Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הSTI נחתה בארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשכתבתי פה בפורום שאני מחפש רכב בתקציב של בין 300K ל 500K, קיבלתי תגובות של "עוד ילד שמשעמם לו בחופש הגדול" למרות שחגגתי לא מזמן את יום הולדתי ה 40. כמו כן היו כאלה שניסו להכנס לכיס ואז ביקשתי מהמנהלים לנעול את השירשור.

פירסמתי בפורום VAGIT תמונות של הרכב. אין לי שום כוונה לפתוח שירשור בנושא בפורום זה. מצטער.

אם באמת מעניין אותכם איך האוטו נראה ורשמים, אשמח לשתף אותכם בפרטי.

בואו נחזור לנושא השירשור.

אמנם המחירון של ה A45 הוא 390 (היה 399 כשרכשתי) אבל לפני שאתה מספיק לומר רובינזון קרוזו, דוחפים לך עוד כמה אלמנטים שלא היית מוכן להם (שני איתוראנים, חיישני רוורס ומצלמת רוורס, רישוי וכו'). עם כל הנ"ל, לפני המס החדש על רכבי יוקרה, הגענו ל 417,000. עם המס זה הגיע ל 425,000.

יכול להיות שהיום אפשר לחסוך איזה 10,000 ש"ח בגלל שהמחיר ירד. קח בחשבון שכל תוספת לרכב מתחילה ב 10,000 ש"ח. גם אם האיש מכירות תוקע לך נוד ברכב, זה 10,000 ש"ח :-)

לזכרוני הרעוע ( שנאלץ כמובן להעזר בחיפוש ) האוטו האחרון שעל חווית השימוש בו סיפרת כאן לחברים, היה פולו GTI. בלא למעט מכבודו של האחרון, קפיצה כזו של כמה ליגות שבאופן בלתי נמנע נחזית גם כדילוג מרשים מאוד במעלה האלפיונים, מעוררת באופן טבעי סקרנות ומין רחש בחש כזה שעליו אתה מתרעם. זה, כמו זה שניהם מובנים וטבעיים. לא בטוח שצריך לכעוס או להפגע, אחרי הכל אתה הוא זה שצריך להתלבט במה שאחרים יכולים רק לחלום עליו, שהרי גם זכייה בפייס גם אקזיט מוצלח ( רק דוגמאות ), הם ענין נדיר למדי אפילו שקוראים עליהם המון בעיתון.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי, בדיוק על זה אני מדבר. מאיפה מישהו פה יודע אם לא נולדתי מיליארדר והחלטתי ללכת על הפולו כדי לא לקפוץ ישר לליגה של הגדולים ולהתחיל במכונית ספורט מצ'וקמקת ? הרעיון צריך להיות מבוסס על כך שכולם אומרים את האמת עד שיוכח אחרת. כל דבר אחר מעורר בי חלחלה (תסלח לי על כך). אנשים צריכים לקחת בחשבון שיש סיכוי קטן שכותב השירשור באמת צריך עזרה ולא סתם ילד משועמם ואז הוא יעלב אם יכתבו לו שהוא ילד קטן.

להתחיל לעשות חישובים כלכליים של איך הוא עלה מסוסיתא שנת 1970 לבוגאטי ויירון זה ממש לא רציני ונובע הרבה פעמים מקנאה או צרות עין.

זאת דעתי ואתה לא חייב להסכים איתה.

פורסם

אז כולנו צריכים להענש בגלל כמה פוחזים :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

KINGIKRA,

שמע, בגלל המונים שמשתלהבים כבר מתו אנשים והפכו ממשלות, אז קצת הציקו לך על הפולו, יצאת בזול!:lol:

ברצינות, מצער לשמוע שהופעת הבכורה שלך בפורום הפכה לטבילת אש, אני אפילו זוכר את השרשור, אבל אם תשכיל להתעלות מעל זה, הפורום הוא המקום לכל חובבי הרכב בארץ עם קהילה מדהימה.

:wink:

ונסיים בלינץ אחר...

http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רועי, בדיוק על זה אני מדבר. מאיפה מישהו פה יודע אם לא נולדתי מיליארדר והחלטתי ללכת על הפולו כדי לא לקפוץ ישר לליגה של הגדולים ולהתחיל במכונית ספורט מצ'וקמקת ? הרעיון צריך להיות מבוסס על כך שכולם אומרים את האמת עד שיוכח אחרת. כל דבר אחר מעורר בי חלחלה (תסלח לי על כך). אנשים צריכים לקחת בחשבון שיש סיכוי קטן שכותב השירשור באמת צריך עזרה ולא סתם ילד משועמם ואז הוא יעלב אם יכתבו לו שהוא ילד קטן.

להתחיל לעשות חישובים כלכליים של איך הוא עלה מסוסיתא שנת 1970 לבוגאטי ויירון זה ממש לא רציני ונובע הרבה פעמים מקנאה או צרות עין.

זאת דעתי ואתה לא חייב להסכים איתה.

מה שהבעתי היא הסיבה להבנתי לתופעה עליה אתה כועס. הכעס שלך, כמו גם התופעה, הם מובנים, טבעיים וחלק בלתי נפרד מהטבע האנושי. לכן ההסכמה שלי עם דעתך אינה רלבנטית.

