Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר הכנסת ג'ולייטה לעניין, הרי שמחירה זהה לזה של המאליבו. מוזר שקונים ג'וליטות. לא? :wink:

דוגמא טובה, ואין לי שום ספק שהאוקטביה עדיפה כמכונית ספורטיבית וכמכונית בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הצבעתי בפחות מ-180 אלף ש''ח . אם הייתה בחירה של 150 אלף הייתי מצביעה ב-150 אלף .

צריך להצביע במחיר שאנו הצרכנים היינו רוצים לראות , ולא במחיר שהרגילו אותנו היבואנים .

בטח , אם כולם יצביעו ב-200 אלף בגלל שזה מחיר ריאליסטי יותר , בגלל שמחירים כאלו מנחיתים עלינו היבואנים , אז כך זה גם ישאר ורק יהיה יותר גרוע (יותר גבוה) .

אל תלכו אחרי הריאליסטיקה שהיבואנים מכתיבים לנו , תצביעו במחירים שבאמת , אנחנו , הצרכנים , היינו רוצים לקבל , ואז אולי היבואנים יתעוררו ויראו שהצרכנים לא מוכנים למחירים כאלו אלא רוצים מחירים יותר ''הוגנים'' , ולכו תידעו , אולי זה קצת ישפיע עלהים לטובה עבורינו , פשוט צריך קצת תקווה .

תעשו טובה לעצמיכם ותהיו קצת ריאליים.

המחיר הממוצע של האוקטביה RS בבריטניה הוא 145,000 ש"ח (בארץ, המיסוי יותר גבוה מבריטניה).

האוקטביה 1.8TSI עולה 154,000 ש"ח, אז למה מישהו באמת חושב שיתמחרו את ה-RS בפחות מ-150.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
תעשו טובה לעצמיכם ותהיו קצת ריאליים.

המחיר הממוצע של האוקטביה RS בבריטניה הוא 145,000 ש"ח (בארץ, המיסוי יותר גבוה מבריטניה).

האוקטביה 1.8TSI עולה 154,000 ש"ח, אז למה מישהו באמת חושב שיתמחרו את ה-RS בפחות מ-150.

המחיר בישראל הוא 155 אלף ש״ח לגירסת האלגנס, שהיא הגירסה היחידה עם מנוע ה- 1.8 ליטר.

כמה עולה גירסת ה- 1.8 בבריטניה? זה יכול לתת אינדיקציה על פערי המחיר שיהיו בישראל לעומת ה- rs.

דרך אגב באתר סקודה ישראל כבר מפורסמת הודעה להשקת גירסת ה- rs, בתאריך 04/04/2014:

http://www.skoda.co.il/skoda_octavia_rs_new2014/

אני נרשמתי בשביל לקבל פרטים, לא יודע אם אגיע או אם רכישת הרכב עומדת על הפרק, בוודאות לא אגיע אם גירסת הסטיישן לא תימכר.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

השאלה "כמה צריכה לעלות" ולא "כמה תעלה לדעתכם",

ולכן אם לדעתי זה 149K ש"ח אין זה אומר שאני מסכים עם התמחור של שאר הדגמים.

מבחינתי 120K זה מחיר מציאותי לאוקטביה רגילה, 135K עם חמוצים ו-149K לדגם שפורט.

כל מחיר גבוהה יותר הוא Overpriced מבחינתי (לא רק צ'מפיון) גם אם זה לא תלוי ביבואן אלא במסים.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אם כבר הכנסת ג'ולייטה לעניין, הרי שמחירה זהה לזה של המאליבו. מוזר שקונים ג'וליטות. לא? :wink:

נקודה מאוד רלבנטית. אחרי שהגענו למסקנה, שלי בכלל מספיקה גולף 160, ושאני לא צריך תא מטען שיכול להכיל גופות, הרי שהג'ולייטה היא ה"גולף 160" הכי שיש היום, בתוספת מראה הורס ושיק עיצובי גם בפנים. מאז הרובר 25 לא התבוננתי לאחור על הרכב כל פעם שיצאתי ממנו (ולא רק על הג'נטים נניח).[גילוי נאות: מושב אחורי פחות מרווח מגולף]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
המחיר בישראל הוא 155 אלף ש״ח לגירסת האלגנס, שהיא הגירסה היחידה עם מנוע ה- 1.8 ליטר.

