Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אם זו רק הרגשה, אז למה זה רע? הרי מבחני תאוצה אמפיריים מראים שהוולוו מהירה מה-GTI.. אני מהמר שהוולוו מרגישה איטית יותר דווקא בגלל שהיא נעימה, נינוחה וקרוזרית טובה יותר כמו גם מנותקת יותר.. אז התנהגות רופסת אפשר לייחס לה, אבל חולשה?

0-100 לא מעניין אותי

80-120 מעניין מאוד

הוולבו פשוט לא נוסכת ביטחון ביכולת צבירת המהירות שלה.

אני די משוכנע שאבסולוטית הגולף מהירה יותר בתחום הזה. וגם אם אני טועה, אני לא רוצה לחיות עם רכב שמעניק תחושה מהוססת דווקא שאתה זקוק שיבטא את הכוח שלו (בעקיפה שהסתבכה למשל).

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שהגולף שלך ממשיכה לגלות אמינות, שלי התחילה להציק לרוכש שלה בשטויות כמו מתג מראות וגג. אבל אלה דברים קטנים. הפורסטר אולי יקרה בתאוריה, אבל מחיר סגירה יהיה כנראה גמיש, ואם אתה צריך סיוע בסמלת, נראה לי שיש פה בפורום כמה שיוכלו לסייע... אני לא חובב ג'יפים וג'יפונים, אבל אם לך היא מתאימה אז כדי לך לבדוק. הגולף החדשה לא תיתן לך רק עוד 10 ל' (אם בכלל אתה צריך, הרי אתה שוקל להישאר עם הגולף) אלא גם מרווח נוסף מאחור. זה אולי רק כמה ס"מ, אבל זה מורגש ;-) בהצלחה בכל מקרה, ותעדכן!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הגולף מגלה אמינות מצויינת.

ב3 שנים הוחלף מצבר. זהו.

זו הסיבה שאוקטביה סטיישן 1.8 נפסלת על הסף. DSG7.

הפורסטר מעניין, והחיים במושב פריפריאלי הופכים אותו לרלוונטי.

הנושא יבדק.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

^

הם מציעים גם V60 באותו מחיר (או טיפה גבוה יותר)? או רק סדאן.

פורסם

אין V60, גם לא בהזמנה מיוחדת

W. Churchill

פורסם

תבדוק פוקוס ST. את הסטיישן באיילון.

ה ST היא פוטנציאל לסיפור אהבה. לא לכל אחד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא מצליח לשכנע את הפולניה לנהוג בידני.

אחרי הכל, היא נוהגת בו ביומיום

W. Churchill

פורסם
אתה לא רציני אתה...

"אוטומאטי 4 דלתות עם בגאז'" - RS CUP לא שם...

וברצינות, המכונית הזו היא למי שנושא הפראקטיות בלתי נפרד מהדרישות שלו. הרנו פשוט לא באלטרנטיבות שלו.

הרנו ללא ספק בעלת יכולות מדהימות. קנה מידה. אבל היא הארדקור לחלוטין. נוסחה של תתפשר-תקבל. זה סיפור אחר לחלוטין מה RS.

ואללה אני אחד הרציניים...

מאחר והפורד st הייתה ונהגו עליה אזי ברור שגם המגאן הייתה צריכה להיות שם אבל מאחר והיום אורגן ע"י סקודה הרי הטעם לא להביא את מלכת הכיתה הוא ברור. שלא תבין לא נכון אני מתפעל עד עתה ממה שעושה ג'קי. נשאר נושא התמחור אבל גם ייפול לו האסימון .

פורסם

אז למה לא BRZ? באמת, איך RS ו CUP הן אלטרנטיבות אחת לשניה? מה מבחינתך המפתח, המחיר בלבד?

פורסם (נערך)
מתחרה נוספת היא SMAX בגרסת 240.

אם יש לך שאלות ספציפיות עליה, תזכור שיש לי כזו ותשאל.

ואם כבר ציינת שהאשה נוהגת רוב הזמן, אז מניסיון, רוב הזמן הוא יסב יותר הנאה מהמצב הנוכחי. לגביך, התשובה כבר יותר מורכבת.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

אחרי הצלחה שלי בסקר המחיר (היתי בדעת מיעוט וצדקתי - זה לא קשה - תחזית פיסימית בארץ תמיד מנצחת) אני מציע סקר חדש - תוך כמה זמן תופסק היבוא - ומציע גם תשובה - אחרי שנה.

מי נותן יותר?

פורסם
אז למה לא BRZ? באמת, איך RS ו CUP הן אלטרנטיבות אחת לשניה? מה מבחינתך המפתח, המחיר בלבד?

מבחינתי rs בהחלט אלטרנטיבה ל cup ול st.

המחיר הוא הגורם והאמצעי העיקרי (לצערי) להיות בעלים של רכב ספורטיבי.

לכל רכב כאן יש יתרונות וחסרונות שאני אוכל להתגמש עליהן. המצב האידיאלי הוא שאתה אדיש למחיר ומתעסק בעיקר שהם כמובן מאפייני הרכב שמתאימים לך, אבל זה מתאים לארצות אחרות.

פה המצב שונה והמחיר הוא לצערי הפקטור המרכזי. גם באנגליה ששם רמת המחירים היא נורמלית הם בוחרים את הרכב שנותן תמורה יותר טובה לכסף.

פורסם
אחרי הצלחה שלי בסקר המחיר (היתי בדעת מיעוט וצדקתי - זה לא קשה - תחזית פיסימית בארץ תמיד מנצחת) אני מציע סקר חדש - תוך כמה זמן תופסק היבוא - ומציע גם תשובה - אחרי שנה.

מי נותן יותר?

ברמת המחיר כיום אתה צודק, אבל להערכתי לסקודה ייפול האסימון בזמן, הם יביאו ידנית ויורידו מחיר .

פורסם

אם המטרה היא רכב שראוי לתואר ספורטיבי הרי שהפער בין הרנו לסקודה הוא תהומי מבחינתי.

בוא נגיד שאתה חייב להתחיל עם הרנו ולחשוב האם תוכל לחיות עם הפשרות שלה. אם התשובה כן, אז אין התלבטות.

אם לא, אז היא נפסלת ואתה ממשיך הלאה.

לצורך העניין, אם הגעת בתהליך אלימנציה כזה לאוקטביה, הרי שאתה כבר מתחיל לצאת מאיזור של "ספורטיבית" לאיזור של "מכונית מהירה". וזה כבר משהו אחר. מבחינתי כמובן.

כל אחד והגדרותיו. אין ממש חוקים.

פורסם
ברמת המחיר כיום אתה צודק, אבל להערכתי לסקודה ייפול האסימון בזמן, הם יביאו ידנית ויורידו מחיר .

בדיוק כמו שנפלו אסימונים ליבואני GT86 ו- BRZ

• תוכן חדש...