Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב נותן הכי הרבה קג"מ לש"ח?

SurfHigh
שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מניח שנפתחו פה כבר הרבה דיונים על כוח סוס לשקל, אבל מישהו יודע איזה רכב מציע הכי הרבה קג"מ לשקל?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את הוואן של שברולט(משטרות נוסעות עליו ואמבולנסים).

מנוע דיזל 6.6 עם טורבו.

אתה פטור ממס ככה שהוא יוצא פחות מ200.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדש או משומש?

אם משומש, תוכל למצוא GMC וואנדורה או טנדר שברולט S10/סונומה משנת 1990 במחיר ברזל בערך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שנכון יהיה לא לרדוף אחרי הכי הרבה קג"מ, אלא אחרי רכב שכמכלול שלם מציע את הנתונים האלו בצורה אופטימלית ויודע להוריד את זה בצורה הכי טובה לכביש. זה אומר שילוב של גיר יעיל עם יחסי העברה טובים, מנוע בעל תגובה מהירה ומומנט בטטח רחב של סל"ד.

קג"מ לפה, קג"מ לשלם - זה ניואנסים שלאו דווקא באים לידי ביטוי בנסיעה.

אם הכוונה לרכב מודרני, אז צריך לחפש טורבו דיזל או טורבו בנזין עם 6 הילוכים או יותר. מומנט זה חשוב מאוד, אבל גם חשוב שיהיה נעים לשהות ברכב. זה פחות חשוב אם יש 65קג"מ או 63קג"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפאביה החדשה הנתונים של קגמ לשקל הם מהטובים בארץ. למעשה אני חושב שאין רכב שעומד איתה.

כי זו פאביה

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי חבר שמוכר עכשיו Mercedes E36 AMG שנת 96, מבקש (בתרגום לשקלים) 15k גמיש :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי חבר שמוכר עכשיו Mercedes E36 AMG שנת 96, מבקש (בתרגום לשקלים) 15k גמיש :wink:

בארץ?!?!??!!??!??!?

מספר.בפרטי.מייד.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ? Apple אתה אופטימי. אם היה דבר כזה כאן, זה היה עולה 100K++

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה שלי היתה לרכב משפחתי בעיקרון. לסילברדו יש מעל 100 קג"מ?

לדגם עם מנוע דיזל 6.6 - כן, יש לו 103 קג"מ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ? Apple אתה אופטימי. אם היה דבר כזה כאן, זה היה עולה 100K++

נכון,שכחתי שידידנו גר בסין.

במחיר של המפלצת שלו אפשר אולי לקנות מאזדליסינג...

הכי הרבה קגמ ח

לשקל תמצא באימפרזה טורבו,או לאון 1.8, תלוי עד כמה הן משופרות.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...