Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית, עוד לא ראיתי מונית אוקטביה חדשה, ואני נוסע די הרבה במוניות. אבל אני מניח שיש. מה שכן, אני רואה הרבה שחורות בליסינג, עם נהגים שחושבים שיש להם ATS, כי ליד ה- 1.2 שמו להם T :-)

שנית, הבאת תמונה יפה מהעיתון. המציאות קצת שונה, בוודאי בישראל. אז צירפתי לך שתי תמונות מאתר סקודה באנגליה, כדי שתעזור לי למצוא את ההבדלים, בציור השבועי לילד. בחיאת רועי, מה נהיה?

imageresizer.ashx?appId=k2web&url=aHR0cDovL2ltZ3Byb3h5LWNkbi5za29kYS1hdXRvLmNvbS9rMm1lbnUvYjIwZGZlNjctZjE5MS00MmM1LWI1YWUtYzJiNGI2NjJmNDJiLnBuZw==&sign=2DBFF761C2E976D51AE558BF9298FC25B508028361049C4C6D4C6D413C37F6E3&w=196&h=98

imageresizer.ashx?appId=k2web&url=aHR0cDovL2ltZ3Byb3h5LWNkbi5za29kYS1hdXRvLmNvbS9rMm1lbnUvZTM5NjE1OGEtODlkZi00NTNkLWFiNTAtOWY3OTg2NDBmMWViLnBuZw==&sign=F8E7B103298FC5C554CE7C9894A1527033C94960E62BA8B6735DC28FB249043B&w=196&h=98

תמונות מהconfigurator לא משקפות כלום, כמו שאתה בוודאי יודע (ולכן הבאת דווקא את אלו). תביא תמונות מהקטלוג או תמונות יצרן רשמיות אחרות. בconfigurator גם 911 יכולה להראות בנאלית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל זה מה שפולקסווגן ניסו לעשות עם ה-GTI ואז אמרתם בדיוק ההפך...

לא יודע מי אמר ההיפך. לא אני.

אמרתי שאשמח לגרסה ערומה במחיר הגיוני או לחילופין גרסת ביצועים PP, ידנית. היבואן החליט להביא גרסה ערומה במחיר של PP. קניתי ST.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא זה מה שנאמר. אפשר למכור אוטו מאובזר ויקר, או עירום וזול, אבל אי אפשר למכור גולף ב227K עם גלגלי 17", פנסי הלוגן, ובלי שום אביזר אקטיבי מהרשימה הארוכה שיש בחו"ל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ראשית, עוד לא ראיתי מונית אוקטביה חדשה, ואני נוסע די הרבה במוניות.

יש כבר 3 מוניות באילת, עוד מעט הם יתחילו להציף יותר את הכביש.

אגב, גם סקודה ראפיד מתחילה להראות נוכחות מרשימה במוניות, כמעט כל בעלי האוקטביה טור שדרגו לראפיד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

השרשור רץ קדימה, רק מעדכן שעידכנתי ההודעה האחרונה שלי ומחיר האוקטביה rs צריך להיות בישראל כ- 168 אלף ש״ח בלבד, בהתבסס על פערי המחיר והמיסוי בין ישראל לאנגליה.

דרך אגב אם מישהו יביא נתונים על המחירים של גירסת ה- 1.2 ו/או 1.4 של הגולף באנגליה לעומת מחיר גירסת הגולף gti באנגליה, נוכל להעריך לפי הבדלי הפער באנגליה לעומת הפער בישראל, בכמה תנקק אותנו צ׳מפיון לגבי האוקטביה rs :-)

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אוף טעיתי הפעם במחיר גירסת ה- 1.4 אלגנס, היא עולה בישראל רק 145 אלף ש״ח. תוסיפו 13.3 אחוז= 164 אלף ש״ח. דהיינו כ- 19 אלף ש״ח הבדל. פלוס 23 אחוז= 23 אלף ש״ח. דהיינו ה- rs צריכה לעלות בישראל 168 אלף ש״ח.

מש"ל :-)

סליחה, 227K זו גרסא זולה?

לא זה מה שנאמר. אפשר למכור אוטו מאובזר ויקר, או עירום וזול, אבל אי אפשר למכור גולף ב227K עם גלגלי 17", פנסי הלוגן, ובלי שום אביזר אקטיבי מהרשימה הארוכה שיש בחו"ל.

בדיוק! טוב, אבל יש גג פנורמי... זה מספיק כדי למכור לקהל היעד האמיתי :-)

יש כבר 3 מוניות באילת, עוד מעט הם יתחילו להציף יותר את הכביש.

