Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
מחיר מופקע אבל רכב שנראה (יחסית) סולידי, כמו של נהג המונית מאחורייך. גם זה עולה כסף. מה רע?

גם ה-GTI לא משדרת מלחמת עולם שלישית...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תרתי משמע...

בינתיים רק ״רכב המנהל״

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אופס, עדכון:

החבר חישב מחדש: אם לו, לאשתו ולבנו יהיו מכוניות נפרדות. יוכלו לצאת מאוחר יותר מהבית. עדיין יהיה להם זמן איכות , אך בבית. לנהוג ינהג לבד כפי שהוא אוהב. אבל מה? הוא נעול על rs. פשוט חייב.

הפניתי את תשומת ליבו לשברולט סוניק rs.טורבו, 140 סוסים, עיצוב נאה .110000 שקלים.

ב110000 שקלים נוספים יירכשו שברולט ספארק לאשה ועוד שברולט ספארק לבן שבצבא.

אם ישיבת מנהלי סקודה תחליט להוריד מחיר, אולי החבר יתחרט שוב. בינתיים הוא כוסס ציפרניים.

משעשע, גם אם מחטיא את המטרה.

פורסם

יש מצב שאני הייתי קונה אותה בתקציב הזה, אבל אולי אני אומר את זה כי כרגע אני לא לקוח פוטנציאלי והכל כגדר מחשבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

מבלי לפגוע, ובכוונת סאטירה בלבד, אכתוב את שמחקתי אתמול: "קניתי לילד GTI, ולילדה פולו (כי היא רק בת, מה היא צריכה GTI?). קניתי למאהבת A1, היא מה זה חמודה בה ;-) וגם לקחתי אותה (את המאהבת) לתפקיד מנהל השיווק בחברה שאני ממנכ"ל, כי הרי שיווקה עצמה מצויין אלי, לא? :-) עכשיו הבעיה עם אשתי היא, שיש לה המון סידורים לעשות כשאני עם המאהבת: לשים את החולצות שלי בניקוי יבש, לאסוף לי את החליפה, לצחצח לי נעליים, לעשות קניות לילדים, לאסוף אותם מהחוגים, לבשל, וכו'. אז נכון שאת הכל היא יכולה לעשות במיקדו סנטר ליד הבית, אבל כדי שהיא תספיק בזריזות לעשות את זה - שלא תאחר - קניתי לה אוקטביה RS. אמרתי לה שזה רכב של 250 אלף ₪ (על הכביש כולל חיישנים, איתוראן, GPS ואגרה), למרות שמנהל מחלק XXX בצ'מפיון נתן לי אותה ב- 180. והאמת? מהירה כמעט כמו ה- A6 שלי :-) [אבל החברים המנכ"לים שלי היו נקרעים עלי אם הייתי מגיע לגולף עם סקודה...]"

---כאמור: סאטירה בלבד, אני דווקא מחבב את רכבי המותג, לא להיעלב גם אם באמת קניתם למאהבת A1 או שאתם מחבבים מסיבה לא ברורה את מיקדו סנטר ;-)

מה שכן, זה גרם לי לחשוב שבאמת הם לא מכירים שם, במרומי קומת ההנהלה, את הקהל שלהם עד הסוף: אף ערס אמיתי לא יקנה סקודה רק בגלל הג'נטים, ומצד שני - החנונים שיוותרו על רכב ליסינג כדי לקחת את ה- RS (ואני מכליל את עצמי בפנים אף שאין לי רכב ליסינג) - היו מעדיפים אולי ג'נטים אחרים, מעט יותר נוחים גם. אבל, זה מה שג'קי רוצה ;-) והאמת היא שאני מאחל להם שימכרו הרבה רכבים, משום שאני די משוכנע שיהיו מי שירכשו את הרכב כיד2 ויהנו ממנו מאוד. לגבי יד3 אני כבר לא יודע, לפעמים הרכבים האלה נתקעים הרבה זמן בלוחות, ובמרוץ הזמן - הם עדיין נראים כמו אוקטביה ולא מובחנים מספיק.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הסבר.

