Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי נמאס לשמוע על מס הסבלנות שנהיה סטנדרט במדינה?

לרצות רכב חדש מהחברה זה לגיטימי, אך אם אתה רוצה אותו עכשיו ומיד, ברגע שהוא יוצא או כמה חודשים אחרי ההשקה, תצטרך לשלם עוד מחיר לא הגיוני כי היבואן החליט שהוא יכול להגדיל את הרווח שלו על חשבון מי שלא רוצה או יכול לחכות לירידת המחיר האסטרונומית שתמיד מגיעה לאחר תקופת זמן.

הרי אחרי תקופת זמן היבואן ימצא באורח פלא שהוא יכול להוריד את המחיר על חשבון הרווח האסטרונומי שהוא מרוויח על הרכב.

כל זה כמובן אם אתה לא מקורב, במידה ויש לך קשרים לא תצטרך לחכות והרכב ימכר לך במחיר המתוכנן שלו.

אני מבין שיש היצע מול ביקוש, אני מבין שהכל חישוב קר ומנוכר של רווחים, אבל עדיין, זה לא מרתיח אתכם לדעת שהיבואנים בארץ תחילה מנפחים את המחירים באופן מלאכותי כדי לגרוף עוד רווח ממי שלא יכול או רוצה לחכות.שזה פשוט גורם לרכבים היותר מיוחדים כמו זה לדוגמא, שמי שמעוניין בו הוא בעיקר מבין עניין וחובב הגה כמו הרבה אנשים בפורום (מי שמחפש פוזה לא יקנה את הסקודה, גם בגרסת הRS), להיות לא נגישים לקהל היעד שלהם בכוונת תחילה.

במדינה מתוקנת היו עושים חרם על רכבים חדשים במחיר מנופח עד שהיבואנים היו מבינים שהם צריכים להתחיל לשווק את הדגמים ברגע שהם עולים לארץ במחיר שלא כולל עמלת "דפוקת'י" שהולכת לכיס היבואן, רק כי הוא יודע שיש קומץ אנשים שיקנו את הרכבים במחיר מופרז.

קצת קשה לי להסביר את הפוסט הזה בלי להשמע בוכה על מחירי כל המכוניות בארץ, אני מקווה שהצלחתי להבהיר את כוונתי בצורה טובה.

כמו שנאמר פה למעלה: מה הטעם בלהביא את הדגם לארץ ולמכור 8 בלחץ?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב נראה ממש סתם, למעט הג׳נטים שלטעמי דווקא יפים. אבל בחתך הזה, אני מצפה לשמוע ממי שנסע, אם הגב לא נשבר. הGti קשיחה ולעתים שוברת שיניים ביחס לרכבים אחרים, מעניין איך זאת.

טוב אני פשוט לא אוהב אביזרים בולטים בצורה כזו, לכן תגובתי הקיצונית נגד הג׳אנטים. כמו שאמרתי כבר, אני אוהב רעיון של עיצוב רגוע וסולידי, אבל באוקטביה (הרגילה) החדשה הוא לא מיושם היטב, פשוט חוסר עיצוב מוחלט. מרכבים עכשויים דווקא מאזדה, במיוחד 6 ו-3 בגרסת 5 דלתות מצטיינות בסוג עיצוב כזה. פוקוס דור 2 הייתה דוגמה מצויינת איך עושים את זה כמו שצריך בצורה מרובעת יותר. אולי אין לי מושג על מה אני מדבר, אבל זו דעתי.

פורסם

נראית מצויין על החישוקי 19' האופציונליים (בחו"ל).

חבל שמר ג'קי אביב חיי בנדמה לי, בעולם מרוחק משלנו (וזה לא חדש...) - אף אחד לא יקנה אותן במחיר הזה, הוא לא שפוי בעליל (למרות שמדובר בחבילת האיבזור הגבוה).

