Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל יהיה לך עם אוקטביה הרגשה שקנית רכב ל"מביני עניין". זה גם נחמד.

אבל בשביל זה צריך להיות מבין עניין. לצערי אנחנו במיעוט בארץ.

רוב האנשים בארץ רואים אותה כתרנגולת מהירה, אך עדיין תרנגולת.

מה גם שבמחיר שהיא נמכרת בו עכשיו גם אני הייתי צוחק על מי שיקנה אותה במחיר מלא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר להשתמש בהרבה תגובות מהשרשור הזה בשרשור העתידי על המחיר של קופרה. חוסכים זמן ועצבים בשיטה copy-paste

בעקרון אתה צודק וגם הליאון קופרה צפויה להיות מתומחרת במחיר מופרך (עד להורדת המחיר שתהיה לאחר מכן), אבל לפחות הליאון קופרה הרבה יותר מהירה מהאוקטביה RS ויש יותר תמורה למחיר מבחינה זו (למעשה כבר בגירסת ה- 1.8 של הליאון, שיותר מהירה מגירסת ה- 1.8 של האוקטביה, היא מציעה ביצועים זהים ממש לאלו של האוקטביה RS, אולי אפילו מהירים יותר, תלוי בפרסום).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בעקרון אתה צודק וגם הליאון קופרה צפויה להיות מתומחרת במחיר מופרך (עד להורדת המחיר שתהיה לאחר מכן), אבל לפחות הליאון קופרה הרבה יותר מהירה מהאוקטביה RS ויש יותר תמורה למחיר מבחינה זו (למעשה כבר בגירסת ה- 1.8 של הליאון, שיותר מהירה מגירסת ה- 1.8 של האוקטביה, היא מציעה ביצועים זהים ממש לאלו של האוקטביה RS, אולי אפילו מהירים יותר, תלוי בפרסום).

הכל נכון, האוקטביה יותר כבדה, ויותר איטית אבל היתרון שלה הוא בשימושיות. גם צריכת דלק שלה תיהיה יותר גבוהה בגלל המשקל, אבל היא טובה מאוד בתור רכב משפחתי. המחיר - זה סיפור נפרד.

פורסם (נערך)

חלקית נכון מה שחלקכם רושמים, לגבי תגובת הקהל, אבל כשאחד מאותם חברים מביני עניין יגיע עם המאזדה3אוטומט2ליטרפוזה שלו, ויאכל אבק בכל דבר בערך, אח"כ נשמע אותם :)

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל שומאכר, אתה חוטא למטרה. וזו בדיוק הבעיה בארץ...

אני מרחם על מי שקונה כל רכב ספורטיבי כדי להשאיר אבק לאותה מאזדה 3 2 ליטר. את מי זה מעניין??

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני מרחם על מי שקונה כל רכב ספורטיבי כדי להשאיר אבק לאותה מאזדה 3 2 ליטר. את מי זה מעניין??

את רוב האוכלוסיה.

כשרוב האנשים בארץ אומרים ספורטיבי הם מתכוונים למהיר ברמזור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אולי בעצם המחירים של הסקודה והקופרה לא כל כך גבהים :evil: ביחס למחיר הנוח של המיני קופר החדשה

מיני קופר פפר אוטומטית: 165 אלף שקלים

מיני קופר פיור LED אוטומטית: 192 אלף שקלים

מיני קופר S פיור LED אוטומטית: 227 אלף שקלים.

פורסם

אין ספק שכאשר תבוא לאסוף את חברה/חברים שלך, תשיג את אותה התפעלות מהמיני קופר S ומהאוקטביה. נדמה לי שההבדל יהיה שבאוקטביה הם יתנו לך הוראות לאן לנסוע ויבקשו קבלה בסוף ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר טועה

ההבדל שבסקודה הוא יוכל לקחת את החברים לאילת כולל מזוודה של כולם וגם את המיני בבגז

ואילו במיני הוא יוכל לקחת את החתול לאילת

פורסם
בר טועה

כנראה שאין לכם חברים משותפים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
בר טועה

ההבדל שבסקודה הוא יוכל לקחת את החברים לאילת כולל מזוודה של כולם וגם את המיני בבגז

ואילו במיני הוא יוכל לקחת את החתול לאילת

אני מעדיף את החתול (בתרגום לאנגלית).

http://www.carsforum.co.il/vb/editpost.php?p=4291895&do=editpost

1:00

1:20

1:40

2:20

"my pussy is just like an alarm clock"

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

לא זו הייתה הכוונה. הרי מי שקונה את אותה VRS אפילו לא ישקול מאזדה 3 בגרסא שיש כאן בארץ. לא טענתי שאותו אחד שקנה VRS קנה אותה על מנת להראות לאותם בעלי מאזדה 3 מי מהיר יותר ב"פתיחות" ברמזור, ממש לא. טענתי שאותם "יודעי דבר" (להלן החברים), שלא יודעים מהו רכב ספורטיבי (אלא חושבים שאחד כזה הוא ספורטיבי רק לפי מראה חיצוני), יקבלו שיעור טוב לחיים בכל הנוגע לנושא. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב, לא בטוח. ממש תלוי לאיזה מרחק ועד איזו מהירות מודדים. אני מזכיר לך שזינוק עם DSG הוא לא תמיד טריוויאלי. אז ברור שה- VRS מהירה יותר בכל מצב (כנראה) ממזדה 3 2.0, אבל לא הייתי ממהר להכריע בעניין הפער (ע"ע אבק).

פורסם
אגב, לא בטוח. ממש תלוי לאיזה מרחק ועד איזו מהירות מודדים. אני מזכיר לך שזינוק עם DSG הוא לא תמיד טריוויאלי. אז ברור שה- VRS מהירה יותר בכל מצב (כנראה) ממזדה 3 2.0, אבל לא הייתי ממהר להכריע בעניין הפער (ע"ע אבק).

זה היה בציניות או ברצינות? נא פרש והסבר.

בציניות אם התכוונת שתיבת ה- dsg פשוט מתקלקלת ולכן הזינוק בה לא טריוויאלי :-) (dsg6 חזק כמו בטון לא?) או שברצינות לאור ההשהייה הראשונית שיש בזינוק בגיר ה- dsg? (האם ההשהייה קיימת גם בשילוב זה של המנוע וגיר dsg6? ה- gti שלך הייתה ידנית או עם גיר dsg?)

בכל אופן גם אם האוקטביה rs תתעכב בזינוק, עקב הזמן הנדרש להחליף/ לתקן את הגיר, המאזדה עדיין תראה ענן גדול של אבק :-) (במחשבה נוספת, ייתכן שהענן יהיה של מנוע גמור כתוצאה ממותחן שרשרת תזמון תקול :-))

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...