Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. אני לא אוהב אותו. הוא מעניין.

נכון שיש לי נטיה להעדיף אירופאיות על אחרות אבל זה חייב להיות מגובה ביכולת.

אישית לא תפור עלי הסטטוס שהיא משדרת.

ההתייחסות שלי נובעת מנושא השרשור אשר בהחלט הוולוו נכנסה לאיזור חפיפה איתה.

נתפשר על מחבב :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה תמונות מהיומיים הדרכה על הסקודה שערכו, בנוסף הביאו כמה מתחרות גם מהבית וגם מחוץ אודי A3 גלף GTI רנו קליאו משום מה ולא מגאן פוקוס ST.

סקודה1.jpgסקודה2.jpgסקודה3.jpgסקודה4.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מוזר שהביאו את ה ST ל״מפגש". כמה אנשים זוכרים איך נוהגים ידנית? :-))))

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עוד יותר מוזר שיש שלוש VRS להדגמה. אם הם באמת רוצים למכור 100 כאלה, מעניין מה יהיה מחיר הסגירה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

באמת לא מובן למה יש 3 מכוניות הדגמה. לו התמחור היה מפתה הייתי מבין . גם העדר גירסה ידנית לא מובן.

בולטת בהעדרה המגאן rs cup.

פורסם
באמת לא מובן למה יש 3 מכוניות הדגמה. לו התמחור היה מפתה הייתי מבין . גם העדר גירסה ידנית לא מובן.

בולטת בהעדרה המגאן rs cup.

אתה לא רציני אתה...

"אוטומאטי 4 דלתות עם בגאז'" - RS CUP לא שם...

וברצינות, המכונית הזו היא למי שנושא הפראקטיות בלתי נפרד מהדרישות שלו. הרנו פשוט לא באלטרנטיבות שלו.

הרנו ללא ספק בעלת יכולות מדהימות. קנה מידה. אבל היא הארדקור לחלוטין. נוסחה של תתפשר-תקבל. זה סיפור אחר לחלוטין מה RS.

פורסם

כנראה

פורסם
מבלי לבצע מחטף לשרשור הנוכחי, יהיה מעניין לשמוע את דעתך על ה-S60 המרועננת המוצעת כעת ע"י וולוו (עדיף אולי בשרשור ההוא).

אשמח לשתף אחרי שאנסה אותה. גם אני מסוקרן.

העברתי את השאלה לשרשור הנכון.

אני עומד בפני החלפת הGTI, לפחות אם תמצא מחליפה ראויה. בVRS טרם נהגתי (ובכל מקרה הסטיישן מעניינת אותי יותר). בוולבו נהגתי השבוע.

לא ציפיתי למצוא את הקשיחות שיש בGTI, אבל כן ציפיתי למצוא את האוטו החזק בקטגוריה.

מעשית, 245 כ"ס לא מצאתי בה. היא מרגישה חלשה משמעותית מהגולף.

היא כבדה ורופסת מדי, והמנוע פשוט לא מרשים.

דווקא הגיר הפלנטרי הרגיש לא רע, עם יחסי העברה מחולקים טוב. שני ההילוכים האחרונים (מתוך שמונה) תיאורטיים למדי ומיועדים נטו לגרף צריכת הדלק.

נאמר לי שבגרסת R DESIGN השלדה מוקשחת יותר ותואמה לי נסיעה עליה בהמשך.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בינגו

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אז תראה מה כתבתי בשרשור האחר. ניסיתי 320? פורסטר טורבו? IS? ברור שה- RS אופציה, אגב, אבל גם ה- GTI החדשה והלאון קופרה כשתגיע, כתלות אם אתה חייב תא מטען גדול במיוחד או שמספיק לך מה שיש היום. יש די הרבה מבחר. ה- QV לא מתאימה אם חשוב לך מרווח מאחור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היא מרגישה חלשה משמעותית מהגולף.

אבל אם זו רק הרגשה, אז למה זה רע? הרי מבחני תאוצה אמפיריים מראים שהוולוו מהירה מה-GTI.. אני מהמר שהוולוו מרגישה איטית יותר דווקא בגלל שהיא נעימה, נינוחה וקרוזרית טובה יותר כמו גם מנותקת יותר.. אז התנהגות רופסת אפשר לייחס לה, אבל חולשה?

:idea:
פורסם

לא ניסיתי 320 וIS. הן לחלוטין שוות בדיקה.

הפורסטר יקרה מדי (למרות שמבחינת שאר הפרמטרים היא יושבת בול).

מתחרה נוספת היא SMAX בגרסת 240.

לאון או גולף חדשה יתנו לי את מה שכבר יש לי היום (פלוס 10 ליטר בתא המטען? לא משמעותי).

להישאר עם הגולף הנוכחית עוד כמה שנים זו גם אפשרות לא רעה.

W. Churchill

• תוכן חדש...