Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין באמת מה ההבדלים בין האוקטביה RS לאוקטביה הרגילה, מעבר לצמיגים ספורטיביים יותר וכיול מוקשח יותר, האם הוחלפו ממש חלקים לכאלו לספורטיביים יותר, מתלים, בולמים, מוטות מייצבים, בלמים וכיוצ"ב או שמא מדובר בעבודה בעיניים.

נו הגזמת, ברור שמכאנית היא שונה מהאוקטביה הרגילה בדיוק כמו שהGTI שונה מהגולף הרגילה. בלמים שונים (בGTI שלי הם משותפים במק"ט לאלו של הTDI הכבדה יותר), מתלים שונים, כיול אחר, מנוע וגיר אחרים... זו לא רמת גימור ומעולם לא הייתה (אצל אף יצרן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה :-)

כמובן שאין לי כל זילזול בטויוטה GT86 להיפך מכך, הבנתי שמדובר באחד הרכבים המהנים ביותר לנהיגה שמיוצרים בכלל,

אבל אין חולק שחסר לה כוח יחסי, דבר שבוודאי משפיע גם על ההנאה מנהיגה במצבים מסויימים.

אני מעריך שבייחוד לי בתור נהג שלא יכול לנצל את הפרמטרים הספורטיביים שמציעה הטויוטה, בגלל סיבות שונות, גם אם ניתן לנצל אותם במהירויות נמוכות יחסית כמו שציינת, היו חסרים הביצועים שאותם ניתן לנצל יותר בקלות.

דרך אגב אתה בעלים של טויוטה כזאת?

כן, כבר שנה:-D
פורסם
נו הגזמת, ברור שמכאנית היא שונה מהאוקטביה הרגילה בדיוק כמו שהGTI שונה מהגולף הרגילה. בלמים שונים (בGTI שלי הם משותפים במק"ט לאלו של הTDI הכבדה יותר), מתלים שונים, כיול אחר, מנוע וגיר אחרים... זו לא רמת גימור ומעולם לא הייתה (אצל אף יצרן).

מרוב דיבורים שגירסת ה- RS לא ספורטיבית כבר התחלתי קצת לפקפק.

אבל אם האוקטביה ספורטיבית בכל זאת, לא הייתי רוצה שהיא תהיה קשיחה מבחינת חוסר נוחות, אם לחדד, הייתי רוצה את החדות והקשיחות הספורטיבית, אבל יחד עם זאת נוחות נסיעה טובה מאד ולא רק נוחות נסיעה טובה יחסית לרכב ספורטיבי, שני הפרמטרים שמאז ומעולם היה קשה להשיגם יחדיו.

אם בכל זאת צריך לבחור, בין קשיחות של רכב ספורטיבי לבין נוחות, הנוחות נמצאת אצלי במקום גבוה יותר.

לכן ייתכן שגירסת ה- RS כלל לא מתאימה לי (הדיון תיאורטי, בינתיים אני רק חושב עליה :-)).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
כן, כבר שנה:-D

תהנה,

מה דעתך שתעלה שרשור סקירה עליה עם תמונות :-)

ישבתי בה באולם התצוגה והיא מאד הרשימה אותי, אבל הרושם האמיתי הוא בכלל בכביש....

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

למי ששאל היא תגיע עם קסנון ריפודי עור וכ'ו ברמת גימור אחת כמו שמופיעה בתמונה.

יש למה לחכות...

1560475_10202709714879980_349908896_n.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מה רמת האבזור?

הרכב ככל הנראה יגיע ברמת איבזור Champion pack שכולל הסרת קסנון, הקטנת ג׳אנטים ובגדול הפחתת כל איבזור שניתן להפחית (כדי להפחית משקל לטובת ביצועים, כמובן).

:wink:

בהתחשב במיתוג הנמוך בהשוואה לפולקסוואגן והרצון שלא ליצור מתחרה לגולף GTI אני הייתי מהמר על מחיר נמוך בכ-20% מה-GTI, זה הפער הריאלי לטעמי בין הדגמים.

המחיר הריאלי צריך להיות הנחתה של כ-15 % במחיר הגולף ואז כאמור אותם 20% פחות ל-RS.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הרכב ככל הנראה יגיע ברמת איבזור Champion pack שכולל הסרת קסנון, הקטנת ג׳אנטים ובגדול הפחתת כל איבזור שניתן להפחית (כדי להפחית משקל לטובת ביצועים, כמובן).

בגלל זה גם משתדלים לרוקן לרוכש את הארנק - קל יותר = מהיר יותר!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

והאם הגג הפנוראמי מכוסה לגמרי או רק עם רשת?

ואגב - לטובת המבוגרים יותר שבינינו, אני מאוד מקווה שהיא לא תגיע בדיוק כמו ה GTI, בשל חתך ובולמים שוברי גב (שוב, ביחס לגב הזקן שלנו). כמו שכתבו למעלה, לי כנראה מתאימה 1.8 עם מראה קרבי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למי ששאל היא תגיע עם קסנון ריפודי עור וכ'ו ברמת גימור אחת כמו שמופיעה בתמונה.

יש למה לחכות...

[ATTACH=CONFIG]373260[/ATTACH]

יסלחו לי כולם...אהבתי,במיוחד בצבע הזה.ולגבי התמחור,זהו דיון אינסופי שבו כולם צודקים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עכשיו נבדוק מי מהחברים צדק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה חושב שהקופרה תעלה 200 ואתה מדבר על הזוי? :hihi:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

את האמת לא הופתעתי.

צריך לזכור שהאוקטביה הנוכחית מתומחרת זהה לגולף כמעט בכל הגרסאות.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...