Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 30 חודשים בליסינג מימוני/פרטי חברת אוויס

CHEVROLET
שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני לא אכנס לעניין הכדאיות הכלכלית האם כדאי לבחור בשיטה הזו או לא.

לנו זה הכי מתאים מבחינה כלכלית וכל אחד יעשה את השיקולים שלו. ( רכב עבור ההורים שלי).

אני רוצה לסכם את חוית השירות שלי מול אויס, ואני מדגיש את חויית השירות שלי באופן אישי.

לפני 30 חודשים החלטנו ללכת לכיוון המימון באחת מחברות הליסינג שקיימות בשוק, ההצעה הכי אטרקטיבית, פשוטה מבחינת האותיות הקטנות והלא חזירה הייתה של חברת אויס, שהיא גם החברה שדרכה בחאנו לבצע את המהלך בסופו של דבר.\

ההתנהלות שלנו הייתה מול רן, מנהל תחום ליסינג מימוני באויס. שירות יעיל ואדיב, ללא בילבולי מוח ובאמת הוא היה הראשון שמקום לבלבל לי את המח על החברות האחרות ולמה הם פחות טובות, דאג לספר לי על חברת אויס ועל השירות שלהם.

הרכב שנבחר היה מזדה 3 הצ'בק, 5 דלתות דגם ספורט. הפרטים הטכניים נסגרו, הוסבר לנו מה קורה בסוף התקופה, כולל האותיות הקטנות, בצורה פשוטה, כולל 3 האופציות, לשלם את היתרה, להחזיר את הרכב, או להתקדם לרכב הבא, בוצע התשלום והוזמן הרכב.

הרכב הגיע תוך 10 ימים, הוזמנו לאסוף אותו. בתהליך מסירת הרכב נתגלעו כמה סימנים קוסמטיים, שריטה על הדלת ושיפשוף בחלק התחתון של הטמבון והיה נראה כאילו הטמבון טיפה זז ממקומו, עין פחות מקצועית לא הייתה שמה לב, התרענו על התקלות, והתחלנו דין ודברים בנושא, לפי החוק עם הנזק לא עולה על 5 אחוז, החברה רשאית לתקן ולמסור את הרכב, שוחחתי עם רן על כך, ונסעתי הבית המשאיר את הרכב שם.

לאחר כשעה קיבלתי טלפון מרן שהתנצל מאוד על התקלה ובישר לי כדי שאצא שבע רצון הוזמן רכב חדש במקומו. מאוד הופתעתי ושמחנו על כך מאוד. כעבור כמה ימים אספנו את הרכב ויצאנו לדרכנו. תענוג אמיתי.

כעבור 30 חודשים, הגיע זמן ההחלפה, יצרנו קשר עם טובי, מנהל תיקי לקוחות, קבענו במרכז הלוגיסטי של אויס ברחובות לבדיקת שמאי ובדיקת מכון בדיקה, הרכב יצא בבדיקה 100 אחוז למעט צמיגים מעט יבשים ושיפשופי חניה בפגושים, שמאי בדק רת הרכב וקבע שצריך לתקן שני פגושים(שיפשוי חנייה) 500 ש"ח לטמבון, מחירון לוי יצחק פחות הורדות של ק"מ, ויצאנו עם הזיכוי לרכב הבא, התהליך היה מהיר ופשוט, ללא כל הפתעות כמו שנאמר בתחילת הדרך.

הזמנו רכב חדש, פורד פוקוס סטיישן, 1.6. הרכב הגיע בזמן שהובטח, החלפה בוצעה ביום המסירה, ללא בעיות בצורה חלקה, וזה הזמן להודות לשלומי, אחראי על מסירת הרכבים במרכז הלוגיסטי.

לסיכום, חויית השירות שלי מאויס הייתה טובה מאוד, בשבלינו השיטה של המימון מעולה ומתאימה, ידענו למה לצפות, ולא חוינו הפתעות.

אז שמגיע, מגיע!

צור הולנדר

עריכה אחרונה על ידי CHEVROLET

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יפה.

שירות בדיוק כמו שאמור להיות אבל כל כך נדיר בארצנו שאם הייתה לך פחות הודעות הייתי טוען שאתה פרסומת. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על השיתוף. נחמד לקרוא גם על דברים חיוביים לשם שינוי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני בעסקה דומה עם אוויס, ושותף לתחושה הטובה שהחברה נותנת ללקוח.

אמצעי יצירת הקשר איתם נוחים מאוד, ויש תחושה שיש עם מי לדבר כשצצה שאלה או בעיה.

הנעלם הגדול ביותר, וסימן השאלה הכי גדול שיש לי באופן אישי בעסקה הנ"ל הוא יום החזרת הרכב - שהרי אי אפשר לדעת מה יצוץ בבדיקה ועד כמה היא תהיה מחמירה.

שמח מאוד לשמוע שגם כאן היו הוגנים.

מקווה שתהנה מהרכב החדש,

אלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה. כמה עלה התענוג?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו התחלנו עסקה כזו לא מזמן. התחושות כרגע מעורבות: נציגה בשם הדס עזרה לנו מאוד, נציג בשם נתנאל קצת פחות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביקשת לא להיכנס לזה, אבל לא חבל על הכסף?

