Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קייזר אני אסביר: לגולף יש סמל אחר, מורשת אחרת, ורוכשים אותה בעיקר מי שלא צריכים להסיע 2+ ילדים. אפילו כאן בפורום, נדמה לי שאני היחיד שהסיע ברכב הזה 2 ילדים, כרכב עיקרי. וכן, היא הרבה פחות "קול" בעיני 99.9% מהאוכלוסיה, אם לא יותר ;-). ה- GTI היא אייקון שרבים חולמים עליו. הסקודה, אפעס, קצת פחות. אתה אומר - מי שמחפש משפחתית מאוד מבצעת, אבל לא ממש ספורטיבית כמו ה- GTI, ST, וכו' אולי יוציא מכיסו 220K על הרכב. עכשיו אני מחפש מי ירצה רכב גדול (מאוד), נוסע מהר, סקודה למבינים בלבד, ב- 200+K. כי יש בטווח הזה כבר "משפחתיות" פרימיום. אבל אנחנו סתם נובחים - והשיירה עוברת. זה מעמדנו בשרשרת המזון.

באתר אחר כתבו: "תג מחיר שמתאים למשפחות המאיון העליון". [כאן היה טקסט שמחקתי, על מחירים, הערכות שווי, דירקטורים, וציבור]

ושאלה: מי השלושה שקלעו בול?

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קייזר רצה אוטו. קייזר שילם 80 אלף שקל על האוטו, ו80 אלף שקל למדינת ישראל ו60 אלף שקל לצ'מפיון. תפאדאל.

היא game changer במשחק בלי משתתפים. אף אחד לא הולך לקנות את האוטו הזה מעבר לכמות סמלית של 10 יחידות שיקבלו מקורבים עם הנחה. בוא נבדוק את מספרי המסירות בסוף השנה. בנתיים הג'נטים היפים שלה יקבלו קורוזיה בבונדד.

איך זה שונה מכל רכב אחר שנמכר כאן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
איך זה שונה מכל רכב אחר שנמכר כאן?

יש יקום מקביל שבו אתה משלם רק 20-30 אלף שקל לצ'מפיון.

רוצה דוגמא? קופרה דור קודם: מחיר ראשוני 240K, מחיר בערוב ימיה 160K.

(מגאן RS: התחילה ב235K לCUP, כמה חודשים אח"כ נמכרה ב204K על הכביש; פוקוס ST, התחילה ב220K לצרכן ונמכרה למקורבים ב180K; טויוטה GT86 התחילה ב250K כמדומני ואח"כ שוחררה ב199K. מיני קופר S ב260K אצל "קמור" ו182K אצל "דלק". והקופרה שלעיל ועוד כהנה וכהנה).

מי שחושב שהיבואן שם כאן פחות מ60 אלף שקל בכיס פשוט לא מבין איפה הוא חי. מי שמבין את זה ועדיין קונה, לא מבין שעם כזה מתח רווחים היבואן יכול לחתוך מחר 40 אלף שקל שישר יורדים ממחירון המשומשת שלו. ומי שמבין את שני אלו ועדיין קונה, כנראה ממש רוצה אוקטביה RS. וזה בסדר גמור מבחינתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איזה מחיר... תענוג :lol:

מזל (כרגע) שאיני מקהל הלקוחות שלה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מאותם אנשים שנמצאים כביכול ברשימת ההמתנה.

אבל ושיש אבל אחד גדול, אני רוצה ידנית שלא מגיעה כיום ולא ברור אם תגיע וכן במחיר של 170-175 א' ש"ח בלבד.

בהתאמה ה dsg צריכה לעלות 190-195 א' ש"ח.

רק במחירים האלו יש לג'קי סיכוי למכור 100 מכוניות בשנה.

פורסם
יש יקום מקביל שבו אתה משלם רק 20-30 אלף שקל לצ'מפיון.

רוצה דוגמא? קופרה דור קודם: מחיר ראשוני 240K, מחיר בערוב ימיה 160K.

(מגאן RS: התחילה ב235K לCUP, כמה חודשים אח"כ נמכרה ב204K על הכביש; פוקוס ST, התחילה ב220K לצרכן ונמכרה למקורבים ב180K; טויוטה GT86 התחילה ב250K כמדומני ואח"כ שוחררה ב199K. מיני קופר S ב260K אצל "קמור" ו182K אצל "דלק". והקופרה שלעיל ועוד כהנה וכהנה).

מי שחושב שהיבואן שם כאן פחות מ60 אלף שקל בכיס פשוט לא מבין איפה הוא חי. מי שמבין את זה ועדיין קונה, לא מבין שעם כזה מתח רווחים היבואן יכול לחתוך מחר 40 אלף שקל שישר יורדים ממחירון המשומשת שלו. ומי שמבין את שני אלו ועדיין קונה, כנראה ממש רוצה אוקטביה RS. וזה בסדר גמור מבחינתי.