אגב, גם סקודה ראפיד מתחילה להראות נוכחות מרשימה במוניות, כמעט כל בעלי האוקטביה טור שדרגו לראפיד.

הוא שרמזתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תמונות מהconfigurator לא משקפות כלום, כמו שאתה בוודאי יודע (ולכן הבאת דווקא את אלו). תביא תמונות מהקטלוג או תמונות יצרן רשמיות אחרות. בconfigurator גם 911 יכולה להראות בנאלית.

לא, מה שאני יודע זה בדיוק ההיפך! אם לא בקונפיגרטור אז איפה? ואגב, אלה לא תמונות קונפיגורטור אלא התמונות הראשונות שעולות בעמוד הספציפי של הדגם. כמו שאומרים: לא נגענו...

פורסם
מש"ל :-)

טל"ח :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
מהביטול שבו אתה מתייחס להודעה שלי אפשר להסיק שאתה לא מבין שרשימת הדרישות של קוני המאליבו ושל קוני הRS היא מעט שונה. המאליבו משדרת אפס ייחוד. סביר להניח שקונה של RS מעוניין במשהו שכן משדר ייחוד, וזאת בלי שום קשר לרמת הביצוע בפועל. אגב, ז'אנר המשחתת שגיבורה בקו ישר הוא לא דבר חדש, המונדיאו עשתה את זה קודם. אני, בניגוד לרבים, דווקא מאמין בcross shopping בין כמה ז'אנרים - לא יפתיע אותי מישהו שיתלבט בין האוקטביה למיני קאנטרימן או כל דבר ביזארי אחר, אני פשוט לא רואה אותה מושווית למכונית שאפשר לקחת בליסינג. אלו דקויות שלא כל אחד רואה, אז אל תרגיש רע עם זה שלא הבנת בפעם הראשונה.

1. כל שההודעה שבמצוטט ממחישה היא את העובדה ששיווק נכון ומחוכם פוגע במטרה. ומבחינה זו אני גם לא מצליח להתחבר למה שקובע חברי המלומד מבציר 72, בדבר קהל המטרה האנין. האוקטביה הזו אינה יותר מאוקטביה משודרגת במנועה ובמידת מה במתליה ובמראיה, אופן הצילום שממחיש לטעמך את ייחודה יכול בהחלט גם להביא פיקנטו סטנדרטית למראה של חיית טרף אקזוטית, אין בו כלום.

2. קהל המטרה של האוקטביה והמליבו שונה באופן כללי ובזה אתה כנראה צודק. אין בזה כדי להפוך את האוקטביה למה שאינה, יש בכך כדי להחמיא ליכולת של היצרן והמשווקים ליצור סוג של קהל שבוי שמשוכנע שקניה של אוטו כזה הופכת אותו לאיזה גורמה מוטורי. דווקא מי ששוקל מליבו מול האוקטביה הזו, נתפס אצלי לפחות כמי שמצליח להשתחרר מאותה תפיסה מותגית. אחרי הכל אין פה השוואה בין מכונית משפחתית מהירה ודינמית לבין איזו מיקרו מיני עם שלושה צילינדרים שמחירה כרבע, אלא בין שתי מכוניות משפחתיות, חזקות, מרווחות, עם יומרה דינמית באחת והעדרה בשניה ומחיר שנחזה להיות דומה. העובדה שלשברולט אין יומרה ומיתוג של "מבינים", אינה פוסלת אותה.

3. מוזרה מעט הטענה שלך שנתוני ההאצה של המליבו הזו אינם מענינים, העיקר כנראה מה היא עושה ואיך היא עושה על הכביש. ודאי שליכולת הדינמית יש חשיבות במכוניות שכאלו, לא זוכר שראיתי באיזה מקום שהוא שהאוקטביה הזו היא איזה פנומן בתחום, אבל את התאוצה המרשימה שלה, כמו גם זו של אחיותיה ליומרה, מדרגים לרוב גבוה למדי בסולם הבחינה וההערכה ובצדק כמובן. למליבו נתוני כוח וביצועי מהירות מאוד מרשימים, להבנתי המוגבלת יש בהם ענין, התנהגותה הדינמית אולי לא זוכה לקריאות התפעלות הסטריות, אבל היא בהחלט לא נפסלת ואפילו כמעט מוחמאת אצל חלק מהבוחנים. היא זוכה לציונים לשבח בכל הקשור לנוחות, נינוחות ושקט וככזו בהחלט יכולה להוות אלטרנטיבה למי שאינו שבוי בתפיסה מותגית ובהכרח המעציב הזה להצטייר כמבין ענין.