אם הייתה קונה רכב חדש ומוכר אותו אחרי 3 שנים, הייתה מפסיד הרבה פחות כסף.

עכשיו אתה זורק עשרות אלפי שקלים על כלום ונשאר בסוף בלי רכב על השם שלך, אני פשוט לא מצליח להבין מה משתלם בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביקשת לא להיכנס לזה, אבל לא חבל על הכסף?

אם הייתה קונה רכב חדש ומוכר אותו אחרי 3 שנים, הייתה מפסיד הרבה פחות כסף.

עכשיו אתה זורק עשרות אלפי שקלים על כלום ונשאר בסוף בלי רכב על השם שלך, אני פשוט לא מצליח להבין מה משתלם בזה.

אני לא יודע בדיוק כמה פותח השרשור שילם, אבל במצב שוק היד השנייה כיום, מבול המבצעים השונים וכו', לא ירחק היום שזו תהיה שיטת הרכישה העיקרית בישראל - תשלום על ירידת ערך (בכלל רוב הרוכשים כיום עושים זאת באמצעות מימון, עם הריבית האפסית זה השחקן השולט בשוק). במקרה היום נכנסתי לאתר החדש של קארספורום - motori. ראבק, קרוז חדשה 2014 (יד 1 מיליסינג) אתה קונה היום ב-92,000 שקל ומאזדה עושה מבצעי "חבר". הדור החדש של המנהלים ביבואני הרכב רואה רק את השורה התחתונה בסוף השנה. לא נאמנות לקוחות, לא בניית מותג, כלום. אין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

car141, אתה טועה.

תראה את העסקה שלי, למשל (לפחות אחת מהן): 7.5K מקדמה + 1.5K לחודש, ל- 30 חודשים. הכל כולל מעמ כמובן. לטויוטה חדשה עם אבזור, שהיתה עולה לי על הכביש קרוב ל- 140. ואגב, בכלל לא היה במלאי לפרטיים... הנחות? קורולה חדשה? לא ממש. סה"כ עלות שלי ל- 30 חודשים: 52.5K. האם אתה באמת חושב שאוכל בעוד שנתיים וחצי למכור את הרכב הזה, מפרטי, ביותר מ- 90K? כי מחירון של טויוטה קורולה בת 3, לפני שקלול ,הוא 80... תוסיף עוד 6 חודשים נניח, אם תצליח בכלל למצוא מי שמוכן, ועדיין לא תגיע ל- 90 בסוף. כמובן שכל זה מתאפשר כי אוויס כנראה קונים את הטויוטה ב- 100, אבל זו כבר בעיה קשה של השוק הישראלי שלנו וההגנות המטופשות שהוא נותן לבעלי הכח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. רק מימון ואפשרות להחזר הרכב או רכישתו בהנחת 12%.

[היתה גם חבילה שכללה ביטוח וטיפולים, אבל ויתרנו עליה]

עריכה אחרונה על ידי bar72

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

car141, אתה טועה.

תראה את העסקה שלי, למשל (לפחות אחת מהן): 7.5K מקדמה + 1.5K לחודש, ל- 30 חודשים. הכל כולל מעמ כמובן. לטויוטה חדשה עם אבזור, שהיתה עולה לי על הכביש קרוב ל- 140. ואגב, בכלל לא היה במלאי לפרטיים... הנחות? קורולה חדשה? לא ממש. סה"כ עלות שלי ל- 30 חודשים: 52.5K. האם אתה באמת חושב שאוכל בעוד שנתיים וחצי למכור את הרכב הזה, מפרטי, ביותר מ- 90K? כי מחירון של טויוטה קורולה בת 3, לפני שקלול ,הוא 80... תוסיף עוד 6 חודשים נניח, אם תצליח בכלל למצוא מי שמוכן, ועדיין לא תגיע ל- 90 בסוף. כמובן שכל זה מתאפשר כי אוויס כנראה קונים את הטויוטה ב- 100, אבל זו כבר בעיה קשה של השוק הישראלי שלנו וההגנות המטופשות שהוא נותן לבעלי הכח.

אין מצב שאתה לא מפסיד כסף, ה52.5 אלף שאתה משלם נשמעים לי זולים, אין לך שום הנחות?

וטויוטה קורולה לא מגיעה ל140 אלף, ומעבר לזה אני מדבר בתור בנאדם שבא מהרחוב ורוצה לעשות את זה, וזה מה שאני רואה:

טויוטה קורולה שנת 2011 אוטומטית GLI נמכרה בזמנו ב130000, היום המחירון 97 אלף שזה אומר שהפסדת על ירידת ערך של 3 שנים 33 אלף ש"ח,אבל עדין יש לך רכב על השם שלך.

בליסינג שילמת 52.5 אלף ונשארת בלי רכב על השם שלך, אז ההפסד שלך פה הוא כמעט 20 אלף ש"ח.

לא משנה איך מסתכלים על זה, זה פשוט לא משתלם משום בחינה.

רצינו לעשות את הליסנג הזה בזמנו, אבל איך שלא הסתכלנו על זה ואיך שלא חישבנו בסופו של דבר אנחנו מפסידים כסף ונשארים בלי רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מחירון,אבל ברור הרי אף אחד לא ישלם 100 כמעט על משפחתי בת 3,תבדוק בכמה נמכרות היום קורולות בנות 3 שנים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...