Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם

זו אמירה שאני לא מבין. מה הקטגוריה? למה לא מגזים אם כל השוואה לחו"ל הראתה הגזמה של 20%?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זו אמירה שאני לא מבין. מה הקטגוריה? למה לא מגזים אם כל השוואה לחו"ל הראתה הגזמה של 20%?

קטגוריה היא של hot hatch (כולל פורד פוקוס ST סטיישן).

לגבי המחיר -תרשה להזכירך - כאן זה לא שם. כאן 20000 ירוקים - זה רכב זול.כאן 30000 אירו על Gulietta - זה סביר.

פורסם

מחר יש כנס פנימי של סקודה על האוקטביה rs. כל המנהלים מוזמנים.

אולי מחר יתבררו עוד פרטים.

פורסם

כנס סודי? מה זה פה שר הטבעות? אחוות הטבעת? הזוי. כולה אוקטביה RS.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כנראה טקס וודו. מתחיל בדריפטים ברוורס ומסתיים בנעיצת שיפודים בדגמי המתחרות בקנ״מ 1:100

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זו הסיבה לריקולים מוזרים שיש ברכבים החדשים? נעיצת שיפודים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את האוקטביה rs ירכשו אנשים שחובבים רכבים ספורטיביים אבל רוצים מעבר לביצועים והתנהגות ספורטיבית, עוד דברים, כגון המרווח העודף הנ״ל שציינתי, נוחות נסיעה, שקט, ומראה סולידי יותר. כמובן שהפרמטרים הראשונים הנ״ל סותרים את הפרמטרים האחרונים הנ״ל וזה אומר שהרכב שייבחר יהווה פשרה, בין הפרמטרים הנ״ל (בהנחה שבאוקטביה rs אכן יש את הפרמטרים הנ״ל)

חובבי רכבים ספורטיביים שמחפשים מרווח וכן הלאה, יכולים לרכוש גם גולף GTI או לאון קופרה או פוקוס ST - כולן יספקו את הנוחות, האיכות והמרווח המדובר...

כך שהאוקטביה לא מחדשת שומדבר, רק מצטרפת לרשימה ובמחיר מופקע.

תגובה באדום.

בקיצור, מי שרוצה ספורטיבית ואין לו כסף לזרוק לא יקבל כאן את מבוקשו, מי שיש לו כסף לזרוק יקנה גולף והעולם כמנהגו נוהג. בואו נדבר שוב בינואר 2015 ונראה כמה מכרו ואם ממשיכים למכור. שיהנה מנהל המותג מהרכב הצמוד החדש שלו.

סיכום מצויין לדיון.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
הסקודה משתלמת. לא לכל אחד- אבל משתלמת.

זה לא רכב לילדים אלא לבוגרים חובבh נהיגה שרוצים מותג יוקרתי כמו סקודה.

חבר טוב רצה לרכוש פיאט פונטו לעצמו, פיאט 500 לאשתו ופיאט פנדה לילד במבצע של פיאט.

אבל הוא הגיע למסקנה שבאותו מחיר ממש הוא יכול לרכוש סקודה יוקרתית ומהירה ועוד לחסוך ביטוח על שתי מכוניות.

בזכות זה שהאוטו מהיר הוא יספיק להסיע את אשתו לעבודה, את הבן לצבא ואחר כך להגיע לעבודה ברכב מרשים ולא באיזה פיאט.

מה יוצא לו מזה?

חיסכון בביטוח לשתי מכוניות.

חיסכון באחזקה לשתי מכוניות

יותר זמן איכות עם המשפחה.

יותר זמן נהיגה, הוא אוהב לנהוג.

הגעה לעבודה עם רכב מרשים.

אופס, עדכון:

החבר חישב מחדש: אם לו, לאשתו ולבנו יהיו מכוניות נפרדות. יוכלו לצאת מאוחר יותר מהבית. עדיין יהיה להם זמן איכות , אך בבית. לנהוג ינהג לבד כפי שהוא אוהב. אבל מה? הוא נעול על rs. פשוט חייב.

הפניתי את תשומת ליבו לשברולט סוניק rs.טורבו, 140 סוסים, עיצוב נאה .110000 שקלים.

ב110000 שקלים נוספים יירכשו שברולט ספארק לאשה ועוד שברולט ספארק לבן שבצבא.

אם ישיבת מנהלי סקודה תחליט להוריד מחיר, אולי החבר יתחרט שוב. בינתיים הוא כוסס ציפרניים.

פורסם

מחיר מופקע אבל רכב שנראה (יחסית) סולידי, כמו של נהג המונית מאחורייך. גם זה עולה כסף. מה רע?

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהגי מוניות לא כל כך קונים את האוקטביה החדשה. ייקרו אותה עבורם. מכוונים אותם לראפיד. שלא ירכשו את רכב המנהלים סקודה אוקטביה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

משעשע, דיון אינסופי על רכב שימכרו ממנו יחידות בודדות גם אם הוא ימכר ב-190K.

מזכיר את השרשור על ה-4C.

עצוב אבל נכון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רכב המנהלים סקודה אוקטביה.

תרתי משמע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...