Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אם אין לך איזה רכב מאוד מיוחד עניין המחירון הוא בדיחה - איזה רכב נמכר במחירון? פוקוס ? מאזדה 3? אולי קורולה?

אני מעריך שלא ירחק היום שבראבויים יחליו ידיים במחיר גבוה מהמחירון כי יש ביקוש מה שלא ניתן להגיד על שאר המשפחתיות .

בעניין הסקירה אכן מפורטת אם כי צריכת הדלק אצלי לפחות פחות טובה. בידוד הרעשים יחסית לרכבים חדשים לגמרי לא מרשימה וגם המרווח ליושבים מאחור.

אבל את מי זה מעניין שיש אחלה מנוע ואחלה שילדה :)

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקירה יפה וממצא. בול התחושות שלי. חסרונות...הגה נוטה להתקלף. זהו. אני שנה עם הרכב עשיתי כבר 30 אלף עליו. ללא תקלה אחת. ואני משופר מהיום הראשון. כרגע עם תוכנה צנרת דאון פאיפ הנמכה. וחזק מגוליטה 170 סוסים.

שחרון

2014-03-27 01.21.05.jpg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
היום אם אין לך איזה רכב מאוד מיוחד עניין המחירון הוא בדיחה - איזה רכב נמכר במחירון? פוקוס ? מאזדה 3? אולי קורולה?

אני מעריך שלא ירחק היום שבראבויים יחליו ידיים במחיר גבוה מהמחירון כי יש ביקוש מה שלא ניתן להגיד על שאר המשפחתיות .

בעניין הסקירה אכן מפורטת אם כי צריכת הדלק אצלי לפחות פחות טובה. בידוד הרעשים יחסית לרכבים חדשים לגמרי לא מרשימה וגם המרווח ליושבים מאחור.

אבל את מי זה מעניין שיש אחלה מנוע ואחלה שילדה :)

תאמת (את האמת) רוב הזמן אני נוסע רגוע ומחשב את תנאי הדרך מרחוק (עוזב גז הרבה לפני הרמזור או פניה כדי לחסוך בבלימה)

פה ושם אני לוחץ בעליות ועקיפות או סתם בשביל הכיף, אני מאמין שאם לא הייתי 80 אחוז מהזמן בתוך העיר, והיחס היה 50:50 או 40:60 בן בן עירוני לעירוני, אז הצריכה יכולה להגיע בכיף ל1:15 בנסיעה רגועה.

ובעניין הבידוד רעשים, אני באתי מפיאט דובלו עם בידוד רעשים של נייר טוואלט ומנוע דיזל של משאית אז מבחינתי זה שידרוג מטורף, תאמת (את האמת) גם שנסעתי (כשנסעתי) ברכבים כמו המאזדה 3 והריו, עדיין בפיאט היה יותר נעים מבחינת רעש, כנראה בזכות הסלד הנמוך במהירות גבוהה.

פורסם
סקירה יפה וממצא. בול התחושות שלי. חסרונות...הגה נוטה להתקלף. זהו.

שחרון

שחר, נראה לי ששכחת להוסיף את החסרון העיקרי - הגיר המחריד. התיבה הרובוטית הזאת "טובה" כמו התיבה של הקורולה דאז, עם קופצנות מעיקה והעברות סופר איטיות (במצב הידני זה כבר עדיף, אבל זה רחוק מאוד מלהיות נעים כמו תיבה אוטומטית קונבנציונלית או רובוטית כפולת מצמדים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שחר, נראה לי ששכחת להוסיף את החסרון העיקרי - הגיר המחריד. התיבה הרובוטית הזאת "טובה" כמו התיבה של הקורולה דאז, עם קופצנות מעיקה והעברות סופר איטיות (במצב הידני זה כבר עדיף, אבל זה רחוק מאוד מלהיות נעים כמו תיבה אוטומטית קונבנציונלית או רובוטית כפולת מצמדים).

הגיר ממש לא מחריד וממש אין להשוותו לגיר הרובוטי של הקורולה. אומנם הוא לא הגיר המושלם, אבל הוא מהיר יותר מהרובוטי היפני, מטלטל פחות בשימוש נכון, ומנסיון בעולם ובארץ אמין יותר.