פורסם (נערך)

עמכם הסליחה על החזרת השרשור לפסיו המקוריים.

ההגה נראה מעולה לטעמי:

970_1subaru_wrx_sti_4641.jpg

עם זאת, דברים קטנים אחרים מעצבנים בהיעדרם. למשל היעדר תאורה בסכי השמש או דלת תא מטען עם מוטות במקום בוכנות.

אומנם זו מכונית ספורט המיועדת לpure driving ולא כדי להראות לשכנה רשימת אבזור אינסופית, אבל אלו דברים שהם כבר סטנדרט במכוניות שלוש קטגוריות מחיר מתחת.

דווקא חישוקי הWRX נראים טוב יותר לטעמי מחישוקי הSTI:

wrx-x-2015-4.jpg

מצנן הטורבו חסר את הכיתוב STI. שוב, דבר מינורי חסר משמעות, אבל כזה שיכול להפוך את היום של בעלי STI ליותר כיף:

sti15x-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

ההגה נראה מצויין, עושה רושם שהרכב באופן כללי נראאה הרבה יותר מוצלח מקודמו ובכלל נראה לא רע. גם נראה שיש מקום לבקבוק מים בדלתות! מעניין איך הרכב ירגיש במגע (בעיקר ההגה, ידית ההילוכים, המושבים ואם ההגה יסתיר חלק מהמחוונים).

לגבי הבחור עם המרצדס, צר לי על ההרגשה שלך אבל בבקשה אל תעניש את כולם בגלל כמה מעצבנים. אני יודע שאשמח לקרוא מבחן התרשמות של מישהו שקנה!

(ואולי גם תראה לכל אלה שרשמו שאתה ילד שלפני שמגיבים למישהו כדאי לחשוב קצת).

פורסם
גם נראה שיש מקום לבקבוק מים בדלתות!

אכן סוג של הישג.

כל התמונות של המכונית אותם ראיתי, היא מצלומת ללא קסנון ועם פנסי הלוגן רגילים.

האם הרכב הוא אכן חסר קסנון? מעניין (ומדאיג).

פורסם

אני כותב מהטלפון אז יצא סימן קריאה במקום נקודה מבלי שאשים לב. בכל אופן זה משהו שמאוד חסר לי ברכב שלי

פורסם
אני כותב מהטלפון אז יצא סימן קריאה במקום נקודה מבלי שאשים לב. בכל אופן זה משהו שמאוד חסר לי ברכב שלי

האירוניה לא הייתה כלפיך. היא הייתה כלפי סובארו כמובן.

אם הובן אחרת אני מתנצל.

ע"פ התמונות נראה ששני מחזיקי כוסות מאחור הן סטנדרט. לא צוחק.

wrx-x-2015-39.jpg

פורסם

איזה כיף זה לאות את התמונות עם תיבת הילוכים ידנית. יש לי איזו בעיה נפשית, שכאשר אני רואה תמונת פנים של רכב עם ידית אוטומטית זה ישר מוריד לי מהרכב. אני כל כך מתגעגע לרכב ידני, שזה לא יאמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האירוניה לא הייתה כלפיך. היא הייתה כלפי סובארו כמובן.

אם הובן אחרת אני מתנצל.

ע"פ התמונות נראה ששני מחזיקי כוסות מאחור הן סטנדרט. לא צוחק.

[ATTACH=CONFIG]375029[/ATTACH]

גם אצלי באימפרזה מ2005 יש 2 מחזיקי כוסות אבל אני צריך מקום לבקבוק.

סופסוף הם מבינים שאנשים צריכים גם לשתות מידי פעם ברכבים שלהם ;)

פורסם
גם אצלי באימפרזה מ2005 יש 2 מחזיקי כוסות אבל אני צריך מקום לבקבוק.

סופסוף הם מבינים שאנשים צריכים גם לשתות מידי פעם ברכבים שלהם ;)

הרעיון באוטו הזה זה להניח את הבקבוק מאחור, ובעת צמא להיכנס לסיידווי לכיוון המתאים כדי שהבקבוק יתגלגל אליך.

פורסם

כן רק שהבעיה שאני נוהג בדגם עם המנוע 1.6 אוטומת. אי אפשר לעשות שום סיידווי לצערי /:

פורסם
כן רק שהבעיה שאני נוהג בדגם עם המנוע 1.6 אוטומת. אי אפשר לעשות שום סיידווי לצערי /:

המממ...אכן בעיה.

תנסה להניח את הבקבוק מאחוריך ולהביא אותו אליך עם איזה תת היגוי חריף.

אגב, זו הקונספט:

concept-wrx-2013ab.jpg

וזו הWRX הסדרתית:

wrx-x-2015-1.jpg

מהזוית הזו, נראים קוי דמיון ברורים מאוד בין שתי מכוניות.

בהתחלה, מאוד התאכזבתי. אבל ככל שאני רואה יותר תמונות של המכונית הסדרתית, כך אני שוקל שנית את האכזבה, שהופכת מרגע לרגע מרירה פחות.

• תוכן חדש...