Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם

"המחירים לאוקטביה RS בישראל יחלו ב-215 אלף שקלים. הטבה מיוחדת בהיקף של כ-7,000 שקלים תינתן בהשקת המכונית ב-4 באפריל. ג'קי אביב, מנהל חטיבת סקודה בישראל: "האוקטביהRS מציעה ביצועים מהטובים והחדים בקטגוריה, זאת לצד מרחב גדול בהרבה משל מתחרותיה, שימושיות רבה בהרבה, משקל נמוך יותר, ושפע של מערכות אבזור, פינוק ובטיחות. כשמוסיפים לחבילה זו גם תג מחיר, סופר תחרותי, האוקטביהRS הופכת לאחת מהרכבים האטרקטיביים בסגמנט. אין זה פלא שיש לרכב כבר כיום רשימות המתנה. עקב ביקוש זה קיבלנו מלאי מצומצם, אך יחד עם זאת אנו מאמינים כי זה יעד ריאלי להגיע ל- 100 מכוניות בשנה מלאה".

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנו לי בבקשה שקית מהחומר של ג'קי אבי...100 יחידות בשנה מלאה יימכרו במחיר הנ"ל רק אם השנה תמנה 30 חודשים לכל הפחות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ינסו למכור אותה ב210K. ימכרו בדיוק מה שמכרו באוקטביה RS הקודמת (וחבל, כזה רכב נהדר). הפוקוס ST סטיישן (דרך איילון, שבטוח לא מקבלים עסקאות טובות יותר מצ'מפיון) מתומחרת ב199K. ריאלית הסקודה הזו תתן עסקה מעולה ויחודית ב185K +-. אין לה מתחרות שם והיא תמכור, במיוחד כיום כשרבים החזירו את מכוניות הליסינג שלהם ופתוחים לדברים קצת שונים. על הדרך המותג של סקודה יקבל חיזוק נהדר. ואני מקווה שלא יוותרו על הסטיישן. כי אתם יודעים, כשמכוניות ספורטיביות עממיות יתומחרו בצורה יותר עממית ופחות ספורטיבית, פתאום יקנו אותן אנשים אמיתיים עם צרכים נורמליים, ולא רק גרושים במשבר גיל 50 או פלייבויז במשבר (רוב אלו שאני רואה בGT86\BRZ, נגיד).

אבל זה לא יקרה, כי יש להם את סיאט בשביל רמות המחירים האלו והמיתוג הספורטיבי. את סקודה הם משאירים למוניות, ציי רכב וקצת סופרבים.

אז אני אומר 210K, כמכונית נישה לקשט את האולם. ימכרו כמה כאלו למקורבים בשנה הראשונה, יקחו אחת למכונית מבחן בשביל לעשות דאווין על הציבור, ומהשנה השניה היא תהיה הזמנה מיוחדת בלבד, אחרי שנתיים כבר אף אחד לא יטרח לחזור אליך בטלפון גם אם אתה ממש מעוניין.

כמו שאמרתי. (בנתיים, צדקתי עם התחזיות שלי לפוקוס RS, למגאן RS, ולGT86\BRZ. אני צודק גם הפעם)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
"המחירים לאוקטביה RS בישראל יחלו ב-215 אלף שקלים.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

יש מצב שיש שם שגיאת כתיב והוא התכוון ל-10 יחידות בשנה!?

בטוח יהיו הנחות, אם לא הם ימכרו אותן אחרי שנה כיד 2 מהיבואן ויסגרו את הבאסטה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

"אין זה פלא שיש לרכב כבר כיום רשימות המתנה. עקב ביקוש זה קיבלנו מלאי מצומצם"

מגלל הנתון הזה הוא כנראה לא יעבור את המאה יחידות בשנה :oops:

פורסם

כן, רק בגלל המלאי הוא לא יעבור 100 יח' בשנה :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איך ג'קי ימכור 100 אוקטביות RS בשנה כשגולף GTI הוא לא מוכר במספר הזה מדי שנה (אולי קרוב, אבל לא חושב שעוברים את ה100)? מהRS הקודמת הם מכרו אולי 20. אולי. לאורך כמה שנים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אסופה של גנבים, כבר אמרתי בעבר. הראינו שביחס לכל מדינה אחרת, הרכב היה צריך לעלות פה 170. נתנו להם "ספייר". וקיבלנו משהו שהוא לא גשם. שיהיה להם בהצלחה. הוא רק שכח לכתוב שרשימת הממתינים עוד לא שמעו על המחיר. 100 יחידות? למקורבים שישלמו 180 ואולי לחברות הליסינג. המעלית הפרטית העבירה אותם על דעתם. ואולי אני טועה, אולי הם ימכרו 100 יחידות במחיר מלא. שיבושם להם. חבל ששר הכלכלה לא חובב רכבים ומתערב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רכב מצויין,מחיר הזוי,יבואן שעלה לו השתן חזק,שימשיך למכור אוקטביה1.2 לליסינג.

איתה הוא צריך גם למכור הרבה שמן וחוטי הצתה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

מה שהיה הוא שיהיה, כתבתי שהיא תימכר בסביבות 200 אלף ש״ח, אחרי הנחה של 7,000 ש״ח, המחיר עומד על סך של 208 אלף ש״ח, זה נחשב בסביבות 200 אלף ש״ח לא? :-)

מה שמוזר שבאתר וואלה רשום שהתאוצה בגירסת ה- dsg היא 7.2 שניות ולא 6.8 שניות כמו שרשום באתרים בחו״ל. אולי המידע בחו״ל הוא בתאוצה ל- 60 מייל, דהיינו 97 קמ״ש.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2727890

אם אכן זה נתון התאוצה, הרי שפער התאוצה לעומת גירסת ה- 1.8, המאיצה ב- 7.4 שניות, למעשה זניח עד לא קיים, בעוד פער מחיר של 60 אלף ש״ח קיים גם קיים.

טוב לפחות ההרהורים לגבי גירסה זו הסבו לי הנאה :-) (למרות שבכל מקרה נראה שלא מביאים את גירסת הסטיישן הרלבנטית בשבילי).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

עזוב, לך תקנה A3 1.8T בפחות כסף - ועוד על המחירון יש הנחה כנהוג באודי.

פורסם (נערך)

לפני שדנים אם המחיר מוצדק או לא - פרסמו מפרט? כלומר, מה מקבלים תמורת הסכום הזה? GTI ערומה עולה 230K~, ויחד עם תוספות מגיעה בלי מאמץ מיוחד ל250-260K.

ולכתבה: מישהו מוכן להסביר לי את המשפט הזה?

אין זה פלא שיש לרכב כבר כיום רשימות המתנה. עקב ביקוש זה קיבלנו מלאי מצומצם, אך יחד עם זאת אנו מאמינים כי זה יעד ריאלי להגיע ל- 100 מכוניות בשנה מלאה

יש רשימת המתנה, יש ביקוש לא קטן, אז עקב זאת ​יש מלאי מצומצם? :| באיזה יקום המשפט הזה הגיוני

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...