תיקון קל לסיאט, הקופרה R נמכרה ב-200 אלף לקראת סוף חייה, ה-FR נמכרה ב-160.

הגיע הזמן שטלקאר ייתנו מחיר שובר שוק לסיד GT.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במידה וגרסת הסטיישן dsg תמכר, אני גם כן מצטרף לרשימת ההמתנה של ג'קי. היא תהיה הממשיכה הטבעית של הGTI.

ב2010 הGTI נמכרה כאמור ב220. ב2011 שילמתי עליה 203 על הכביש. בהנחה וזה יחזור על עצמו, יש סיכוי שתוך שנה המחיר של האוקטביה יתייצב.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כמה תמונות של הרכב לשיפוטכם...

סקודה 1.jpgסקודה 2.jpgסקודה 3.jpgסקדה4.jpgסקודה 5.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

ממש לא אהבתי איך שהרכב נראה. זה נראה כאילו הוא נכנס לאיזושהי סדנת שיפורים והוסיפו לו קוסמטיקה כמו ספוילר,הנמכה וכמובן ג'אנטים גדולים מאוטו דיפו ( ואיך שכחתי שהזמינו לוגו קטן מאי ביי ) . בקיצור לא אהבתי, אבל נראה תענוג של רכב מבחינת נסיעה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)

עדיף כבר והיו עושים כמו במקרה של גולף ושמים ג'אנטים קטנים יותר מאלה שבחו"ל ובעיצוב אחר, כי אלה פשוט מכוערים מאוד! ברמה של דוחים. וגם ממש לא מתאימים למראה הכללי והמשעמם של הרכב. במציאות הרכב כצפוי נראה די עלוב באופן כללי, רק מעט יותר טוב מהדגם הרגיל. אם כבר קונים, אז מיד לזרוק את הג'אנטים האלה לפח ולקנות משהו יפה ואלגנטי יותר ..

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

על טעם וריח לא מתווכחים.

לדעתי הם דווקא מאוד יפים ומתאימים לרכב, במיוחד בשילוב עם אוקטביה סטיישן vrs לבנה.

אולי יותר נכון היה לאפשר אפשרות לבחור מתוך 2-3 עיצובים אפשריים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

האם ייתכן שהמחיר של 215 אלף ש״ח הוא לגירסה הידנית? וגירסת ה- dsg עוד יקרה יותר??

דרך אגב רשימת ההמתנה שעליה דיבר ג׳קי, היא בוודאי לגירסת הסטיישן האהודה באירופה, אנחנו מקבלים ״מלאי מצומצם״ של גירסת הסדאן, שלא נמכרת באירופה, שצ׳מפיון רכשו בוודאי במחיר חיסול ומוכרים אותה לנו במחיר מופקע. יופי.

המאליבו, כדוגמא להשוואה לא ישירה לאוקטביה rs, נראית יותר ויותר טוב. 

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הרכב נראה ממש סתם, למעט הג׳נטים שלטעמי דווקא יפים. אבל בחתך הזה, אני מצפה לשמוע ממי שנסע, אם הגב לא נשבר. הGti קשיחה ולעתים שוברת שיניים ביחס לרכבים אחרים, מעניין איך זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המחיר של 215 א' ש"ח מתייחס ל dsg.

הגיר הידני לא מגיע בשלב זה ואולי בכלל.

חבל שסקודה לא קוראים נכון את הביקוש האמיתי של השוק :

ידנית ב 170 א' ₪ ו dsg ב 188 א' ₪.

מה הטעם להביא את הרכב ולמכור רק 8 יחידות בשנה ? אולי בקרסו יסבירו להם איך המגאן rs cup הנהדרת מוכרת אותה כמות כל שנה וכנ"ל הפוקוס st.

לא מתאים לג'קי המנכ"ל.

פורסם

לא מכיר את האוטו הזה, מכיר אוקטביה רגילה מנסיעה קצרה. אם מדובר באמת מידה רלבנטית, העובדה שלזו גם מתלים מונמכים ומוקשחים וגם חישוקים מופרזים עם צמיגים בחתך נמוך, יכולה להצביע על כך שהאוטו הזה לא ממש יתאים למישהו עם גב רגיש. וזה המקום אולי להזכר בערגה באוטובוסים של פעם בהם בעוד הנוסעים היו מיטלטלים בפראות על "מתלי העץ" והמושבים הקשיחים, הנהג היה עולה מעלה ומטה בעדינות מלטפת בתוך הכורסא שלו עם המתלים העצמאיים.

• תוכן חדש...