אז תודה, אבל לא תודה. אחסוך 20-25K ואגש לקנות ST-3 מאיילון ("דלק" הפסיקו לייבא אותן). פחות כסף - יותר הנאה ותמורה. וכמובן - תיבה ידנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ולכתבה: מישהו מוכן להסביר לי את המשפט הזה?

יש רשימת המתנה, יש ביקוש לא קטן, אז עקב זאת ​יש מלאי מצומצם? :| באיזה יקום המשפט הזה הגיוני

באותו יקום שנמכרות 100 אוקטביה vRS בשנה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז תודה, אבל לא תודה. אחסוך 20-25K ואגש לקנות ST-3 מאיילון ("דלק" הפסיקו לייבא אותן). פחות כסף - יותר הנאה ותמורה. וכמובן - תיבה ידנית.

אז זהו שהשמועה לא נכונה. דלק ממשיכים להביא את ה-ST. עוד כמה יחידות מגיעות ביולי.

פורסם

DJI ו RS

כל מילה בסלע של שניכם

הרי זה ברור שסקודה וג'קי יבינו את אחד משני הדברים הבאים:

להביא ידנית במחיר של 170 א' ₪ ו לתמחר את ה dsg ב 188 א' ש"ח או להפסיק את ייבוא הדגם הנ"ל מחוסר מכירות. הם כבר השקיעו בתקינה וכו'

יש ביקוש , למה למנוע מקהל היעד את הרכישה כיום ?

יש לי הרגשה שהאח הגדול בצ'מפיון מטיל וטו כדי לא לפגוע ב gti

פורסם (נערך)
אז זהו שהשמועה לא נכונה. דלק ממשיכים להביא את ה-ST. עוד כמה יחידות מגיעות ביולי.

יש לך דרך לאמת זאת? דברי נאמרו על פי דבריו של היבואן.

לי ידוע שישנן מספר יחידות אחרונות בארץ - ולאחר שהן ימכרו, לא יגיעו עוד כאלו ארצה, לפחות עד שתנחת בארצנו מתיחת הפנים (לקראת שנה הבאה, אם לא מאוחר מכך).

Kala, למכור vRS ידנית ב-170K זה חלום החלומות. לא יקרה לעולם - בוא נגיד 180K לידני / 190K ל-DSG. ברמת גימור מפתה. אז האוקטביה תהיה אטרקטיבית מהותית, ואז אולי (עם דגש על אולי) נראה כמות סבירה מהן. 100 יחידות? ספק רב. בטח שלא בתמחור הנוכחי - וכדי לג'קי להתעורר, הוא נמצא בסרט בדיוני עמוק. הבחור קפץ גבוה מידי...

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

תתקשר לסוכנות הקרובה אליך ותשאל. הציטוט ב-YNET לא היה נכון, לכן נוצרה שמועה לא מבוססת. היחידות שהגיעו לארץ בסוף דצמבר(3 במספר) נמכרו ונמסרו כבר ללקוחות. קח עוד כמה פרטים ליולי, אחת צהובה, אחת לבנה ואחת שחורה. יאללה מה אתה מזמין?:twisted:

עריכה אחרונה על ידי dr_orlick
פורסם

אגב, שמעתי שבמהלך חודש מרץ יש 10% הנחה לכל דגמי פולקסוואגן. חישוב מהיר מציב את הGTI ב207,000 ש"ח.

אם זה נכון, אולי כדאי שמישהו יגלה לג'קי?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
תתקשר לסוכנות הקרובה אליך ותשאל. הציטוט ב-YNET לא היה נכון, לכן נוצרה שמועה לא מבוססת. היחידות שהגיעו לארץ בסוף דצמבר(3 במספר) נמכרו ונמסרו כבר ללקוחות. קח עוד כמה פרטים ליולי, אחת צהובה, אחת לבנה ואחת שחורה. יאללה מה אתה מזמין?:twisted:

הלוואי. חלום ריאלי יחסית, אבל עדיין רחוק מעט ממגבלת התקציב.