כמה עולה גירסת ה- 1.8 בבריטניה? זה יכול לתת אינדיקציה על פערי המחיר שיהיו בישראל לעומת ה- rs.

.

אלגנס 1.4 140 DSG מתחילה ב 21,800 פאונד. RS DSG מתחילה ב 24,700 פאונד.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שאלה טובה, ששיטוט קטן היה פותר לך: אין כזו גרסא באנגליה! מפתיע משהו. מעניין אם ימשיכו להביא לישראל...

אבל, השוואת גרסת ה- 140 למחיר ה- VRS, מעלה שפה היא צריכה לעלות.... אתם יושבים? ?????? 160K...

עכשיו שכל אחד יחשב בכמה צ'מפיון מנקנקת אותו בשביל בלמים אדומים ש 0.1% (אבל מאוד מבינים) מהאוכלוסיה יעשו לו פשששששש ברמזור, כי מכתבות זרות עולה שהיא פחות טובה מהאופציות האחרות... תתחדשו!

פורסם

אגב, באתר הגרמני כן יש 1.8T, ותשמחו לדעת שלפי המחירים שם, VRS בארץ צריכה לעלות 170K על הכביש. אבל הי, מה יישאר לצדקה? ;-)

פורסם (נערך)
אלגנס 1.4 140 DSG מתחילה ב 21,800 פאונד. RS DSG מתחילה ב 24,700 פאונד.

שי ואייל תודה,

כלומר תוספת המחיר של גירסת ה- rs לעומת גירסת ה- 1.4 הוא של 13.3 אחוז.

בישראל גירסת ה- 1.4 אמבישיין עולה 140 אלף ש״ח, אם נוסיף 13.3 אחוז נגיע למחיר של 158,600 ש״ח בלבד! בוא נניח שהפער צריך להיות גדול יותר לאור שיעור המסים הגבוה יותר בישראל, נניח בעוד כ- 50 אחוז, אז במקום 18 אלף ש״ח הפרש, הפער יהיה כ- 27 אלף ש״ח, דהיינו 167 אלף ש״ח בלבד. זהו פער סביר ומחיר סביר.

אגב אייל כמה עולה גירסת ה- 1.8 בגרמניה בתרגום לשקלים?

פורסם (נערך)
אכן דיסקרטי ממש כמו אוקטביה דיזל שמגיעה בגט טקסי.

ראשית, עוד לא ראיתי מונית אוקטביה חדשה, ואני נוסע די הרבה במוניות. אבל אני מניח שיש. מה שכן, אני רואה הרבה שחורות בליסינג, עם נהגים שחושבים שיש להם ATS, כי ליד ה- 1.2 שמו להם T :-)

שנית, הבאת תמונה יפה מהעיתון. המציאות קצת שונה, בוודאי בישראל. אז צירפתי לך שתי תמונות מאתר סקודה באנגליה, כדי שתעזור לי למצוא את ההבדלים, בציור השבועי לילד. בחיאת רועי, מה נהיה?

imageresizer.ashx?appId=k2web&url=aHR0cDovL2ltZ3Byb3h5LWNkbi5za29kYS1hdXRvLmNvbS9rMm1lbnUvYjIwZGZlNjctZjE5MS00MmM1LWI1YWUtYzJiNGI2NjJmNDJiLnBuZw==&sign=2DBFF761C2E976D51AE558BF9298FC25B508028361049C4C6D4C6D413C37F6E3&w=196&h=98

imageresizer.ashx?appId=k2web&url=aHR0cDovL2ltZ3Byb3h5LWNkbi5za29kYS1hdXRvLmNvbS9rMm1lbnUvZTM5NjE1OGEtODlkZi00NTNkLWFiNTAtOWY3OTg2NDBmMWViLnBuZw==&sign=F8E7B103298FC5C554CE7C9894A1527033C94960E62BA8B6735DC28FB249043B&w=196&h=98

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

רק כדי "לדייק" בהשוואות כדי לשים לב שבחו"ל המחירים הם לרמות אבזור בסיסיות שעליהן ניתן להוסיף מספר רב של תוספות.

