Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
ינסו למכור אותה ב210K. ימכרו בדיוק מה שמכרו באוקטביה RS הקודמת (וחבל, כזה רכב נהדר). הפוקוס ST סטיישן (דרך איילון, שבטוח לא מקבלים עסקאות טובות יותר מצ'מפיון) מתומחרת ב199K. ריאלית הסקודה הזו תתן עסקה מעולה ויחודית ב185K +-. אין לה מתחרות שם והיא תמכור, במיוחד כיום כשרבים החזירו את מכוניות הליסינג שלהם ופתוחים לדברים קצת שונים. על הדרך המותג של סקודה יקבל חיזוק נהדר. ואני מקווה שלא יוותרו על הסטיישן. כי אתם יודעים, כשמכוניות ספורטיביות עממיות יתומחרו בצורה יותר עממית ופחות ספורטיבית, פתאום יקנו אותן אנשים אמיתיים עם צרכים נורמליים, ולא רק גרושים במשבר גיל 50 או פלייבויז במשבר (רוב אלו שאני רואה בGT86\BRZ, נגיד).

אבל זה לא יקרה, כי יש להם את סיאט בשביל רמות המחירים האלו והמיתוג הספורטיבי. את סקודה הם משאירים למוניות, ציי רכב וקצת סופרבים.

אז אני אומר 210K, כמכונית נישה לקשט את האולם. ימכרו כמה כאלו למקורבים בשנה הראשונה, יקחו אחת למכונית מבחן בשביל לעשות דאווין על הציבור, ומהשנה השניה היא תהיה הזמנה מיוחדת בלבד, אחרי שנתיים כבר אף אחד לא יטרח לחזור אליך בטלפון גם אם אתה ממש מעוניין.

האמת? לפי מבחן העבר - מאוד צודק.

בהכל. למעט שגברים במשבר לא קונים סקודה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת? לפי מבחן העבר - מאוד צודק.

בהכל. למעט שגברים במשבר לא קונים סקודה...

שים לב שהוא מדבר על מכוניות ספורטיביות עממיות בכלל ולא על סקודה בפרט.

אני לא חושב שהRS תעלה פחות מ-200 אש"ח ולא מאמין שהרכב הזה יהיה יותר מרכב נישה.

פורסם
איך אתה מסביר את הפער בתמחור הדיזלים של VAG לעומת אלו של רנו למשל?בעיני זאת הוכחה לכך שהמניע לתמחור ההזוי בצ'מפיון לא קשור למיסוי הגבוה על מנועי דיזל

סקודה סופרב 2 ליטר דיזל עולה 207,000 שקלים והרכב לא נמכר למוניות.

אגב, הסופרב מצויידת המנוע עם 170 כ"ס, בעוד לאוקטביה TDI אלגנס יש 150 כ"ס.

קיה ריו דיזל (שגם אפשר לראות מלא מוניות כאלה) עולה 127,000 שקלים, יותר יקר אפילו מפלואנס דיזל ידנית ו-C3 פיקאסו דיזל ידנית.

שימו לב שכל רכבי הדיזל שנמכרים בכמויות גבוהות למוניות, המחיר שלהם לפרטי הוא מאוד גבוה.

סקודה מתמחרים את המוניות שלהם גם נורא יקר, מונית ראפיד עולה החל מ-90,000 שקלים, מחיר יותר גבוה מסיטרואן סי אליזה למונית ואפילו יותר מאופל אסטרה למונית.

מסתבר שיש לך תדמית טובה במוניות, אתה יכול למכור במחיר גבוה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תגיע עם xds , ריפודי עור, ג׳אנט 19 ובי קסנון.

נו אז מזל טוב. יש להם כמעט רוכש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תגיע עם xds , ריפודי עור, ג׳אנט 19 ובי קסנון.

ברור שעם XDS, אבל יהיה שם דפרנציאל מכני כמו בקופרה?

בר אתה מדבר עלי? גם ב-150 אני לא לוקח אוטו שנראה כמו ניידת משטרה/מונית/משמר אזרחי.

אם שקודה לא ימכרו לכל אלו לך תדע, למרות שאני מעדיף את העיצוב של הלאון קופרה בהרבה 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צביקה, גם בחו"ל היא לא מגיעה עם דפרנציאל מוגבל החלקה מכני? אין אפשרות כזאת כמו ב-GTI?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לדעתי אכן אין אופציה כזאת מהיצרן. עברתי על הקטלוג של סקודה אוקטביה באנגלית ומצאתי אזכור למילים differential lock רק תחת דגמי הדיזל 4X4:

https://tools.skoda.co.uk/content/brochure/brochure_newoctavia.pdf

תסתכל בעמוד 21 למטה ובעמוד 28 למעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא לקוח פוטנציאלי, אבל לפחות יביאו לארץ גם גרסה ידנית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני היחיד פה שמבחינתו אין הבדל אם זה 190K ש"ח או 210K ש"ח?

זה כל כך נכון, ה-20 אלף שקל האלו הם לא מה שיהפכו אותה לאטרקטיבית יותר או פחות. זה רכב שבעיקר רוכשים אותו בגלל מה שהוא ולא בגלל שהוא זול או יקר מרכב מתחרה ב-10,000 שקל או משהו כזה.

פורסם
זה כל כך נכון, ה-20 אלף שקל האלו הם לא מה שיהפכו אותה לאטרקטיבית יותר או פחות. זה רכב שבעיקר רוכשים אותו בגלל מה שהוא ולא בגלל שהוא זול או יקר מרכב מתחרה ב-10,000 שקל או משהו כזה.

אתה יכול להגיד את זה על כל רכב. בכל מקרה, זה עניין של תמורה. אין באמת הבדל פרקטי בין לשלם 190K ו210K על רכב, אבל ההרגשה מאוד שונה בין להרגיש ששילמת 190K על רכב של 190K ובין זה ששילמת 210K על רכב של 190K. פעם פעם אנשים לא ידעו לעשות את ההבדלה ומיצוב הרכב היה נקבע לפי מחיר היבואן, היום אנחנו יודעים בדיוק מה קורה מסביבנו (מחירים מחו"ל, מחירוני מכס, יבוא אישי וכן הלאה) ויכולים לעשות את החשבון במדוייק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טוב האמת שהצבעתי 220K-230K כי זה לדעתי המחיר שידרוש היבואן.

אבל אז הבנתי את השאלה שנשאלה ולדעתי הרכב הזה לא צריך לעלות יותר מ- 180K ש''ח.

שלומי.

פורסם

המנכל ג'קי התחדש בסקודה rs כחולה.

אני מעוניין ברכב ידני בלבד. אני לא יודע אם ידני יגיע לארץ.

המחיר של הידני צריך להיות 175 א' ש"ח על הכביש ומאובזר באופן מלא כמו בחו"ל.

• תוכן חדש...