ולא אני לא משוחד, פשוט נסעתי על גירים רובוטים זבלים מסוגים שונים.

אין צורך בחתימה....

פורסם (נערך)

ממש לא גיר מחריד. לשימוש יומיומי "רגיל" הוא בסדר גמור. נהיגה ספורטיבית משתמשים במצב ידני וגם אז הוא טוב.

ממש לא מחריד. נכון זה לא ידני רגיל ולא DSG. אבל הכי טוב שאני מכיר במצמד אחד.

בוא נעשה לך סיבוב אולי לא בחנת טוב את הרכב...

RS עם כל הכבוד ניראה לי שאני נוהג קצת יותר ממך...גם ספורטיבי וגם יומיומי. ואם הוא היה מחריד הוא היה נפסל על הסף.

עשיתי נסיעת מבחן ברכב לפני הקניה.

שחרון

עריכה אחרונה על ידי shahar1

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם (נערך)
ממש לא גיר מחריד. לשימוש יומיומי "רגיל" הוא בסדר גמור. נהיגה ספורטיבית משתמשים במצב ידני וגם אז הוא טוב.

ממש לא מחריד. נכון זה לא ידני רגיל ולא DSG. אבל הכי טוב שאני מכיר במצמד אחד.

בוא נעשה לך סיבוב אולי לא בחנת טוב את הרכב...

RS עם כל הכבוד ניראה לי שאני נוהג קצת יותר ממך...גם ספורטיבי וגם יומיומי. ואם הוא היה מחריד הוא היה נפסל על הסף.

עשיתי נסיעת מבחן ברכב לפני הקניה.

שחרון

שחר היקר, אתה מכיר אותי - ולא מאתמול...

נהגתי לא מעט בבראבו, היא גם הייתה אחת האופציות להחלפת היטי בזמנו - ונפסלה רק בגלל התיבה (מכרו ידניות, אבל רק בשידוך מנוע הקטן, נדמה לי 1.4 אטמוספרי) - היא פשוט לא מספקת את הסחורה, בטח שלא בנהיגה ספורטיבית. אולי העובדה כי אתה "קצת" יותר חזק מהמקור - משנה את תפקוד התיבה. מכוון שלא נהגתי בבראבו שלך ספציפית - אין לי מושג.

גם ב-500 באבארת' (שבה יש וורסיה שונה / משודרגת לתיבה) זה לא עובד מספיק טוב. לזכותה יאמר שזה נשמע מדליק בכל העלאת / הורדת הילוך - כשיש צנרת מונזה מותקנת. מעבר לזה, תן לי את הידנית - בכל מצב (או PDK / DKG).

"הכי טוב שאתה מכיר במצמד אחד" - בוודאי. כל יצרן שפוי הפסיק לייצר את את התיבות הללו, הן אולי עוזרות בחסכון בדלק (מול אוטומטי קונבנציונלי), אבל התפקוד שלהן רחוק מלהיות נעים או יעיל. המקום היחיד בו תיבה רובוטית-מצמד אחד עובדת עוד בסדר זה ב-R8 (או באחות - למבו' גאייארדו), וגם אותה אודי החליפו ל-DSG.

ועל ההצהרות שלך לגבי נהיגה, אל תהיה כל כך בטוח. העובדה שהפסקתי לסוע איתכם - לא מעידה על דבר. צמוד למועדון העקרבים ולחבריי עם העקרבים / שאר ספורטיביות שהן - מידי שבוע לכבישים כאלו ואחרים (מעבר לעובדה שאנחנו עושים טיולים מוטוריים במיטב כבישי הנהיגה באירופה, כולל הרינג - לפחות פעם בשנה. ועם כלים "קצת" יותר מרשימים מאלו המלווים אותנו / אתכם ביום יום...). אז שחר היקר, פחות יהירות מצידך - תודה.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

בכלל לא בר השוואה, בוודאי שלא לקורולה שאת הטילטולים שהיא מייצרת, רואים גם מחוץ לרכב.

הגיר של פיאט לא חסר טילטולים, אבל הם בעיקר בהילוך ראשון בנסיעה איטית או בהורדות בחלק מההילוכים.