לצורך העניין, ה RS שתיובא תכלול לא מעט תוספות שלא נכללות בהשוואה.

פורסם

גם לדגמים האחרים אפשר להוסיף תוספות, ושים לב שה- VRS במקור באה די מאובזרת כסטנדרט. אלא אם אתה חושב שתקבל פה ניווט בילט-אין ;-) [מה שכולנו יודעים שיעלה עוד איזה 5-10K]

ואגב - אני מוכן לקחת למשל גג שמש כתוספת. אז 180 הוא המחיר הנכון.

פורסם (נערך)

מישהו מהמנהלים כתב בהתחלה שלצורך העניין כדאי שנניח שהיא מגיעה עם עור, סאנרוף, בי קסנון, "18... חלקן תוספות יקרות גם בניכר.

אגב, כאן כנראה התקלה של היבואן - שיחסוך מאיתנו את ה +20K האלו...

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם (נערך)

דרך אגב טעיתי בחישוב שלי, שי ציין את מחיר גירסת האלגנס של האוקטביה 1.4 שעולה בישראל 155 אלף ש״ח ולא 150 המחיר של גירסת האמבישין. אם נוסיף 13.3 אחוז נגיע למחיר של 175,600 ש״ח לגירסת ה- rs. דהיינו פער של 20 אלף ש״ח.

בישראל שיעור המיסוי גבוה יותר, אינני יודע בכמה ואולם לפי הפרשי המחיר של גירסת ה- 1.4 שאביא בהמשך, אני חושב שההפרש הוא של 23 אחוז. דהיינו ההפרש הנ״ל צריך לגדול ב- 23 אחוז בישראל ויגיע לסך של 24,600 ש״ח. דהיינו גירסת ה- rs יכולה להימכר בישראל במחיר של 180 אלף ש״ח, בדיוק כמו המחיר שצייינתי מקודם שצריך להיות, למרבה ההפתעה או שבעצם למעשה זאת לא הפתעה אלא חישוב הגיוני.

בסופו של דבר קצת אכזבה, לא באופן כללי, אלא לעומת החישוב הקודם שלי, כבר חשבתי שהמחיר יכול להיות תיאורטית נמוך יותר :-)

לגבי הבדלי המיסוי הנ״ל, ניתן לחשב אותם לפי הבדלי המחיר בין גירסת ה- 1.4 שציין שי באנגליה לבין המחיר בישראל.

שער הליש״ט הוא 5.7933 ליש״ט לש״ח.

כלומר המחיר של גירסת ה- 1.4 באנגליה של 21,800 ליש״ט שווה בשקלים לסך של 126,000 ש״ח.

דהיינו המחיר בישראל של הגירסה הנ״ל של 155 אלף ש״ח, גבוה ב- 23 אחוז מזה של אנגליה. את הפער הזה נראה שיש לזקוף לטובת הפרשי המיסוי בין ישראל לאנגליה.

אוף טעיתי הפעם במחיר גירסת ה- 1.4 אלגנס, היא עולה בישראל רק 145 אלף ש״ח. תוסיפו 13.3 אחוז= 164 אלף ש״ח. דהיינו כ- 19 אלף ש״ח הבדל. פלוס 23 אחוז= 23 אלף ש״ח. דהיינו ה- rs צריכה לעלות בישראל 168 אלף ש״ח.

פורסם
מישהו מהמנהלים כתב בהתחלה שלצורך העניין כדאי שנניח שהיא מגיעה עם עור, סאנרוף, בי קסנון, "18... חלקן תוספות יקרות גם בניכר.

אגב, כאן כנראה התקלה של היבואן - שיחסוך מאיתנו את ה +20K האלו...

אבל זה מה שפולקסווגן ניסו לעשות עם ה-GTI ואז אמרתם בדיוק ההפך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...