Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בראבו אטמוספרית היגיע ב2011 במבצע של 99,999 אם אני לא טועה.

ידניות T-JET נמכרו במספר מצומצם בגלל שיבואנית דחפה רובוטית. גם כשרציתי להזמין חדשה, דחפו לי רובוטית בכל הכוח.

אני נוהג בבראבו רובוטית משופרת. חיפשתי ידנית במשך חצי שנה עד התייאשתי.

וכן תיבה לא אוטומטית או כפולה מצמדים, אך גם לא קורולה\107\MI למינהם.

פורסם

על דבר אחד חבל לי, על השרשור. חבל שאת הויכוח הזה אתם מנהלים על גבי השרשור, כאשר ברור שזו אינה מטרתו של פות"ש.

חסר טעם לחלוטין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
וקמה לה קבוצת המתחסדים...

מבחינתי - שתי התיבות מחורבנות. האחת יותר - השנייה פחות. גם במי / סיטיגו / UP זה עובד נורא - ורק בידני זה עוד סביל.

בכל הרכבים הללו עם התיבה החד מצמדית - רואים טלטול בהעברת הילוך. בקורולה זה אולי חמור יותר, בבראבו פחות. כך או כך זה קיים, ורק במצבים הידניים של התיבות הללו (כולל אותה ASG של VAG) - זה מתפקד בצורה סבילה / סבירה. לא מבריק, אבל הרבה יותר מעודן ונעים.

נסו לנהוג ביום יום על DSG / TCT / Whatever - רק כדי להבין את הפער שבין תיבה רובוטית סבירה (שלא נאמר - מחורבנת) לבין תיבה רובוטית טובה (אומנם גם ל-DSG / Powershift יש דילאיי קליל בראשון, לעיתים גם קופצנות קלה - תלוי במצב הקלאצ'ים / מכהטרוניק).

1. קצת חם היום זה נכון.

2. התיבה הרובוטית של הבראבו טובה מהרובוטיות האחרות, גם עדיפה לטעמי על ה dsg שאמנם מחליפה הילוכים במהירות מעוררת התפעלות, אבל מגמגמת למדי בנסיעה איטית, מה שנחסך בתיבה הפיאטית.

3. הבראבו נמכרה כאן גם עם תיבה ידנית ומנוע טורבו. מכיר אחת כזו באופן אישי ולא זוכר, עת שנקנתה, שמישהו בסוכנות ניסה לדחוף את הרובוטית במקומה.

4. תיבה רובוטית עם קלאץ׳ אחד אינה ״זועתית״ כדבריך בכל המקרים, אפילו לא ברובם. יש לה אפילו יתרונות על זו כפולת הקלאצ׳ים, כמו משקל קל בהרבה והעדר מורכבות שבחלק מין המקרים, כפי שאנחנו יודעים היא מקור לצרות יקרות מאוד.

5. לבראבו יש חסרונות, זה נכון, כיסא נהג מחורבן למדי עם מושב קצר מדי וגב מעוצב ברשלנות לא מובנת, כמו גם חלון אחורי קטן מדי הם העיקריים לדעתי, אבל כחבילה היא מכונית מצוינת באמת, גם בגירסה הרובוטית.

פורסם

התיבה לא מצויינת אבל גם ממש לא "זוועתית"

היא לא תעביר הילוכים מהר כמו DSG או כפולת מצמדים אחרת אבל היא עושה עבודה טובה.

גם לא צריך להוריד את הרגל מהגז.

ואני ממ אוהב את ההתנהגות שלה במצב חסכוני, זה כאילו היא קוראת את המחשבות שלי רוב הזמן.

מה גם שתמיד אפשר (גם במצב אוטומט) לתת "קטנה" ולהעביר את ההילוך בעצמך והתיבה פשוט תמשיך רגיל אחר כך,

לא כמו המון תיבות אחרות שברגע שאתה מתערב הכי בקטנה בהילוכים היא פשוט עושה איתך "ברוגז" ופסיקה לעשות את העבודה שלה.

המעבר בין ECO ל"ספורט" או בין אוטומט לידני ממש מהיר ונוח.

זה לא רכב מושלם אבל לדעתי הוא הכי משתלם.

יש המון דברים קטנים שאין ברכבים אחרים, כמו למשל שאם המגבים מופעלים ומשלבים לרוורס המגב האחורי מופעל אוטומטית, נשמע ממש שולי אבל זה ממש נוח.

כמובן שיש חסרונות, כמו בידוד סביר.

ולדעתי חסר לה הילוך, או לפחות יכלו לעשות את ההילוך השישי קצת יותר ארוך, זה מרגיש שכמעט ואין הבדל ביחס ההעברה בין החמישי לשישי.

They are trying to ban me...

פורסם
1. קצת חם היום זה נכון.

2. התיבה הרובוטית של הבראבו טובה מהרובוטיות האחרות, גם עדיפה לטעמי על ה dsg שאמנם מחליפה הילוכים במהירות מעוררת התפעלות, אבל מגמגמת למדי בנסיעה איטית, מה שנחסך בתיבה הפיאטית.

3. הבראבו נמכרה כאן גם עם תיבה ידנית ומנוע טורבו. מכיר אחת כזו באופן אישי ולא זוכר, עת שנקנתה, שמישהו בסוכנות ניסה לדחוף את הרובוטית במקומה.

4. תיבה רובוטית עם קלאץ׳ אחד אינה ״זועתית״ כדבריך בכל המקרים, אפילו לא ברובם. יש לה אפילו יתרונות על זו כפולת הקלאצ׳ים, כמו משקל קל בהרבה והעדר מורכבות שבחלק מין המקרים, כפי שאנחנו יודעים היא מקור לצרות יקרות מאוד.

5. לבראבו יש חסרונות, זה נכון, כיסא נהג מחורבן למדי עם מושב קצר מדי וגב מעוצב ברשלנות לא מובנת, כמו גם חלון אחורי קטן מדי הם העיקריים לדעתי, אבל כחבילה היא מכונית מצוינת באמת, גם בגירסה הרובוטית.

תאמת הקטע של המושבים באמת קצת מבאס, לא הייתי מודע אליו עד שישבתי בבראבו 2010 ששם המושבים הרבה הרבה יותר טובים ונוחים, וגם נראים יותר יוקרתים.

בקיצור אם אתם קונים בראבו תכוונו ל2010 אם המושבים כל כך קריטיים, אני עדיין חושב שההילוכים בהגה שווים יותר :-D

• תוכן חדש...