Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בתור בעלי משפחות יסתפקו בתא המטען של האוקטביה הרגילה.

אני אוהב לבן, במיוחד ברכבים כאלה. אחריו אפור כהה על גווניו. לא הכי מתחבר לכסף ברוב המקרים וצבעים זועקים לא מתחברים לי טוב עם רכבים שהם משפחתיות קומפקטיות ומעלה. שחור וכחול כהה מאוד קשים לתחזוקה מניסיון.

מייבאים ומוכרים כרגע האצ'בק DSG בלבד.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור, מי שרוצה ספורטיבית ואין לו כסף לזרוק לא יקבל כאן את מבוקשו, מי שיש לו כסף לזרוק יקנה גולף והעולם כמנהגו נוהג. בואו נדבר שוב בינואר 2015 ונראה כמה מכרו ואם ממשיכים למכור. שיהנה מנהל המותג מהרכב הצמוד החדש שלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
WOW. נו, עברת המרה מלאה אם אתה באמת מאמין בזה...

אתה אמיתי? נהגת בכלל בפוקוס 1.6EB שאתה מקשקש? בכנות, אני בספק רב אם בכלל נהגת בלאון 1.8TSI160 ידנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה אמיתי? נהגת בכלל בפוקוס 1.6EB שאתה מקשקש? בכנות, אני בספק רב אם בכלל נהגת בלאון 1.8TSI160 ידנית.

אתה הרי יודע שאני אמיתי :-)

ובהחלט חובב מקושקשת ו/או שקשוקה.

ראשית, נהגתי בפוקוס. שנית, עכשיו אתה מפרש שמדובר על לאון דור קודם בכלל. שלישית, בוודאי שנהגתי גם עליה אבל בdsg. אם אתה טוען שהלאון דור קודם הידנית איטית מהפוקוס הידנית, זו באמת טענה שאין לי איך להפריך משום שלא נהגתי בלאון הידנית, אבל היא עדיין נראית לי - גם אם נכונה - לא מהותית כפי שכתבת. אם יש פה מישהו חוץ ממך שניסה, יהיה מעניין לשמוע. אולי אחד מכתבי הרכב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אפשר לסכם זאת כך: 60K ש"ח בשביל חצי שניה והוצאת סתימות :-) (וסאן רוף עם ג'נטים)

בסייג מתבקש שלא נהגתי באוטו הזה ואני ניזון מנתונים וקריאה של חוות דעת ממי שכן, אין באמת סיבה להעדיף את האוטו הזה על אחיו הצנוע, שלב אחד מתחתיו בסולם האוקטביות. גם ביצועים קרובים מאוד ( בשני המקרים מרשימים ), גם חסכון משמעותי בצריכת דלק, גם נסיעה נוחה יותר כנראה וחשוב מכל גם פנדה דנדשה במבצע הנוכחי ( או אלטרנטיבות ראויות אחרות ויש ) בהפרש המחיר, מה רע ?

פורסם
בסייג מתבקש שלא נהגתי באוטו הזה ואני ניזון מנתונים וקריאה של חוות דעת ממי שכן, אין באמת סיבה להעדיף את האוטו הזה על אחיו הצנוע, שלב אחד מתחתיו בסולם האוקטביות. גם ביצועים קרובים מאוד ( בשני המקרים מרשימים ), גם חסכון משמעותי בצריכת דלק, גם נסיעה נוחה יותר כנראה וחשוב מכל גם פנדה דנדשה במבצע הנוכחי ( או אלטרנטיבות ראויות אחרות ויש ) בהפרש המחיר, מה רע ?

+1 ל1.8.

פורסם

דבר אחד רע: DSG7

מבחינתי הם עדיין לא זכו באמון בחזרה לגבי הגיר הזה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

הסקודה משתלמת. לא לכל אחד- אבל משתלמת.

זה לא רכב לילדים אלא לבוגרים חובבh נהיגה שרוצים מותג יוקרתי כמו סקודה.

חבר טוב רצה לרכוש פיאט פונטו לעצמו, פיאט 500 לאשתו ופיאט פנדה לילד במבצע של פיאט.

אבל הוא הגיע למסקנה שבאותו מחיר ממש הוא יכול לרכוש סקודה יוקרתית ומהירה ועוד לחסוך ביטוח על שתי מכוניות.

בזכות זה שהאוטו מהיר הוא יספיק להסיע את אשתו לעבודה, את הבן לצבא ואחר כך להגיע לעבודה ברכב מרשים ולא באיזה פיאט.

מה יוצא לו מזה?

חיסכון בביטוח לשתי מכוניות.

חיסכון באחזקה לשתי מכוניות

יותר זמן איכות עם המשפחה.

יותר זמן נהיגה, הוא אוהב לנהוג.

הגעה לעבודה עם רכב מרשים.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

שכחת את עניין החניה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הופתעתי לטובה מרוחב לב של יבואן! הם גם נותנים 7000 ש"ח הנחה בהשקה! זה באמת רכב פרימיום מדהים עם עיצוב ספורטיבי חלומי, ששווה כל אגורה שהיבואן מבקש! אני בקשתי מהם הסבר על המחיר הזניח כל-כך ומנהל סוכנות סקודה הסביר לי שהתחרות בשוק קשה מואד - יש את 4c החדשה של אלפא, מזראטי, M2 ,S3 וכו. וסקודה כמותג פרמיום בארץ הולכת לקרת הלקוחות בגלל שיש להם לב טוב והם רוצים לתת אוקטביה ספורטיבית לכל פועל.

פורסם
חלק מכם קוטלים את הרכב עצמו במקום את היבואן.

הרכב בסדר גמור בקטגוריה שלו, יבואן גם לא מגזים במקרה הזה במיוחד - זה סדר גודל המחירים בארץ. זה צחוק מר.

• תוכן חדש...