בכל השאר הוא ממש בסדר.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
בכלל לא בר השוואה, בוודאי שלא לקורולה שאת הטילטולים שהיא מייצרת, רואים גם מחוץ לרכב.

הגיר של פיאט לא חסר טילטולים, אבל הם בעיקר בהילוך ראשון בנסיעה איטית או בהורדות בחלק מההילוכים.

בכל השאר הוא ממש בסדר.

וקמה לה קבוצת המתחסדים...

מבחינתי - שתי התיבות מחורבנות. האחת יותר - השנייה פחות. גם במי / סיטיגו / UP זה עובד נורא - ורק בידני זה עוד סביל.

בכל הרכבים הללו עם התיבה החד מצמדית - רואים טלטול בהעברת הילוך. בקורולה זה אולי חמור יותר, בבראבו פחות. כך או כך זה קיים, ורק במצבים הידניים של התיבות הללו (כולל אותה ASG של VAG) - זה מתפקד בצורה סבילה / סבירה. לא מבריק, אבל הרבה יותר מעודן ונעים.

נסו לנהוג ביום יום על DSG / TCT / Whatever - רק כדי להבין את הפער שבין תיבה רובוטית סבירה (שלא נאמר - מחורבנת) לבין תיבה רובוטית טובה (אומנם גם ל-DSG / Powershift יש דילאיי קליל בראשון, לעיתים גם קופצנות קלה - תלוי במצב הקלאצ'ים / מכהטרוניק).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

• אחראי פורום
פורסם
וקמה לה קבוצת המתחסדים...

או! תראו מי מדבר. על ההתחסדויות שלך הפאביה עשתה פה סיבוב שאפילו ב-VAG העולמית עדיין בשוק.

אני אחרון המתחסדים, יודע בדיוק מה יש לי ביד ולא מהסס להדגיש חסרונות. שים לב, הם נכתבו בפוסט שציטטת.

אתה לעומת זאת, יורה ביקורות לא מדוייקות וכשקמים להגיב בעלי ניסיון גדול משלך, אתה מגיב כמו מי שנגמר לו מה להגיד.

תפאדל, תמשיך לבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כן - איתי, מתחסדים.

נהגתי לא מעט בבראבו (גם בפונטו / 500 / 500 אבארת' - עם תיבות זהות / דומות). לדעתי - זאת תיבה זוועתית.

וד"א, לא נגמרו דבריי - רק שאני דובר אל קירות. תהללו ותשבחו את הבראבו כאוות נפשכם (בהחלט יופי של אוטו - אחרי אלפי ק"מ עם כזאת מדוזלת באירופה), רק תהיו כנים מספיק כדי לציין את התיבה הזאת כחסרון, היא מעצבנת ולא נעימה. להכל מתרגלים - זה נכון (והתרגלתם ככל הנראה), אבל אין זה יהפוך אותה לטובה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אני חייב להוסיף שדי נמאס לי מהעליהום על התיבה הרובוטית של הקורולה - נכון היא רחוקה מלהיות מושלמת אבל היא לא הכי גרועה, כנראה שלא נסעתם עליה מאז 2010 כי יצאו כמה עדכונים מצוינים לגיר ואתם מוזמנים לסיבוב באוטו שיש לנו במשפחה כדי להיווכח .

את הגיר של הבראבו אני לא מכיר אבל הגיר של הטויוטה הרבה הרבה יותר טוב מהגיר של הc3 דיזל .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
אם כבוד חוכמתו היה קורא, הוא היה מגלה שבעת הזמן המדובר - לא נמכרה בראבו TJET ידנית, רק שאריות של 1.4 אטמוספרי. וכאן אתה שוב אתה מפגין את חוכמתך הכבירה, אלעד היקר.

אולי זה רק אני, אבל מהמלל הבא אני הבנתי משהו שונה לחלוטין:

(מכרו ידניות, אבל רק בשידוך מנוע הקטן, נדמה לי 1.4 אטמוספרי)

כפי שמוכיחה המציאות, פיאט בראבו ידנית נמכרה בישראל גם כאטמוספרית וגם כגודשת, וזאת בניגוד גמור למשפט המצוטט.

יש כאן מישהו שהבין אחרת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...