תגובות של "עוד ילד שמשעמם לו בחופש הגדול" למרות שחגגתי לא מזמן את יום הולדתי ה 40. כמו כן היו כאלה שניסו להכנס לכיס ואז ביקשתי מהמנהלים לנעול את השירשור.

פירסמתי בפורום VAGIT תמונות של הרכב. אין לי שום כוונה לפתוח שירשור בנושא בפורום זה. מצטער.

אם באמת מעניין אותכם איך האוטו נראה ורשמים, אשמח לשתף אותכם בפרטי.

בואו נחזור לנושא השירשור.

אמנם המחירון של ה A45 הוא 390 (היה 399 כשרכשתי) אבל לפני שאתה מספיק לומר רובינזון קרוזו, דוחפים לך עוד כמה אלמנטים שלא היית מוכן להם (שני איתוראנים, חיישני רוורס ומצלמת רוורס, רישוי וכו'). עם כל הנ"ל, לפני המס החדש על רכבי יוקרה, הגענו ל 417,000. עם המס זה הגיע ל 425,000.

יכול להיות שהיום אפשר לחסוך איזה 10,000 ש"ח בגלל שהמחיר ירד. קח בחשבון שכל תוספת לרכב מתחילה ב 10,000 ש"ח. גם אם האיש מכירות תוקע לך נוד ברכב, זה 10,000 ש"ח :-)

פורסם

מוסיף עוד 2 תמונות של הרכב מהיום לאחר קבלת מספר הרישוי הזמני ביחד עם הרוילס רויס.

סוברו1.jpgסוברו 2.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
כשכתבתי פה בפורום שאני מחפש רכב בתקציב של בין 300K ל 500K, קיבלתי תגובות של "עוד ילד שמשעמם לו בחופש הגדול" למרות שחגגתי לא מזמן את יום הולדתי ה 40. כמו כן היו כאלה שניסו להכנס לכיס ואז ביקשתי מהמנהלים לנעול את השירשור.

פירסמתי בפורום VAGIT תמונות של הרכב. אין לי שום כוונה לפתוח שירשור בנושא בפורום זה. מצטער.

אם באמת מעניין אותכם איך האוטו נראה ורשמים, אשמח לשתף אותכם בפרטי.

הייתי שמח לומר לך שאולי היתה אי הבנה אבל לצערי אני מבין היטב על מה אתה מדבר, יש פה לעיתים חברים שנוטים לפקפק באמינותם של אחרים בצורה מוגזמת שלא לומר מיותרת.

הכי חשוב- תהנה מהרכב, בהחלט מכונית מרשימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחלה תמונות. הרולס מהממת, אפילו שהפנסים נראים מודבקים...

מס רכבי יוקרה הוא רק 10k? זה באחוזים או גלובאלי? (אני לא נכנס לשאלה אם מוצדק, רק מעניין אותי כיצד קובעים אותו)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...