Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הSTI נחתה בארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להשמע נביא, אבל נראה לי שהאימפרזה הולכת בקרוב לקבל מתיחת פנים שתיתן לה את הפרונט של ה-wrx/sti.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא רוצה להשמע נביא, אבל נראה לי שהאימפרזה הולכת בקרוב לקבל מתיחת פנים שתיתן לה את הפרונט של ה-wrx/sti.

למעשה, כבר הוצגה. סובארו Levorg (תכלס אימפרזה סטיישן) המשווקת ביפן עם הנעה כפולה ושני מנועים חדשים: 1.6 טורבו 170 כ"ס ו-2.0 טורבו 300 כ"ס.

Subaru-Levorg-Concept-26.jpg

פורסם (נערך)

מה ההבדל בין הWRX לשקודה VRS?

עריכה: מצאתי סרטון וזה עוד WRX STI מהדור הקודם.. הSTI החדשה בבירור לא רואה אותה ממטר.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם
מניח שהספויילרים ייתלשו די במהרה. מניח מחיר לפני מו"מ של 250.

504L? יש לך אולי כיוון?

הלוואי.

בינתיים, עוד לא ראינו שום יד מכוונת מסמל"ת בנושא סובארו. קיוויתי שהמותג יושק ויתומחר מחדש כחלק מאסטרטגיה חדשה ו"רעבה" יותר, אבל כנראה שבסמל"ת עדיין עובדים מתוך אינרציה ויפנאוטו ממשיכה להתנהל בדרכיה שלה, מה שלא מבטיח גדולות ונצורות...

אם WRX תיובא, מחיר של 220-250K יכול להיות ריאלי ביותר, אלא שנכון להיום WRX אינה מיועדת לאירופה וספק אם תגיע אלינו.

להערכתי, STI תמכר בגזרת ה-300K ואולי קצת יותר, אבל לא יהיו לה חיים קלים; מול S3 סדאן ו-135/235, רק הגרעין הקשה של חובבי STI עשוי לבחור בה; הגרמניות מעניקות תחושה איכותית ונעימה יותר בתא הנוסעים, יש להן גם אופציה לתיבה אוטומטית והן משדרות יוקרה שלא מדברת לחובבי הנינג'ות אבל מדברת מאוד לכל המתנדנדים, שנוטים אוטומטית לתוצרת גרמניה.

אישית, אחרי שנתקלתי בה בג'נבה, התאכזבתי מהעיצוב, שנראה טוב יותר בתמונות מאשר במציאות. גם תא הנוסעים, אגב, ממש לא נראה שייך למכונית בסדרי גודל כאלו של מחיר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
למעשה, כבר הוצגה. סובארו Levorg (תכלס אימפרזה סטיישן) המשווקת ביפן עם הנעה כפולה ושני מנועים חדשים: 1.6 טורבו 170 כ"ס ו-2.0 טורבו 300 כ"ס.

[ATTACH=CONFIG]374814[/ATTACH]

פיי, כוסית.

הרבה יותר יפה מאחותה עם התחת הסדאני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם WRX תיובא, מחיר של 220-250K יכול להיות ריאלי ביותר, אלא שנכון להיום WRX אינה מיועדת לאירופה וספק אם תגיע אלינו.

ריאלי למי בדיוק?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
איפה י.ל1? פספס הפעם...:)

מכונית יפה, כמו שסובארו אמיתית צריכה להיות!

תודה על השיתוף.

אחד ל.. קורה לא הייתי בארץ, לכן בגלל זה לא הזדמן לי להתעדכן מה הגיע.

חוץ מזה בקרוב אמור לנחות משהו מעניין.:twisted:

אאל"ט הוא "אחראי" בפורום לגרמניות בלבד (VW\במוו\מרצדס וכו')

לאו דווקא אני מקושר להרבה יבואנים בלי קשר אבל אני יותר קרוב למותגים הגרמניים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

[ATTACH=CONFIG]374814[/ATTACH]

נראית כמו וולו...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
בהגדלה למתקשים:

[ATTACH=CONFIG]374797[/ATTACH]

דחוף משקפיים :( הייתי צריך להתקרב ממש למסך כדי להבין שכתוב פה STI

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
דחוף משקפיים :( הייתי צריך להתקרב ממש למסך כדי להבין שכתוב פה STI

תהליך הזדקנות טבעי. קורה עם הגיל.

אין מה להתנגד לזה.

ואם לחבר את נושא הסמלים לשרשור, אני חושב שבסובארו קצת הגזימו עם כמות הכיתוביות על הדלת האחורית. לא פחות מ 4 סמלי כתב הדביקו שם, בנוסף לסמל סובארו עצמה (WRX, STI, SUBARU, AWD).

כל כיתובית בפונט ובגודל שונה.

אני חושב שהיו יכולים להסתפק בSTI ותו לא.

פורסם

מה עם הגיל? אני כולה בן 26 רבאק.

לא מספיק זקן.

זה באמת נראה מעצבן עם כל כך הרבה כיתוב, בד"כ כששמים הרבה מלל זה מכסה על מעט מאוד תוכן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...