לצערי הם לא נותנים להזמין יותר את פוקוס 1.6EB. אבל הבנתי שיתכן מאוד שמתיחת הפנים תיובא עם ה-1.5EB, בנוסף אל ה-1.0EB. אם התמחור של ה-1.5EB ירד מזה שהיה ל-1.6EB, זאת בהחלט אופציה רלוונטית. במידה ולא, לוקחים 1.0EB - ושמים תוכנה (160 סוסים).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון ה- 1.6T לא נמכרת כבר הרבה זמן. דרך אגב נסעתי על הרכב לא מעט ואני חייב לציין שהמנוע די מאכזב מבחינת ביצועים ותחושות. "מאוד יעיל אבל לא טיל", תוכנן להיות יותר חסכוני מספורטיבי. לא מרגיש כמו-180 כ"ס.

פורסם
נכון ה- 1.6T לא נמכרת כבר הרבה זמן. דרך אגב נסעתי על הרכב לא מעט ואני חייב לציין שהמנוע די מאכזב מבחינת ביצועים ותחושות. "מאוד יעיל אבל לא טיל", תוכנן להיות יותר חסכוני מספורטיבי. לא מרגיש כמו-180 כ"ס.

זה דווקא מה שהרגשתי אחרי נסיעת המבחן האחרונה שלי בקוגה. זה ממש לא הרגיש בליסטי, או מהיר.

בפוקוס, זה הרגיש נהדר. אין לה את האגרסיביות שמאפיינת את מנועי ה-TSI, היא פשוט מאוד זריזה אבל בלי דרמה, המנוע הזה מאוד לינארי. רק הצצה במד המהירות הוכיח עד כמה היא זריזה - וגם השקט המופתי לא תורם לתחושת ה"מהירות" או "חוזק", אבל היא נוסעת נהדר. לצורך השוואה - זה מהיר מסיאט לאון 1.8TSI ובפער לא קטן, רק בלי הדרמה והאגרסיביות (היחסית) שמסביב. היא פשוט מטעה עם הלינאריות והשקט בתא הנוסעים, בהחלט מרגישה כמו רכב עם 182 סוסים. בפיאסטה ST הם נתנו למנוע הזה תחושה בשרנית יותר, עם צליל נאה יותר (תודות גם לסאונד סימפוזר).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS, אני לא חושב שאם ג'קי יתמחר את הידנית ב 170 א' ש"ח יקרה משהו יוצא דופן.

סקודה תמיד תמחרו את המכוניות שלהן בצורה הוגנת ובמקרים שהיה גבוה מידי באו מבצעי מכירות .

לא חייבים עכשיו לתמחר גבוה כי יש ביקוש כיום לידנית ב 170 א' ש"ח.

ג'קי רוצה לגרום לסקודה להמשיך ולגדול בארץ ובסתר ליבו אני בטוח שהוא רוצה להיות בין 3 הגדולים במכירות בארץ.

האוקטביה rs יכולה לעזור לו בכך כי במחיר שציינתי הם אכן ימכרו במספרים שגם הם יופתעו. כמו כן זה יעזור להם גם במכירות של שאר הדגמים של האוקטביה.

וכן יקרה משהו יוצא דופן: פלח המכוניות הספורטיביות/הוט האצ' יתעורר. קרסו בטוח פוזלים לכיוון.

פורסם

תגידו, מישהו יודע כמה GTI חדשות נמסרו? אני עד עכשיו ראיתי אחת - אולי, אני לא בטוח בזה - ואני זוכר שבדורות הקודמים ראיתי אותן די מהר אחרי תחילת המכירה. אני חי באיזור עם הריכוז הכי גבוה בארץ של GTI לנפש, אז אני יודע מה אני אומר.

דיברו בהשקה על כך שהזמינו 30 מכוניות, איפה ה30 האלו?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...