4. ולבסוף שאפו על הפגיעונת האישית, העדינונת והמאוד מרומזת בבן פלוגתא שלך. ממה שאני יכול לצפות לו מחבר מין המנין כאן בפורום, הייתי מצפה ממנהלים לנסות ולהמנע, גם אם זה מדגדג.

פורסם (נערך)

רבותי, קצת מיותרים קרבות הר' בר' הללו. אמנם אין כמו קרב קטן כדי לקדם שרשור, אך יש בו כדי לפגוע בתוכן הענייני שבשרשור שכידוע לשניכם, מהווה אחוז קטן גם כך. באשר לר' השלישי- דהיינו הרכב,הרי שאם ניקח את איכות המוצר ונערבב עם עיצוב ומיצוב, נגלה שהמחיר אותו מוכן הצרכן לשלם נמוך ממה שכדאי ליבואן למכור מבלי לגרום לקניבליזציה בשאר מוצריו.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

הוזכרה כאן מאליבו. כנראה שבינה לבין הסקודה, מבחינת ניהוג, הפער אינו עצום ברמה של שחור ולבן, שמיים וארץ.

יחד עם זאת, לאחר שניסיתי את המנוע המדובר בקאדילק ATS, אני יכול להגיד לכם שככל הנראה שהסקודה תהיה מהירה מהמאליבו בקו ישר.

דוגמא טובה, ואין לי שום ספק שהאוקטביה עדיפה כמכונית ספורטיבית וכמכונית בכלל.

לAutoMotorUndSport דווקא כן יש ספק. סביר להניח שהאוקטביה נוסעת פחות או יותר כמו לאון 1.8 מהחדשות (מבחינת ניהוג) ואם זה אכן המצב, אז הג'ולייטה עדיפה (מתנהגת טוב יותר וגם נוחה יותר). בנוסף לכך, קיימת ג'ולייטה ספורטיבה עם מערך מתלים ובלמים משודרג (בתקווה שתגיע לארץ מחדש, לאחר מתיחת הפנים).

נראה לי שהתבלבלת, תמונות יצרן/קטלוג אינן משקפות שכן אלה עוברות פוטושופ כבד כדי שנראה את מה שהיצרן רוצה להדגיש.

תמונה של אחת כזו עומדת ברחוב תעשה את העבודה טוב יותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא בטוח, פנדוב. (הנה השרשור חוזר לעיקר) בהנחה שבנות הצפון לא ממש חפצות בסקודה, ובהנחה שמשבר גיל ה- 50 לא שולח גברים לרכוש סקודה דווקא, הרי שקהל ה- GTI לא יפגע, בוודאי לא מהותית, מהוזלה של האוקטביה VRS האגדית. ממרום מושב הנהלת צ'מפיון, הקומה אליה מגיעים במעלית פרטית, אם מביטים למטה, אפשר לראות עד מעמד הביניים אפילו. אפשר גם לראות מרחוק את ה- GTI, הלא היא הגולף היחידה עם גג פנורמי שחור. אבל אי אפשר להבדיל בין אוקטביה לאוקטיבה (טריביוט קטן לסיטרואן קסנטיה). רוכשי הסקודה הם ככל הנראה אנשי משפחה אשר ה- GTI תהא קטנה להם (כלומר בד"כ יותר משני ילדים) או שהיא תהיה זולה יותר .

פורסם (נערך)
האוקטביה RS תראה ככה בדיוק:

[ATTACH=CONFIG]373126[/ATTACH]

אני לא מנחש או משער, אני אומר לכם את זה כי אני יודע.

אבל שלומי, מה חדש בזה? זה אותו רכב שרועי העלה, ואותו רכב שאני העליתי מאתר סקודה - רק בכחול במקום לבן. מצולם כמובן מזווית סקסית יחסית. זוויות כאלה יש שמחמיאות גם לצבעים אחרים, אפילו באתר הישראלי, העניין הוא האם היא מספיק שונה למי שאינו מקרב "מיטיבי VAG".

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

לא יודע מה חדש.

ראיתי את ה RS, היא לא נראית כמו אוקטביה רגילה. היא נראית מוחצנת יותר יחסית לגירסה הרגילה אם משווים את זה לדגם היוצא.

זה עדיין כבש אבל כבש עצבני משהו.

• תוכן חדש...