בחירה בין אלטרנטיבות היא לעולם הגיונית ומעסיקה את השכל. האוטו הזה ושכנו הזול יותר אינן באמת אלטרנטיבות, ודאי כך בפער מחיר "פסיכי" שכזה. זו היתה הכוונה בפוסט לו להבנתי הגבת. לא תמיד העלאת האש מתחת לסיר מיטיבה את התבשיל, לפעמים היא מקדיחה אותו.

פורסם

אפשר להשתמש בהרבה תגובות מהשרשור הזה בשרשור העתידי על המחיר של קופרה. חוסכים זמן ועצבים בשיטה copy-paste

פורסם

רועי, איני בטוח שהבנתי.

בכל אופן, כאשר אתה משווה חלופות בנושא מסויים, אתה תמיד משווה בין חלופות קרובות במחיר? אמנם מחיר קשור במידת מה לתשומות במוצר והוא משקף מידע.

אך לעתים בלמוד נושא חשובה השאלה לא פחות מן המידע.

למשל השאלה איזה צורך המוצר ממלא עבורי.

הצורך יכול להתמלא לעתים ע"י מוצרים השונים לא רק במחירם, אלא אף במהותם.

האם כאן ישנו הבדל כזה?

בגט, נכון אך במידה מוגבלת. שתיהן מכוניות חדשות וחזקות בסביבת מחיר דומה ואותו יבואן.

לעתים הם אף עשויים להיות בתחרות בניהם, אבל קהל היעד הוא שונה אלא אם האחד יהיה זול מהותית מן השני וימשוך גם לקוחות פחות מתבקשים.

פורסם
אפשר להשתמש בהרבה תגובות מהשרשור הזה בשרשור העתידי על המחיר של קופרה. חוסכים זמן ועצבים בשיטה copy-paste

זה נכון, אך ההבדל הוא שאתה הקופרה יותר אנשים יקנו כי היא משדרת משהו שלא קיים בסקודה במדינת ישראל- פוזה.

ההבדל הוא שאם אני עכשיו אקנה את הקופרה במחיר מוגזם, ידעו כל החברים שלי, גם אלה שלא מבינים במכוניות, שקניתי קופרה ויש לי רכב ספורטיבי (*הוסף 8 סימני קריאה כאן*)

אם אקנה עכשיו את הסקודה אז מביני העניין בפורום הזה יגידו לי שקניתי רכב טוב, שאר החברים שלי וה"עמך" יגידו שקניתי סקודה יקרה.

ככה זה עובד בארץ, לפי הסמל בחזית הרכב ספורטיבי או יקר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בדיוק. כשחברים שלי לא הבינו למה התלהבתי מאוקטביה סטיישן כסופה.

הם אמרו לי "חשבתי שאתה מבין במכוניות, מה אתה מתלהב מסקודה?"

הם לא הבינו שמדובר באחלה רכב (VRS)

פורסם
זה נכון, אך ההבדל הוא שאתה הקופרה יותר אנשים יקנו כי היא משדרת משהו שלא קיים בסקודה במדינת ישראל- פוזה.

ההבדל הוא שאם אני עכשיו אקנה את הקופרה במחיר מוגזם, ידעו כל החברים שלי, גם אלה שלא מבינים במכוניות, שקניתי קופרה ויש לי רכב ספורטיבי (*הוסף 8 סימני קריאה כאן*)

אם אקנה עכשיו את הסקודה אז מביני העניין בפורום הזה יגידו לי שקניתי רכב טוב, שאר החברים שלי וה"עמך" יגידו שקניתי סקודה יקרה.

ככה זה עובד בארץ, לפי הסמל בחזית הרכב ספורטיבי או יקר.

אבל יהיה לך עם אוקטביה הרגשה שקנית רכב ל"מביני עניין". זה גם נחמד.

פורסם

רכב למביני עניין, סולידי כזה, כמעט דיסקרטי.

עם ג'אנטים שרומזים לך בשקט: אאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה, סולידי.

אפשר להיות מבין עניין יותר בזול?

פורסם (נערך)

בהתחשב בקסנון/ג׳אנטים/עור ה RS במחיר טוב לעומת ה GTI.

;-)

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...